Økologisk glidecreme – dansk fremstillet

 


Danske Sinful.dk har udviklet en ny, økologisk glidecreme, der er 100 procent dansk fremstillet – og som er blevet min nye favorit i genren.

Økologisk glidecreme – brug den som sexlegetøj

Sinful Organic glidecremen er fundet her

Glidecreme er lige så væsentligt at tilføje sexlivet som sexlegetøj, er min helt personlige mening. Glidecreme kan desuden sagtens være et stykke sexlegetøj i sig selv. Særligt hvis man skruer lidt ned for tempoet i sengen og bringer sanserne mere i spil. Herunder, naturligvis, ikke mindst følesansen.

Økologisk fra danske Sinful

Denne her glidecreme, jeg lige har modtaget, er fra danske Sinful – og er et 100 procent udviklet og dansk produceret produkt, jeg allerede er blevet ret så vild med.

Vi taler om en vandbaseret, økologisk glidecreme – helt uden hverken alkohol, parfume og glycerin. Så alt, hvad der kan give denne her dårlige smag, de fleste nok har oplevet ved brugen af glidecreme, er fuldstændig fjernet fra produktet.

Indeholder Aloe Vera

Den danske, økologiske glidecreme indeholder desuden Aloe Vera, der afstedkommer en lækker beroligende og godgørende effekt på slimhinderne i skeden.

Og det rigtig fede ved produktet er, at den har en smule silikone-effekt – den tørrer nemlig ikke ud på samme måde som de fleste andre vandbaserede glidecremer.

Sinful Organic glidecremen er fundet her

Klistrer ikke i hænderne

Der er sådan lidt massageolie, silikone-effekt over produktet – som gør, at man efterfølgende ikke bliver helt klistret i hænderne.  Som normalt ikke er muligt med andre vandbaserede glidecremer.

I og med at den er vandbaseret, er den også velegnet til at benytte sammen med alle typer af sexlegetøj, kondomer mv. Desuden pletter den heller ikke – hverken på tøj, sengetøj eller andet.

Passer fint til badeværelseshylden

Indpakningen kan jeg også godt lide – den er pæn og stilfuld og udstråler økologi og sundhed, og så passer rigtig godt til at have stående på badeværelseshylden.

Så den nye, økologiske glidecreme fra Sinful er allerede blevet en ny favorit hjemme hos os.

Sinful Organic glidecremen kan købes her

 

Dette står på bagsiden om indhold:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate.

99 % of the total ingredients are from natural origin.

*55 % of the total ingridients are from organic farming.

Certified organic by EC834/2007

Made in Denmark

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud