Spray på, mand! – og hold lidt længere!

sponsor1

 

delay spray

Test af “hold-lidt-længere” sprayen De:Lay til mænd

Man er vel lidt af et vanedyr – og er sgu nok også kun blevet det endnu mere med alderen, og helt personligt har jeg altid været tilhænger af deodorant-spray fremfor roll-on-deodoranter. Men at jeg også skulle komme til at spraye mig for neden, den havde jeg sgu ikke lige set komme – og endnu engang må jeg takke min kære hustru for denne nye type af oplevelse. Men nu er jeg jo også lige ved hånden (hendes hånd) i dagligdagen!

De:Lay spray, hvis du kommer for hurtigt

Det korte af det lange er, at hun rigtig gerne ville finde ud af, om intim-sprayen De:Lay også ville virke på mig – eller måske rettere, virke for mig. En spray opfundet og udviklet til glæde og fornøjelse for specielt mænd, der har problemer med at komme i utide – og/eller som ”bare” gerne vil kunne holde lidt længere i sengen end ellers. Som med andre typer af bedøvelses-produkter, der skal hjælpe os mænd til at kunne klare lidt flere minutter i sengen, så virker De:Lay fra Amor (der nok er mest kendt for at producere kondomer) på den måde, at sprayen fremkalder en lettere bedøvende effekt på penis, som dog (heldigvis da!) ikke overføres til partneren under samleje.

Nå, men til sagen – om da ikke andet i den gode sags tjeneste, og da valgmuligheden stod imellem at tage opvasken, slå græs eller hygge med fruen en lille times tid, så var jeg endda ikke så forbandet svær at overtale til at hoppe en tur i kanen – med den lille, sorte spray stående ved siden af på natbordet.

Læs hvorfor De:lay virker

Vente, vente, vente

Galant, som jeg jo er, lod jeg desuden fruen tage sig af spray-delen, og her anbefales det, at man giver penis 2 – 4 pust, hvorpå man så skal vente et stykke tid, inden man kaster sig ud i det helt store. For midlet skal jo lige have lov til at trænge ind under huden og virke efter hensigten. Der i situationen, når man nu endelig ER på, da godt kan være lidt frustrerende. Men hvem siger, på den anden side, at det hele skal gå så forbandet hurtigt? Desuden kunne jeg så passende benytte ”ventetiden” på at forkæle hende lidt ekstra. Jo, gu var det lidt underligt på den måde at blive sprayet mellem benene, men så var det altså heller ikke værre – og om det var ren indbildning eller man reelt kan føle, at sprayen begynder at virke, så skete der da ting og sager dernede. Dog heldigvis ikke i sådan en grad, at jeg ikke var i stand til at bibeholde begejstringen.

Nu er det jo forskelligt fra gang til gang, helt generelt, hvor følsom og opstemt man nu engang er. Der er de gange, hvor man bare er lige ved at springe i luften, mens andre gange er noget mere nede på jorden. Hvorfor man nok også bør være lidt selektiv omkring, hvornår man benytter denne her type af spray – eller for den sags skyld andre produkter, der nedsætter følsomheden. Joan lagde ud med at give mig to pust, og det havde sin indvirkning, bilder jeg mig i hvert fald ind. Hvorefter vi lidt inde i seancen valgte at tanke op med yderligere to pust, og så kunne jeg for alvor mærke, at De:Lay havde sin ”sløvende virkning”.

Den lagde mig ikke helt ned

Jeg blev ikke lagt fuldstændig ned, men en god del at følsomheden var væk, men så må man jo bare køre lidt mere på det mentale i stedet. Strenge sig en smule mere an i situationen.

De:lay spray fundet hos sinful.dk

Under alle omstændigheder må min/vores konklusion af denne bedøvelses-spray være, at den virker efter hensigten – og der skulle heller ikke være risiko for, hvis man følger produktets anvisninger, at man overfører noget af sprayen til partneren under (sam)leg. Dog bør man nok være lidt varsom med doseringen, lægge lidt blidt ud, med 1 – 2 pust, og er man stadig lidt for meget på dupperne, så kan man jo altid tanke et par pust yderligere bedøvelse på batterierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud