Bækkenbunds æg og par vibrator

 


Jive fra We-Vibe er mere til fælles parleg, som par vibrator, end til bækkenbundstræning – læs min anmeldelse af det efefktive bækkenbunds æg med den brede ”hale”.

Det er simpelthen så skønt, at der er kommet dette her produkt fra We-Vibe, der er blevet døbt Jive – og som er et såkaldt bækkenbunds æg. Jeg er ikke mindst ret vild med formen, og så har produktet, synes jeg, en rigtig god størrelse, som passer fint oppe i vagina.

Jive er fundet her

Bækkenbunds æg og par vibrator

En del vil ved første øjekast måske synes, at produktet er lidt stort, men det er det bestemt ikke.

We-Vibes nye bækkenbunds æg er desuden lidt fladere end det er bredt, og så har vibrator-ægget denne her meget brede ”hale”. Hvori USB-sender og modtager er placeret – og som under brug naturligvis skal forblive uden for vagina. ”Halen” er også der, hvor man genoplader sit Jive-æg.

Mere til leg end til træning

Jive er et parvenligt bækkenbunds-æg, der er klart bedre til leg end til træning, men kan altså også sagtens benyttes til at træne med, naturligvis. Og det, der primært er sjovt og spændende ved produktet er, at parret med stor fornøjelse kan benytte det sammen. Ved at man kobler ægget op til en specifik app. Som man henter på fx App-Store, hvis man har en iPhone, som jeg selv har.

Benyt We-Connect

Så henter man We-Connect – et program, der specifikt er udviklet til netop We-Vibe – og heldigvis er det super nemt at benytte. Manualen er lille og fin og har en fortællende infografik der viser, hvordan man bruger programmet. Efterfølgende kan man parre det med sit We-Vibe produkt, og det sker altså i løbet af nul komma fem (på meget få sekunder).

Jive kan købes her

Dybe og brummende vibrationer

Via sin smartphone har man mulighed for at kontrollere Jives vibrationer, som er meget kraftige. Vi er slet ikke ude i snurrende, men derimod i meget dybe og brummende vibrationer.

Hvis kvinden, der bærer bækkenbunds ægget/denne par vibrator oppe i sig, fx går en tur i byen sammen med sin partner– eller man sammen tager en tur i det lokale supermarkedet, så har partneren via smartphonen mulighed for at styre vibrationerne i produktet. Uden at andre aner, hvad man der ved køledisken nu har gang i.

Kreer dine egne vibrationsmønstre  

Du kan også kreere sine helt egne vibrations-mønstre til denne par vibrator, og så efterfølgende gemme dem i appen – så ved både du selv og din partner helt nøjagtig, hvad du primært er til og tænder på.

Det her bækkenbunds-æg er absolut IKKE til analt brug, Jive må kun benyttes i vagina – og rent faktisk kan det også benyttes som klitoris vibrator. Hvor både man selv og/eller ens partner kan styre og kontrollere vibrationerne.

Connect med din lover

I appen har du også mulighed for at connecte med din lover. I princippet kan I opholde jer i hver sin ende af verden, men i lige nu og her leger sammen, med Jive i centrum.

Parlegen kan desuden krydres ved at chatte sammen imens, lige som I kan vælge at se hinanden live på computeren eller på smartphonen.

Som sagt, så er vibrationerne i dette We-Vibe bækkenbunds æg meget kraftige – som efter min mening er super vigtigt, når det lige netop kommer til denne type af produkt. Her skal man nemlig virkelig kunne mærke, at der sker noget.

Jive kan ses her

Lydløs parleg  

Jive bækkenbunds-æg er temmelig lydløst – og i sådan en grad, at man sagtens kan gå i byen med det. Ingen andre vil kunne hverken se eller høre, hvad man har gang i.

Kvaliteten af produktet er super god, som vi nu engang kender det fra We-Vibe, og vibrator-ægget er fremstillet i medicinsk silikone.

Indpakningen er rigtig pæn, farverig og med et legende udtryk, også ret typisk We-Vibe – og hvor produktet er profileret uden på kassen.

Du kan parre dine We-Vibe produkter

Det, der måske er det sjoveste ved dette her nye bækkenbunds-æg er, at man kan parre det med et andet We-Vibe produkt. Som man selv eller partneren så samtidig kan benytte.

Det kunne fx handle om et produkt som Verge, en super effektiv We-Vibe penisring med vibrationer. Manden kunne bære, men hun samtidig har sit Jive-æg oppe.

Så kan man styre hinandens produkter – det kan der med garanti komme en masse sjov ud af, er jeg helt overbevist om.

Super sejt forspil i skoven – søndag eftermiddag

Fx som et super sejt og pirrende forspil, hvor man går en tur med sine produkter på sammen, søndag eftermiddag i skoven, inden man atter vender næsen hjemad for at putte og hygge under dynerne.

Så Jive bækkenbunds-æg fra We-Vibe er altså både et soloprodukt til hende, men bestemt også et godt og parvenligt bækkenbunds æg, man sammen kan få rigtig meget fælles leg ud af – ikke mindst her i løbet af de kommende, kolde og mørke efterårs- og vintermåneder.

Jive kan købes her

Fakta om Jive

Bag produktet: We-Vibe

Materiale: Silikone

Stimulations niveauer: + 10

Strømkilde: Genopladelig via USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Kan benyttes alene og som parlegetøj, super lækkert design og kvalitet. Kan “snakke” med andre We-Viber.

Ulemper: Ingen

Hvem kan få glæde af Jive : Kvinder og par som gerne vil give forspillet et pift og gøre det muligt at lege på store afstande.

Pris: Ok pris, kvalitet og funktionalitet for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud