Oral-produkter til hende – under 500 Kr.

sponsor1

———————————————————————–

Her har jeg fundet og testet tre ikke så dyre, alle koster de under 500 kroner, oral-produkter henvendt primært til hende. To hjul med 10 ”tunger” og en vibrator med roterende metalkugle ude i enden.

Ball of lustJoanB favorit 🙂

Ball of lust – varm/kold tungespids i metal

Ball of lust er i virkeligheden nok slet ikke tænkt som oral-stimulator. Men noget sagde mig, at med en lille og bevægelige kugle af metal ude i spidsen af vibratoren, ala sådan en kugle som man spillede labyrintspil med, da man var barn, måtte der være et trick. I alt sin enkelthed har vi at gøre med en cirka 14 centimeter lang/kort vibrator, der er på tykkelse med en kvindefinger. For enden har vi så denne her metalkugle, som ruller rundt inde i sin ”skal”. Tricket for mig har så været at lade halvdelen af vibratoren stå få sekunder i MEGET varmt vand (ikke kogende, men fra den varme hane) – og det er naturligvis den ende med kuglen, der skal ned i vandet. Husk dog lige at tjekke på undersiden af håndledet, hvor varm kuglen er. Klitten skal jo nødigt skoldes!

Dette gør, krydret med en lille mængde glidecreme, at følelsen af en varm tunge bliver meget realistisk. Der er godt nok vibrator i produktet, ikke super kraftig, men heller ikke helt mild. Men for mig var det faktisk unødvendig, da varmen i kuglen holdt så godt – og kuglens bevægelighed gjorde, at den gled ubesværet rundt i hele det nedre område. Det skal også lige siges, at en temmelig varm kugle, ført op til G-punktet, har en skøn terapeutisk virkning på mig.

Fakta: Lille og tynd klitoris-vibrator (14 centimeter lang) med massagekugle af metal ude i enden. Kuglen kan både varmes og køles ned i vand, og kan også benyttes til mere terapeutisk G-punkt-massage.

Se pris og læs mere om Ball of lust

—————————————————————————————————

Sqweel GoSqweel go – lille og sjov

Jeg kan egentlig godt lide den lille Sqweel go. Det er sådan en sjov, lille og underlig størrelse, med små underlige flapper, der skal udgøre en tunge. Godt nok sidder der 10 små flapper, men realistisk set, er der nok næppe plads til 10 levende tunger mellem lårene på mig. Nu er jeg jo lidt kendt for at foretrække de mere kraftige vibratorer af slagsen – og bliver også nødt til at erkende, at ”go” ikke helt kunne gøre tricket for mig. Og det til trods for, at den lille ”vindmølle” kan få temmelig meget fart på, med sine i alt seks forskellige hastigheder og rotationsmønstre. Men en lille og nuttet blæser, til den mere følsomme kvinde – eller mand. For den kan da også benyttes på hovedet af penis. Er i øvrigt 100 procent vandtæt og genopladelig med USB.

Fakta: Lille oralsex-stimulator med 10 små tunger/flapper, har seks forskellige hastigheder og rotationsmønstre. Er til den mere følsomme kvinde, eller mand, er 100 procent vandtæt og genopladelig.

Se pris og læs om Sqweel Go

———————————————————————————————————————————

Sqweel 2Sqweel 2 – 10 tunger på hjul

Der er ingen tvivl om, at man med Sqweel 2 har forsøgt at frembringe denne her tunge. Jeg ved ikke umiddelbart, hvad jeg helt skal mene om den. Den er stor, men på den anden side, havde den været mindre, er jeg ikke så sikker på, det egentlig havde gjort den store forskel.

Jeg tænker, det må være lidt lige som Manden, der nogle gange har nævnt det her med, ikke helt at kunne tage et produkt seriøst: Et hjul påført 10 tunger, som racer rundt i den hastighed, man nu har lyst til – og den retning, man nu har lyst til. Samt lidt frem og tilbage, hvis det gør tricket for en. Den er ganske nem at betjene, og kraften er også stor, men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg synes, den simulerer oralsex – som i øvrigt også være hamrende ligegyldigt, så længe den gør tricket – og det gør denne altså. Så må det være op til den enkelte, om man ønsker en lidt stor – og en smule larmende – men samtidig kraftig oral-stimulator. De 10 tunger er i øvrigt batteridrevet – og rigtig nem at rengøre, da den kan skilles ad.

Fakta: 10 silikone-tunger fastgjort på et roterende hjul, larmer en smule, men er en god og kraftig oral-stimulator. Er batteri-drevet og nem at rengøre, da den kan skilles ad. Rigtig enkel og betjene.

Se pris og Sqweel 2

———————————————————————————————————————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud