Mandens VM-jubel, min orgasme!

sponsor1

lelo sence

Sådan redder du parforholdet med sexlegetøj, når tv’s sendeflade atter går sports-amok.

Konkurrencen er slut.

 

 

 

 

VM IDAManden har snart i ret lang tid, synes jeg, slet ikke mindst siden Superliga-sæsonen blev afsluttet, set frem til VM i fodbold i Brasilien. Men samtidig har ”den gamle” også, indrømmer han blankt, frygtet den kommende slutrunde en smule – og her kommer jeg så valsende ind i billedet.  

“Ida fik også lov til at lege med under åbningskampen, Brasilien som bekendt vandt 3 – 1 – faktisk fik den svenske vibrator-dame med den frække og roterende vibratorarm det meste af 2. halvleg. God, lækker og afslappende massage inden sengetid.”

Ida kan købes her

For nøjagtig som med OL, Tour de France, Champions League og Le Mans her på lørdag, så er han fantastisk svær at trække væk fra skærmen – og helt specielt er det ekstra slemt, når det kommer til slutrunder, hvor der over flere uger er tv-action på programmet mere eller mindre eneste dag.

Og nej, det hjælper sgu ikke engang at lokke med en omgang saftig sex – heller ikke selv om han, lover jeg højt og helligt, kan nøjes med at være den modtagende part. Så slemt er det faktisk!!

VM lyla sort

“Lyla 2 kommer måske allerede i aktion på VM’s anden kampdag, hvor Spanien møder Holland – en rigtig fed kamp, har Manden oplyst mig om. Lyla 2 er god til både indvendig og udvendig stimulation, og forhåbentlig kan spillerne få min mand SÅ meget op af stolen, at jeg måske ligefrem kan opnå orgasme undervejs.”

Lyla kan købes her

Mandens jubel, min stimulation – og måske også orgasme!

VM hulaMen intet er som regel så galt, at det ikke er godt for noget – og når det alligevel er helt umuligt at vinde over det, der foregår i fjernsynet, bør man i stedet, er min helt personlige filosofi, forsøge at få det bedste ud af situationen.

“Hula-Beads, det samba-dansende ”dobbelt-æg”, var mit ene valg til åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien – og med hele fire mål i løbet af de 90 minutter, der sørgede Manden og samba-ægget i fællesskab for stimulation for alle pengene”

Hula Beads kan købes her

Hvorpå min entusiasme for en helt bestemt type af trådløst sexlegetøj henvendt til legesyge par kommer ind i billedet – nemlig min serie af super effektive vibratorer udstyret med Sense-Motion teknologi.

VM tiani 3Der helt enkelt, men meget effektivt og målrettet fungerer på den måde, at vibratoren, den kvindelige part har siddende oppe og/eller placeret på klitoris, styres/kontrolleres via en trådløs fjernbetjening, der reagerer på håndens bevægelser.

“Tiani 3, har jeg besluttet mig for, gemmer jeg simpelthen til klimaks, til VM-finalen søndag den 13. juli – her kommer Manden nemlig om noget i stødet. Og er sikkert også med på et lille, frækt efterspil, Tiani 3 nemlig også giver plads og mulighed for.”

Tiani 3 kan købes her

Min snedige VM-plan går så på, at udstyre ham med en fuldt opladet Sense-Motion fjernkontrol lige inden en kamp starter – og så ellers bare håbe på, at der vil opstå masser af målchancer og også gerne en del scoringer undervejs i kampen.

VM odenFor hver gang, han enten truer af skærmen, jubler som en vanvittig eller giver dommeren fingeren, så vil hans gestikuleren bogstaveligt talt gå direkte i “biiip” på mig.

“Oden 2 – Vi kvinder kan have hængende som vibrator i trussen, er faktisk også en penisring til ham. Så Oden 2 kan passende komme i aktion i forbindelse med et af de mindre spændende opgør, hvor jeg er forholdsvis sikker på at få blot en smule opmærksomhed fra Manden.”

Oden 2 kan købes her

Så jo mere entusiastisk under kampen han bliver, jo mere stimulation til mig.

Det er sgu da en ægte win-win og parforholdsreddende situation!

 

Godt VM i samba-bold herfra!

 

Knus Joan

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud