Tre sexlegetøj nyheder til kvinder – fra EroFame


Først med det sidste: Her får du årets tre bedste sexlegetøjs nyheder til kvinder, alle fundet på EroFame messen i Tyskland. måske finder du lige netop det produkt, der passer dig/jer bedst.

       Cookie kan findes her                          Zumio kan findes her                     Sona Cruise kan findes her

Læs Joan’s anmeldelse her
Læs Joan’s anmeldelse her
Læs joan’s anmeldelse her

                 Tre sexlegetøj nyheder til kvinder

Så er jeg tilbage efter tre hektiske dage i messehallerne på årets (2017) EroFame sexlegetøjsmesse i Hannover. Hvor store og små producenter og forhandlere af sexlegetøj fra alverdens afkroge hvert år mødes for at præsentere og indkøbe nye, spændende produkter til alle os forventningsfulde forbrugere.

På messen rendte jeg blandt andet på Mathilde fra Sinful.dk og Marie fra Belugi.dk, der tog turen til Hannover for at finde de helt rigtige, nye stykker sexlegetøj til os danskere.

Ud over en masse fagsnak sammen med pigerne, fik vi også lavet en række videoer med anbefalinger af nye og spændende produkter fra messen, jeg meget håber, du kan finde inspiration i.

Løbende vil du her på siden desuden kunne læse mine helt personlige tests, anmeldelser og anbefalinger af de mest interessante nyheder fra årets EroFame messe.

Læs om vores favoritter

Ved at klikke på overstående produtfotos kan du læse om vi tre pigers umiddelbare favoritter – nemlig klitoris vibratoren Cookie, klitoris vibratoren Zumio og den helt nye lydbølge og klitoris stimulator Sona Cruise.

Men her stopper vi ikke – vi var nemlig også rundt på messen for at opsnuse nye, gode og effektive produkter til manden og til parret – du meget snart også vil kunne læse meget mere om her på sitet.

Update: Her får du tre sexlegetøjs favoritter til det legesyge par

Så bliv på linjen…..!!!

Knus, Joan

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud