Womanizer vs Satisfyer – Den ultimative test

 


Af blogger JoanBWomanizer vs Satisfyer er min store og helt personlige test af de indtil videre bedste klitoris stimulatorer på markedet – bliv inspireret til at finde frem til netop det produkt, der passer DIG bedst.

Womanizer vs Satisfyer – de bedste af de bedste

Womanizer vs Satisfyer fænomenet er i dag så udbredt – og der er kommet SÅ mange forskellige varianter fra de to brands på markedet, at det var blevet nødvendigt for mig, at få lavet en større test af de bedste produkter i genren. Holde de bedste af de bedste op imod hinanden. Desuden modtager jeg rigtig mange spørgsmål omkring typen af klitoris stimulator, man bør vælge frem for andre.

Den helt store Womanizer vs Satisfyer test er også lavet for at kaste lys over, om der fx er nødvendigt at bruge op til måske tre gange så stort et beløb på en Womanizer kontra en Satisfyer?  Under alle omstændigheder viste det sig at være en sindssyg svær omgang, da alle produkter, fra begge producenter, i bund og grund er rigtig gode og effektive. Desuden er det alle, hvad jeg oplever som orgasmesikre.

Sådan virker Womanizer vs Satisfyer

Skåret ind til benet, så er produkterne fra Womanizer og Satisfyer pulserende klitoris stimulatorer, som stimulerer ved at man placerer et hult mundstykke ned over klitoris. Små og bløde mundstykker, der slutter til rundt om klitoris, uden at produktet berører.

På alle stimulatorerne er der desuden mulighed for at skrue op og ned for styrken/hastigheden. Der er selvfølgelig forskel på designet af hver stimulator, men gennemgående for dem alle er, at det handler og fine og pæne og ret lækre stykker sexlegetøj.

I sidste ende er vi ude i de meget små marginaler. Lagt sammen med prisen på hvert enkelt produkt, der gør forskellen på god, bedre eller bedst. Vi er ude i helt små ting så som, hvordan mundstykket fx er formet, og størrelsen på samme. Eller hvor meget – eller hvor lidt – hvert produkt “støjer” under brug.

 Men på bundlinjen tæller som bekendt jo det hele!

Satisfyer Pro 2 NG
Er fundet her
Holder orgasmen kørende: Jeg kan ikke få armene ned. En god og effektiv trykbølge stimulator, til en super pris. Bedre kvalitet end forgængeren. Finishen er mere lækker. Ved at skrue helt ned for trykbølgerne, kan produktet stimulere så blidt, at den hverken gør en vildt følsom eller irriteret mellem benene. Den berøringsfri stimulation giver en sanselig og effektiv oplevelse, som kan holde orgasmen kørende i lang tid. Min favorit og testvinder, når alt tages i betragtning.
Læs min anmeldelse af Satisfyer Pro 2 NG her
Womanizer Pro40
Er fundet her
Giver mig det, jeg stiler efter: Jeg er vild med denne. Designet er kommet med – og den giver mig det, jeg går efter: En skøn og lækker forløsning. Den er så nænsom, at du kan mærke hele processen inden, op til og under orgasmen. I en grad, at jeg ikke behøves at stoppe op, men kan lade dens blide bevægelser følge min nydelse helt til dørs. Min mand er også blevet fan af Pro40 – til stimulation af glans. Der er ekstra godt, hvis penishovedet først smøres med glidecreme.
Læs min anmeldelse af Womanizer Pro40
Satisfyer 2
Er fundet her
Billig og batteridrevet: Satisfyer 2 er, som den eneste, batteridrevet. Der gør den ekstra prisvenlig. Du kan pt. købe den for under 300 kroner – og det er billigt. Den er 100 % vandsikker, og på skaftet sidder en simpel betjenings-knap, og som med alle de andre i testen, så støjer Satisfyer 2 en smule. Indtil man har fået placeret mundstykket på rette plads over klitoris. Hvor den skal fastholdes under hele stimulationen. Et god og effektiv og ikke mindst billig stimulator.
Læs min anmeldelse af Satisfyer 2 her
Satisfyer Pro Penguin
Er fundet her
Godt og mindre godt: Med sin petit størrelse ligger den godt i hånden. Mundstykket er tyndere end på dens Satisfyer-søskende – som er positivt. Så man nemmere kan opnå en 100 % berøringsfri stimulation. Til gengæld er jeg irriteret over knapfladen, hvor man kan komme til fumle imellem de to knapper. Positivt er, at man lynhurtigt kan skrue op og ned for intensiteten, uden at skulle igennem alle programmer. I alt dog ret god.
Læs min anmeldelse af Satisfyer Pro Penguin NG her
Womanizer Pro W500
Er fundet her
Super pirrende og intens: Det lille mundstykke slutter helt tæt om klitoris, mens det større mundstykke, jeg selv bruger, kun lige næsten rammer. Så bliver det ikke SÅ intenst, at jeg må fjerne den og begynde forfra. En god nyhed er også, at Pro W500 kan skrues længere ned i intensitet end sin forgænger. Der gør, at jeg, når jeg får orgasme, kan holde forløsningen kørende i længere end ellers. Designet er ikke fantastisk. Man bør bevæge sig lidt væk fra børnelegetøjs-looket.
Læs min anmeldelse af Womanizer Pro W500 her
Womanizer 2go
Er fundet her
Bare ikke godt nok: At 2go er lille rent fysisk, gør den velegnet til at tage med på ferien – i forhold til de større varianter. Den ligner en forvokset læbestift – man kan synes om eller ej. På mig virker det underligt. Noget andet skidt er, at knapfunktionen, hvor man skruer op og ned for styrken, er droppet. I stedet er 2go udstyret med en tænd/sluk-knap. Funktionelt er den fin nok – og jeg kan også få orgasme med 2go. Men min favorit bliver den aldrig – og så er den ALT for dyr.
Læs min anmeldelse af Womanizer 2go her

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud