Sona Cruise – nyt LELO sexlegetøj til kvinden

 


Endelig ser vi atter et nyt stykke LELO sexlegetøj – og endda en berøringsfri stimulator til os kvinder ala Satisfyer og Womanizer, som benytter sig af  dybe lydbølger

Så kom det svenske sexlegetøjsbrand LELO endelig på banen med noget nyt. Det er også ret længe siden, at jeg sidste har haft et af deres produkter i test. Senest var det rent faktisk et kondom, de havde lavet, og hvor de havde Charlie Sheen som frontfigur – netop fordi det handler om et kondom, der er ekstra svært at ødelægge.

Sona Cruise kan findes her

Nyt LELO sexlegetøj – nu med lydbølger

Nu er det kendte svenske sexlegetøjsbrand så kommet på markedet med en klitoris stimulator der hedder LELO Sona Cruise klitoris stimulator, og vi er lidt ovre i denne her Satisfyer/Womanizer boldgade. Hvor det er den pulserende trykbølge teknologi, der er det bærende.

Produktets dybe lydbølger stimulerer klitoris helt berøringsfrit, mens intensiteten aldrig svinger. De fleste mere traditionelle vibratorer kan variere og ikke mindst dykke i hastighed, når de presses mod kroppen. Men takket være Sona Sonics cruise-control holder Sona Cruise konstant hastigheden.

læs her om Revel Body Sonic, den magiske klitoris vibrator kugle, der arbejder efter samme lydbølge-princip – og som var det første sexlegetøjs produkt på markedet af sin art 

Svenske LELO er speciel kendt for de her ret så luksuriøse produkter, og prisen er dæleme også derefter. Så i dag vil faktisk tillade mig at udbryde wuuuu!! – for en gang skyld. For nu er de kommet med et produkt, altså Sona Cruise, som koster et pænt stykke under 1000 kroner. Der er lidt af en sjældenhed, når det netop kommer til LELO sexlegetøj.

Sona Cruise kan købes her

Flot og pæn indpakning

Som vi kender det, så er indpakningen af Sona Cruise også rigtig flot og pæn, med et flot, sort look og skrift, og man kan se stimulatoren via en lille fin glasrude.

Selve produktet, altså dets design, minder om en lille ”and”, når man holder det på en bestemt måde – og ”anden” er med guldryg. Samt udstyret med de i forvejen godt kendte LELO-knapper, med et dobbelt infinity-tegn på maven. Knapper med minus, plus og ikke mindst muligheden for at skifte imellem forskellige programmer. Og det er lige netop her, at det nye stykke LELO sexlegetøj adskiller sig i forhold til de andre klitoris stimulatorer med pulserende trykbølger på markedet.

Sona Cruise er med forskelige stimulationsmønstre

Det nye, svenske produkt til kvinder har nemlig forskellige mønstre indbygget i den pulserende stimulation – samt muligheden for at skrue op og ned for styrken i stimulationen, hverken Satisfyrer eller Womanizer fx har. Og det er helt klart et stort plus ved Sona Cruise.

Men der er desværre også et par minusser ved det nye LELO-produkt – og et af disse er helt klart, at stimulations-hullet ude i enden af ”andens snude” simpelthen, efter min mening, er tanden for lille. Der afstedkommer, at det er rigtig svært at fremkalde denne her berøringsfrie stimulation af klitoris – og det er altså intet mindre en dødærgerligt.

Køb Sona Cruise her

Lidt mere vibrator end stimulator

Så skåret helt ind til benet, for mig, så minder LELO Sona Cruise lidt mere om en gammeldags vibrator end en af de nye pulserende stimulatorer.

Et andet minus er også, at man desværre ikke kan få produktet så langt ned i hastighed, som jeg personligt gerne ville have haft det.

Til gengæld, for nu at vende tilbage til det lidt mere positive ved det nye LELO sexlegvetøj, så er der de her stimulations-mønstre som gør, at man har god mulighed for at opnå god variation med produktet. Et af mønstrene sådan nærmest ”skubber” til klitoris – bedre kan jeg ikke rigtig forklare det. Man oplever nemlig en lille pause imellem de her trykbølger, produktet udsender – og som altså fremkalder en helt speciel og anderledes form for stimulation.

Mundstykket kan ikke tages af

Desværre kan man heller ikke tage mundstykket af på Sona Cruise. Til gengæld så er produktet 100 procent vandsikkert, så man kan roligt tage produktet med ind under bruseren og med i badekaret eller en tur i swimmingpoolen. Det kan man sagtens.

Der medfølger en USB-oplader, lidt glidecreme og en sort satinpose til at opbevare stimulatoren i.  Sona Cruise fra LELO er produceret i silikone, og så er der otte forskellige programmer/stimulationsmønstre at vælge imellem.

Selve designet er fint og flot, og så fås det nye produkt til kvinder i flere forskellige indbydende farver. Skulle jeg endelig være noget foruden, så er det ”andens” sølvryg…..men man kan jo altid benytte det som et lille spejl.

Sona Cruise kan ses her

Fakta om Sona Cruise

Bag produktet: LELO

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 8 programmer/8 styrker

Strømkilde: Genopladelig via USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Pænt design, indeholder programmer, skønt brand

Ulemper: Mundstykke lidt for lille, mangler mindre styrke.

Hvem kan få glæde af Sona Cruise : Alle kvinder som ønsker en anderledes stimulation og orgasme oplevelse.

Pris: Rigtig fin pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud