Fun dildo kan noget, de andre ikke kan

 


Af Blogger Helle

Helle har testet en helt speciel dildo pulsator fra tyske Fun Factory, der kan noget, ingen andre dildoer eller vibratorer kan – og Helle er begejstret. 

Stronic Drei fra Fun Factory er fundet her

Jeg har aldrig ejet en dildo eller andet sexlegetøj fra tyske Fun Factory. De iøjnefaldende farver, størrelser og former har dog ofte fanget min nysgerrighed, men det er blevet ved det.

Priserne har også holdt mig lidt fra køb. Men nu er det gået op for mig, at der var en grund til, at prisen ligger højt. Kvalitet koster penge, og her får du noget for dem.

Jeg har i den grad haft noget til gode, skal jeg love for! Der skal nogen gange kysses mange prinser, før den rigtige findes, og det gælder også i kategorien dildo.

Joan har ikke selv anmeldt denne dildo pulsator før, men andre i serien – og jeg er overbevist om, at hun sikkert har tænkt: Denne gemmer jeg til Helle. Stronic Drei Dildo Pulsator er min dildoprins, længere er den ikke!

Passer denne dildo mon mig?

Første gang, jeg fik den i hånden, tænkte jeg: Holy biiiip, en ordentlig karl. Kan den overhovedet være oppe i mig? Men da jeg tændte den, på det overskuelige betjeningspanel… en Fun tænd/sluk knap og +/- knap, tænkte jeg… habba-habba. Den kan vist noget, de andre ikke kan!

Jeg sad med Anna og Lotte øjne og et ønske om, at jeg kunne spole tiden lidt frem til aften, og godnat tid! Jeg var slet ikke i tvivl om, at det ville blive 100 procent ren forkælelse og en tur til orgasmeland. For med sine 4 centimeter i diameter og en længde på 23,9 cm, ville denne unge dame blive godt fyldt ud.

Et buk i enden gør, at G-punktet rammes

Stronic Drei har det dejlige lille buk ude i enden der gør, at den rammer G-punktet, og den har ujævne riller hele vejen op ad skaftet, der virkelig tiltalte mig, da den stimuler hele skedeåbningen. I toppen af ”skaftet” er den udstyret med et stopstykke, der nusser lidt for mellemkød og klitoris. Hvis du arbejder lidt for det, bliver du også den heldige indehaver af en klitorisorgasme.

Ellers kan du, som jeg valgte, at lægge lidt ekstra krymmel på med en bullet-vibrator eller en wand. Husk altid vandbaseret glidecreme, det gør legen lidt sjovere.

Fun Factory’s Stronic Drei kan købes her

Tredje generation af denne vibrator fra Fun Factory

Hvad jeg kan læse mig til i Joans tidligere anmeldelser, har det taget lidt tid og bearbejdning, før man er kommet frem til denne forbedrede funktion.

Det, der gør Stronic Drei til en af de ”anderledes” frækkerter er, at den støder i bevægelser frem og tilbage. Præcis som manden kan. Den kommer dog aldrig til at erstatte manden herhjemme, men jeg kan sagtens forestille mig, at en del kvinder kan have STOR glæde af den.

Det er virkelig en multifunktionel dildo pulsator, vi her har med at gøre. For at toppe den, kan den også bruges analt, hvis du kan tage en så stor.

Hele 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem, og både blide eller intense vibrationer, så der er lidt for enhver smag.

Pstttt…. Helle skriver også erotiske noveller – læs dem her

Passer bedst i en kvindehånd

Hvis du er mand, og du skal betjene den på din kvinde eller dig selv, så kunne ”håndtaget” godt have været lidt større. Den er ikke designet til en betjenende mandehånd, men derimod til en noget mindre kvindehånd.

Æsken, den kommer i, er en almindelig Fun Factory indpakning, hvor man skubber guldæsken ud af omslaget, der har et flot og farverigt foto af Stroic Drei pulsator på forsiden. Når du åbner guldæsken kommer herlighederne frem fra sit mørke.

Clic´N´Charge USB-oplader medfølger.

Fiks lille låse-detalje

Vibratoren har derudover også en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i fx skuffen eller kufferten. Du holder blot FUN og (+) knappen nede samtidig i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op. Fiks lille detalje!

Mine varmeste anbefalinger til dig, der godt vil have en lidt større og tykkere.

Knus fra Helle

Du kan finde Stronic Drei her

Fakta om Stronic Drei

Bag om produktet: Fun Factory

Materiale: 100 procent medicinsk silikone

Størrelse: 4 cm i diameter – længde 23,9 cm

Stimulations niveauer: 10 forskellige

Strømkilde: Genopladelig via Clic´N´Charge USB oplader

Vandtæt: ja

Rengøring: Lunkent vand og antibakteriel sæbe, både før og efter brug eller sexlegetøjsrengøring

Ulemper: Umiddelbart ingen, men skal ikke bruges af en jomfru eller nybegynder i sexlegetøjsverden, det er ikke en begynderdildo. Lidt større håndtag måske, men ikke livsnødvendigt.

Hvem kan få glæde af den: Alle erfarne sexudøvere. Kan også bruges analt.

Advarsel: Obs! Stronic Drei indeholder en magnet og anbefales derfor ikke, hvis du har pacemaker.

Pris: Dyr, men er det værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud