Eksklusive oral-produkter til hende

Her har jeg fundet og testet tre eksklusive oral-produkter henvendt primært til hende, alle ligger de i den lidt dyrere ende af skalaen (læs test af billigere oral-produkter). To super lækre og flotte design-vibratorer med bevægelige ”kugler”, der under et tyndt lag af silikone simulerer oralsex. Samt en af de mest ægte og legevenlige silikone-tunger på markedet, hvor man selv har en finger eller to med i spillet.

sasiJoanB Favorit

Sasi – teknologisk slikkeri

Hvis jeg husker rigtigt, var Sasi et af Je Joue’s første produkter. Vi skal nok helt tilbage til 2008, hvor jeg sammen med Manden så Sasi på Venus Messen i Berlin. Den var SÅ dyr, vist nok over 1000 kroner, som var vanvittig mange penge for et stykke sexlegetøj på daværende tidspunkt – især med tanke på den begyndende finanskrise. Men alligevel var Sasi så nyskabende med sin nye ”slikke-teknologi”, denne her kugle, på størrelse med et blåbær, hvis retning, vibrationer og intensitet man styrer via et lille kontrolpanel. Kuglen kører/ruller rundt under Sasis silikone-overtrukne overflade, og man bestemmer selv de forskellige køremønstre. Der er mulighed for 10 kombinationer af bevægelsesmønstre og vibrationer, og hertil kommer, at man kan lave sine helt egne mønstre – men her skal de fleste dog nok lige have fat i manualen. Da jeg for seks år siden for første gang skulle lave mit eget program, var jeg i situationen en smule for blond til den opgave. Men jeg vil alligevel sige, at selv om der er sket meget, utroligt meget, på markedet på seks år, formår Sasi altså stadig at yde et rigtigt godt bud på teknologisk slikkeri. Skal jeg sige en negativ ting om Sasi, så må det være, at kontrolpanelet burde sidde i den ende af legetøjet, hvor man holder – og ikke nede ved bevægelsesdelen.

OBS: Desuden skal lige indskydes, at Sasi altså ikke produceres mere, af guderne må vide hvilken årsag, måske finanskrisen igen har skylden, men den fås stadig hist og pist– og enkelte steder endda til en meget reduceret pris

Fakta: Oral-stimulator med 10 kombinationer af bevægelsesmønstre og vibrationer. Man kan også lave sine egne mønstre. Ikke ny på markedet, men stadig noget af det bedste i genren. Produceres ikke mere, men kan stadig fås enkelte steder.

Se pris på Sasi

————————————————————————————————————

Form 3JimmyJane, Form 3 – den mest ægte tunge

Dem der kender mig ved, at jeg først og fremmest er tiltrukket af lækkert legetøj. Gerne gadgets af god kvalitet, med spøjse former og funktioner. Og når nu jeg havde valgt at se, hvad der var på markedet af lækre og funktionelle oral-simulerende produkter til kvinder, ville jeg rigtig gerne have en ”rigtig tunge” med. Og dem er der faktisk en del af – og så kan det godt være, at nogen vil mene, at jeg er skide snobbet, men jeg kan simpelthen bare ikke de her ”tunger”, som ligner tunger, fra suspekte, asiatiske producenter. Misforstå mig nu ikke, for der er skam også fine mærker fra Asien – meeeennnn!!! Anyway, det nærmeste, jeg kunne komme en ”ordentlig tunge”, blev så denne Form 3 fra Jimmy Jane, som helt simpelt består af en lille og pæreformet vibrator. Men i stedet for at være oral-automatiseret, fungerer den manuelt – og hvordan skal det så forstås? Jo, halvdelen af vibratoren har en lidt flad og tynd tunge-formet silikone-flade. I midten af fladen er den så tynd, at når du har den liggende i hånden, skal du presse fingeren ned på det tynde område – og med fingerens bevægelser kan du så simulere en tunges bevægelser. Jimmy Jane Form 3 har fire vibrationsmønstre og fem forskellige hastigheder – og så er den helt generelt røvlækker. Ok, lidt dyr, men røv lækker. Men det er Jimmy Janes produkter nu generelt bare. Igen får man, hvad man betaler for – og her er det de små detaljer, der gør forskellen.

Fakta: Silikone-vibrator/tunge med fire vibrationsmønstre og fem forskellige hastigheder. Et rigtigt lækkert stykke legetøj, lidt dyr, men pengene værd.

Se pris og mere af Form 3

——————————————————————————————————————–

OraORA – smukke ORA!

ORA er smuk! – det er den altså bare! Men det er LELO’s produkter jo altid, og havde jeg bare været en lidt mere følsom pige (du ved nok hvor!), var den også røget direkte i min sengeskuffe. Hvor kun særligt udvalgte produkter får lov at bo. ORA har en lille fin flade i bunden af det runde stykke kunstværk, hvor der under et tyndt silikoneovertræk sidder en lille ”dut”, der under brug kører rundt. Mit problem er så bare, at ”ORA-dutten” ikke stikker helt langt nok ud, så den er ret svær at mærke. Og hele ideen med simuleret oralsex forsvinder for mig, når jeg sætter vibrationerne til. For så kan jeg nemlig slet ikke mærke ”dutten”. Gudskelov er ORA så udstyret med de samme kraftige vibrationer, som vi kender fra mange andre af LELO’s produkter.

Lær mere om ORA

Og her kan man være både afbleget eller naturlig blond, for den er super nem at få i gang – og vibrationerne ganske nemme at skifte rundt imellem. Man kan, hvis man læser den lille manual, som IKKE er en hel roman, også lære at gemme sit favoritmønster – så man nemt kan skifte frem og tilbage, uden at skulle igennem alle 10 programmer igen og igen. Sagt igen, med få ord: LELO’s ORA smuk, nem og effektiv – hvis altså man er en ultra-følsom pige.

Fakta: Smuk og lækker oral-stimulator, mest velegnet til kvinder, der er ekstra følsomme. Nem at finde ud af og betjene, har 10 forprogrammerede stimulationsmønstre, samt man kan lave og gemme sit eget favoritmønster.

 

—————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud