Julekalender for voksne – 24 dage med erotik

 


Skal I som par have en erotisk god december måned, er en julekalender for voksne en oplagt mulighed for at lægge en lille dæmper på julemånedens stress og jag.

Her kommer min anbefaling af tre meget forskellige julekalendere for voksne – samt en ditto adventskalender, hvor de sidste fire søndage op til jul pludselig bliver tanden mere erotisk spændende end ellers.

Den 1. december nærmer sig med hastige skridt, og i år har jeg valgt at kigge på en julekalender for voksne fra Sinful.dk, en adventskalender fra Belugi.dk, en superflot julekalender fra Orion og en (for det ikke er løgn) 24 dages fetich-kalender.

Julekalender for voksne – baseret på boks-system

Julekalender fra Paradiss kan købes

Den første, jeg vil kigge på, er Orion julekalenderen, der kan købet hos danske Paradiss.dk – og er en stor og rigtig flot 24-dages kalender. Baseret på det her boks-system, og i hver af de her 24 bokse er der så en lille gave af erotisk karakter.

Det kan være et stykke sexlegetøj, lingeri, glidecreme, massageolie eller måske kondomer – eller hvad man nu ellers kan forestille sig indenfor genren erotisk leg.

Når man i løbet af julemåneden så har tømt dagens Orion-boks, så vender man simpelthen boksen om og skubber den tilbage på plads i kalenderen – og efterhånden som man lige så langsomt nærmer sig juleaften, så bliver der dannet et erotisk billede. Altså et helt lille puslespil, man er 24 dage om helt at færdiggøre.

I denne her julekalender for voksne finder man lidt forskellige brands. Så man får faktisk rigtig meget for pengene. Noget er selvfølgelig sjovere end andet – sådan vil det jo altid være.  Men noget af ideen med de 24 gaver går også på, at man lige så langsomt for samlet sig en fin lille samling af forskelligt sexlegetøj og supplementer til sexlivet.

Denne julekalender er helt klart inspireret af pendanter fra skønhedsbranchen, som vi fx kender det fra Bodyshops julekalendere….altså bygget op af små bokse.

Orion-kalenderen er ikke særlig dyr – i forhold til, hvad man får. Her får man i hvert fald rigeligt for pengene.

Frække julegaver håndplukket af Mathilde

Sinful’s Julekalender kan købes her

En anden julekalender, jeg i år har taget fat i, er årets Sinful.dk julekalender for voksne, som er fyldt med 24 af den danske webshops helt egne produkter. Forskellige typer af sexlegetøj og andet, håndplukket af Mathilde (medstifter af Sinful) selv. Og her er der naturligvis også tænkt rigtig meget på, hvad man overordnet som par kan få ud af helheden. Når alle 24 låger, juleaften er blevet åbnet.

I forbindelse med denne danske voksenjulekalender, har Sinful desuden valgt at få fremstillet en lille bog. Her får man får god vejledning og inspiration til, hvad man kan benytte dagens kalendergave til.

Og, som sagt, så er det hele vejen igennem webshoppens egne produkter, så kvaliteten er rigtig god – og helt overordnet så henvender denne julekalender til voksne sig rigtig meget til parret, der kunne tænke sig at få og prøve lidt mere end ”blot” den gængse vibrator og glidecreme. Sinful-kalenderen er perfekt til parret, der (også) gerne vil prøve kræfter med lidt andre og anderledes aspekter og områder inden for sexleg i parforholdet.

Adventsgaver fra kendte og populære brands

Belugi’s Julekalender kan købes her

Danske Belugi.dk har i år valgt at lave en adventskalender – som er ret lækker, kan jeg godt tillade mig at sige. Med hensyn til indhold vil jeg dog ikke afsløre andet end at fortælle, at der gemmer sig toplækre produkter i nogle af pakkerne – og her taler vi om produkter fra kendte og populære brands. Belugi har desuden valgt at lave en leg ud af det – forstået på den måde, at en af adventsgaverne fx er velegnet til at lege uden for hjemmet med. Hvis man har lyst. En anden kan benyttes af hende solo, hvis hun en dag fx er alene hjemme. Og uden at afsløre alt for meget, så gemmer en af adventsgaverne også på et produkt i genren fiksering/bindeleg – og så siger jeg altså heller ikke mere. Gaverne i Belugi.dk adventskalenderen er lige tanden mere kvalitet end man finder bag lågerne i julekalenderne – men der skal jo også være lidt ekstra guf at se frem til de sidste fire søndage op til jul, hvis man vælger at kaste sig over fire-pakke-muligheden.

24 låger med pisk, blindfold og fetich-produkter

Silent Night julekalender kan bla. købes her

Den sidste kalender, jeg i år har valgt at kigge på og anbefale, henvender sig lidt mere til parret, der fx godt kunne tænke sig at kaste sig over lidt mere fifty shades inspirerede lege. Hvor fx sanserne kommer rigtig meget i spil. Vi taler om en fetich-præget julekalender med 24 låger.

Og jeg er rent faktisk blevet positivt overrasket over kvaliteten af produkterne, der her gemmer sig bag lågerne. Uden af gå alle 24 låger igennem, jeg naturligvis aldrig kunne finde på, kan jeg dog fortælle så meget, at denne kalender blandt andet byder på et såkaldt pighjul – i en ikke alt for hardcore udgave. Der er også forskellige former for små ”slagværktøjer” – pisk, blindfold og forskellige glidemidler, og så indeholder den også lidt produkter i anal-leg. Samt bindehalløj til hænder og ankler, halsbånd og meget, meget mere i genren.

Her er vi altså ovre i den mere s/m- og fetich-prægede julekalender afdeling. Så har man som par mod på at prøve kræfter med nogle af de her ting og sager, uden at det bliver vanvittig grænseoverskridende, så er denne julekalender en mega-fin måde at få taget hul på et måske helt nyt kapitel af sexlivet på.

Fire prisvenlige jule-varianter

Alt i alt fire ret fede og varierede advents- og julekalendere, der alle også er ret prisvenlige – hvis du/I juleaften, når den sidste låge er blevet flået op, vælger at gøre hele høsten af december måneds sexlegetøjsprodukter mv. op i kroner og ører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud