På med “Elastikken”

elastikkenDet er faktisk sjældent, at jeg får fat i gadgets, som ligefrem skræmmer mig lidt.

Men her på det sidste, skal jeg godt nok overtale mig selv og min nedre veninde om, at det er en god ide at tage de forskellige erotiske gadget i brug. Som eksempelvis denne lille vibrator fra Fun Factory. Jeg følte mig fuldstændig sat tilbage til starten af årtusindskiftet, da jeg fik min første rabbit med perler i skaftet – og tænkte: dette er jo et torturredskab, og ikke en nydelsesfrembringende gadget.

For Amorinos, som den nu hedder, vedkommende, var det ikke perler, men denne her underlige, gule elastik, som i mit hoved intet havde at gøre hjemme på hvad der i min verden jo ”bare” er en mini rabbit lignende ting. Min umiddelbare konklusion var derfor: Af med elastikken, og den lille rabbit var skam ganske udmærket. Dog ikke synderligt nyskabende.

Hvilket fik mig til at undre mig en smule, for godt nok er det nye sort for erotikbranchen at lave både anden, tredje og fjerde generationer af den samme, men dog aldrig inden for et års tids penge.

amorinoElastikken måtte for helvede have en funktion. For et er, når man går på producentens hjemmeside og læser manualen/omtalen, så er alt jo fabulous – men inden jeg ville risikere at slippe elastikken på klitten, ville jeg gerne sikre mig imod den slags tortur.

Så hurra!!!! – for Manden!

Amorino er fundet her 🙂

Det lykkedes ham at finde et par oprigtige, udenlandske anmeldelser, som gjorde mig tryg nok til at forsøge med den grimme, gule elastik, og så blev det hele lige pludselig sjovere. Både på kryds og tværs. Jeg behøver ikke at gå nærmere ind på oplevelsen.

Så her er et par stikord:

Uden elastik, med elastik, på kryds, ikke på kryds, inden i, uden på, med skaftet for neden, med skaftet for oven = orgasme.

By the way: med mindre, han er udstyret med en ordentlig Salami, kan man også forsøge sig med elastikken som penisring. Bare hold øje med, ”han” ikke bliver lilla – så skal den nok af igen!

Nå-ja, elastikken skal lægges dobbelt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud