Sådan masserer du hende til intens orgasme

 


 

Her får du (mande)guiden til – med en lækker massage lotion med feromoner fra Dona – at massere hende til intens orgasme, og det er faktisk ikke så fandens svært endda. Giv hende sådan en omgang til Valentines Dag, er min umiddelbare anbefaling.

Begge massagelotions fra DONA er fundet her

Så har jeg (Manden) givet fruen en dejlig (påstod hun selv efterfølgende) omgang helkrops-massage. Hvor jeg benyttede en helt ny og super velduftende massage lotion med forførende feromoner. Og behandlingen virkede sgu efter hensigten, for os begge. Selv om jeg til en start var en lille smule uvillig og skeptisk.

Feromoner fører (måske) til intens orgasme

Man skal som bekendt aldrig skue hunden på hårene. Selv om man er nok så skeptisk, så bør man give tingene (i dette tilfælde en massage lotion med duft og feromoner) en reel chance.

Dette på trods af, at jeg, som udgangspunkt, rigtig godt kunne have brugt tiden på noget helt andet…var i hvert fald mine intentioner.

Altså lige indtil Joan kom farende ind i stuen med de her to flasker med massage lotion, hun rigtig gerne ville have, jeg skulle massere hende med. For det kunne jo, som hun lokkende fortalte, eventuelt føre til mere. Altså til mere end ”blot” en omgang massage – til hende!

Påvirkede mig på forhånd

For det specielle ved de her super velduftende lotions er nemlig, at de lanceres som et såkaldt afrodisiakum (afledt af kærlighedens gudinde Afrodite). Altså som et middel, der skulle kunne øge den seksuelle lyst. Krydret med feromoner, et signalstof kroppen udskiller, for blandt andet at tiltrække og seksuelt ophidse en partner. Eller en mulig partner.

Nå, men tilbage til massagen, for nu var jeg jo blevet en smule tændt og nysgerrig – og følte egentlig allerede, at vores nye massagelotion med forførende feromoner var begyndt at virke på mig. Og det var endda inden, at jeg pumpede det første skvæt lotion ud i hånden.

Men sådan er det jo med tankens kraft – specielt når der ligger en splitternøgen og dejlig kvinde på massagebriksen lige foran en.

Du kan købe DONA Massgelotion her

Nok massere, bare ikke alt for intimt

Ideen, som udgangspunkt, med testen og massagen med de to Dona massage lotions var naturligvis, om produktet (for det første) var godt og brugbart at massere med.

Samt om de tilsatte feromoner ville have en indvirkning, så vi efterfølgende havde lyst til mere.

Så jeg, eller nok rettere vi, gik altså i gang. Hun på langs, i første omgang liggende på maven, mens jeg var den givende part – igen-igen.

Med hensyn til selve massagedelen, så vil jeg til en begyndelse rigtig gerne give videre, at chancen for sex efterfølgende helt klart forstærkes af, at man holder sig fra visse dele af hendes krop – selv om det er nok så fristende netop at kaste sig over disse.

Du skal kun gå lige til grænsen

Så jeg masserede det bedste, jeg havde lært, og sørgede hele tiden kun for at massere lige til grænsen – uden at komme i fysisk kontakt med de intime områder. Som i ni ud af 10 tilfælde, med eller uden forførende feromoner, efterfølgende giver pote.

For ved at man hele tiden undgår, eller måske kun sådan lige strejfer ”de forbudte områder”, så bliver hun lige så langsomt kun mere og mere ophidset. For hvornår går han mon skridtet videre? Vælger han mon overhovedet at gå skridtet videre? Og hvordan, hvis han gør det, vil han tage den næste og så afgørende skridt? Ophidsende tanker, hun med garanti ikke kan undgå at tænke, når hun fuldstændig afklædt og blottet ligger der. Et spil, der lige så langsomt men sikkert bygger hende op til meget mere. Kald det også bare forspil – for et forspil, det er det nemlig.

Feromon duften gik direkte i underlivet

Med hensyn til Donas glidevne, så fungerer denne lotion rigtig fint. Den er super nem at dosere og massere med, men er ikke helt lige så drøj som fx en massageolie. Til gengæld efterlader denne lotion huden super glat, lækker og velduftende, der gør selve massagedelen super nem.

Om det var duften eller feromonerne – eller måske en kombi af begge, så gig de to Dona lotions direkte i underlivet på mig. Samtidig havde jeg en ret klar ide om, at det samme gjorde sig gældende for Joan, der efter noget tid, som befalet, rullede om på ryggen.

Der, for nu at sige det mildt, kun yderligere gjorde sit til, at jeg for alvor måtte styre mine lyster for at holde mig i skindet. På den anden side er det jo også sådan med disse her forspil, at jo bedre, de nu engang spilles, jo større er gevinsten også i den anden ende af ”anstrengelserne”.

Tre forskellige dufte af DONA’s massagelotion kan findes her

Og så til klimaks og orgasmerne

Imens jeg skriver ordene til denne test og lille ”bruger-guide” til, hvordan du kan gøre det ekstra godt og hot for hende, så venter Valentines dag lige om hjørnet – og hvorfor dog ikke give hende en sådan omgang som en ekstra intim og intens Valentines gave?

Som i lige så høj grad, kan jeg roligt love, kommer dig som hende til glæde og gode. Ikke mindst efter, du som klimaks på massagen har givet hende et par orgasmer eller tre. Der som regel dog heller ikke er specielt svært. Hvis du på undervejs i massagen på den helt rigtige måde har forstået at pirre og tirre hende på en sådan måde, at hun til sidst er lige ved at gå ud af sit gode skind.

Når du først er nået SÅ langt med hende, så skal der nemlig utroligt lidt til at få hende helt i mål – lige som hendes orgasmer som regel bliver tanden mere intense end ellers. Nøjagtig som den mandlige orgasme ofte bliver, når vejen frem til forløsningen er ekstra lang og intens.

Feromonernes indvirkning eller ej – virkningen udeblev ikke

Som bekendt, så kan tankens kraft flytte bjerge. Så om det var den nye massage lotion, endda i to forskellige varianter, der gjorde denne test ekstra lækker og givende for os begge, skal her være usagt. For hvordan var det fx gået med en massageolie? Havde udkommet i virkeligheden været nøjagtig det samme? Jeg/vi tør ikke give et entydigt svar, men ingen tvivl om, at blot tanken om, at feromonerne ret faktisk kunne have en positiv effektiv, gjorde, at netop denne aften-seance blev ekstra lækker og givende for os begge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud