Orgasme sikker Womanizer – mød Inside Out

 


Jeg har nu testet endnu en 100 procent orgasme sikker Womanizer – en helt ny form for Womanizer, der trykbølge stimulerer klitoris og vibrator stimulerer G-punktet på samme tid. Og så passer produktet alle kvinder.

Jeg har fået min WOMANIZER INSIDE OUT herfra

Orgasme sikker Womanizer – bare ikke 2go versionen

Womanizeren er efterhånden ved at været et ret så kendt sexlegetøjs fænomen her i Danmark – og i resten af verden. Efter at den første Womanizer kom i handlen for snart fire år siden.

Den pulserende stimulator til kvinder er så kendt herhjemme, at den faktisk blev nævnt i et af de mest kendte radioprogrammer, vi har, nemlig Mads og Monopolet og panelets dilemmaer.

Hvor en mand, der skrev ind, var blevet frygtelig jaloux på sin kones Womanizer.

Læs min store test af Womanizer og Satisfyer produkter 

Denne her forholdsvis nye form for pulserende stimulator, er et af de mest orgasme sikre produkter, jeg i løbet af mine snart 20 år med at teste at teste sexlegetøj har stiftet bekendtskab med. Og i løbet af de her fire år, Womanizer nu har været på markedet, er producenten sådan cirka hvert år kommet med en eller to nye og gode varianter.

Indtil man lancerede Womanizer 2go  her sidste år. Der i hvert fald for mig var en kæmpe skuffelse, da man mere eller mindre havde pillet alle de fede ting ud af stimulatoren. Der satte dem flere skridt tilbage.

Womanizer er tilbage i storform – stadig orgasme sikker

I år, efter nedturen med 2go, er producenten heldigvis tilbage med endnu en sikker vinder. Nemlig en helt ny type af stimulator kombineret med en vibrator, der er blevet døbt Womanizer Inside Out. Et nyt sexlegetøjshit til os kvinder, jeg ikke havde troet ville være muligt. Og det vildeste er næsten (som jeg nok skal komme meget mere ind på), at Inside Out version passer ALLE kvinder – og som jeg er ret sikker på, vil komme til at sælge stort her i løbet af 2018.

Du kan købe din egen WOMANIZER INSIDE OUT her

Men lad mig starte fra begyndelsen, med indpakningen. Womanizer Inside Out kommer i en flot, flot kasse med magnetlukning. Og når man åbner kassen, så får man denne her meget eksklusive oplevelse af dette her lækre stykke sexlegetøj, der ligger sammen med en fin bog. En manual, der guider den nye bruger fra A til Z.

Som med de fleste andre og lidt mere eksklusive stykker sexlegetøj, så får man også en opbevaringspose med i købet. Endda en pose med fin læderkvast og guldemblem. Ikke bare denne her mere sædvanlige satinpose, der plejer at medfølge.

Læs her min anmeldelse af Womanizer Pro40   – et produkt, der næsten bare ikke kan skabes bedre.

Sexlegetøj eller rejsehårtørrer med knækket håndtag

Mit første indtryk af selve Womanizer Inside Out produktet var, at stimulatoren i sit design og form minder en smule om en rejsehårtørrer. Med et lidt knækket håndtag. Og inden, jeg testede den, må jeg her efterfølgende indrømme, tænkte jeg, at det aldrig ville gå godt. Altså med hensyn til ar ramme plet på både klitoris og G-punktet indvendig i vagina på samme tid.

For skal det på nogen måde give mening – og dette gælder for alle pulserende trykbølge stimulatorer, så skal den berøringsfrie stimulation altid sidde lige i skabet. Hvor mundstykket placeres over klitoris, uden direkte at røre. Så mundstykket kan slutte 100 procent til, så man kan opnå den bedst mulige effekt at de små og pulserende trykbølger, der i lyntempo ”skydes” ned på klitoris.

WOMANIZER INSIDE OUT læs mere og køb her

Rammer plet begge steder

Min ”frygt” gik på, at det med Inside Out versionen ikke ville være muligt at placere mundstykket lige så præcist, som man kan man de andre Womanizer og Satisfyer stimulatorer – da Inside Out også samtidig skal ramme plet med vibrator stimulationen af G-punktet. Og så ville produktet jo ikke være lige så orgasme sikker.

Men det fungerer og virker altså, endda 100 procent, til min helt store både glæde og overraskelse. Indføringsstykket til den indvendige stimulation kan nemlig bøje så meget – og er samtidig SÅ fleksibelt, at man har mulighed for at justere denne del så tilpas meget, at man også kan ramme spot-on her. Der naturligvis er en kæmpe fordel og et kæmpe plus. For på den måde kan alle kvinder, er min klare overbevisning, få stor glæde af denne nye Womanizer.

Vibrationerne påvirker ikke klitoris stimulationen

Noget andet, der er ultra fedt ved denne her er, at motoren i produktet er blevet placeret på en sådan måde, at vibrationerne i indføringsdelen ikke påvirker den pulserende klitoris stimulation.

Der er super væsentligt i forhold til, at få den bedste mulige oplevelse med et sådant her produkt.

Desuden har man ved opnået klitoris orgasme mulighed for at fortsætte stimulationen med indføringsdelen, og så enten slukke eller skrue helt ned for stimulationen af klitoris.

Så man måske slet ikke behøves at fjerne produktet, men kan holde både lystfølelsen og orgasmen kørende og i kog.

Du kan læse mere om Womanizer INSIDE OUT her

Og så til et lille minus

Eneste lille bitte minus ved Womanizer Inside Out, oplevet med min krop, er, at det burde være muligt at skrue klitoris stimulationen endnu længere ned, end man kan nu. Som man fx kan med super populære Pro40 version.

Positivt ved produktet er derimod, at man kan styre trykbølge-delen og vibrator-delen hver for sig – og at der er masser af stimulationsmuligheder at vælge imellem.

Derfor er det også en rigtig god ide at prøve sig lidt frem, for at finde frem til netop de niveauer, der nu passer en bedst. Desuden er Inside Out genopladelig via magnetopladning, en tilhørende oplader medfølger i pakken.

To mundstykker er et stort plus

Heldigvis medfølger der også et ekstra mundstykke, så man har to forskellige størrelser at vælge imellem. Womanizer Inside Out er født med det mindre mundstykke, der selvfølgelig også har det mindste hul. Man har så mulighed for at skifte det lidt større mundstykke, der passer andre kvinder bedre.

I min verden, bliver jeg nødt til både at sige og slå fast, så er denne nye Womanizer bare 100 procent orgasme sikker. Ingen tvivl om det – og er samtidig et rigtig godt produkt, der supplerer de tidligere varianter af produktet rigtig, rigtig godt.

Hvor jeg tidligere fx har forsøgt mig med en Womnizer klitoris stimulator kombineret med brugen af en god G-punkts dildo, så behøver jeg nu ikke længere ligge der med to produkter på samme tid. Nu kan denne form for stimulation, de fleste kvinder oplever som fantastisk, klares via dette her eneste produkt.

Produktet ligger rigtig godt i hånden

Out-delen (den udvendige stimulator), altså den del, der stimulerer klitoris, der kan man med tommelfingrene nemt og afslappet holde mundstykket på rette plads, mens man samtidig betjener plus- og minus-knapperne. Det er nemlig nemt at mærke, hvad der er plus og minus.

Plus-knappen buler nemlig ud, mens minus-knappen bøjer let indad.

I det hele taget, så ligger dette produkt rigtig fint i hånden og/eller i hænderne – og så er Womanizer Inside Out vandtæt og rigtig nem at gøre ren, der selvfølgelig også tæller på plussiden.

I love It – sådan helt generelt!

Køb din egen WOMANIZER INSIDE OUT her

Fakta om Womanizer inside out

Materiale: Silikone.

Vandtæt: Ja.

Længde:19,2

Vibrations niveauer: Inside 12, Out 12

Motorer: 2

Genopladelig: Ja, via medfølgende USB-kabel

Medfølger: Satinpose og USB-kabel, ekstra stort mundstykke

Pris: Dyr, men top produkt for pengene

Fordele: Vil give de fleste kvinder orgasme, berøringsfri klitoris stimulation.

Ulemper: Savner at kunne komme ned i stimulation i klitoris stimulator.

Henvender sig til: Absolut alle kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud