Glas er ikke kun til at drikke af!!

sponsor1

——————————————————————————————-

glas æg

Jeg husker en ting fra min barndom, som jeg dengang syntes var fjollet – og ikke helt forstod meningen med. Min far skulle altid sidde, om aftenen når vi så fjernsyn, og have noget i hænderne – allerhelst en saks. Og så sad han der og klippede – i ingenting! Nu er det selvfølgelig så mange år siden, men jeg er ret sikker på, at det var en saks. Nu har jeg så endnu en gang, og slå mig nu ikke ihjel, erhvervet mig et bækkenbunds-æg, og ind til i går, er det eneste, jeg har gjort med det, at vendt og drejet det mellem fingrene. Både her ved computeren og foran fjerneren, brugt det som et lille forstørrelsesglas – for ægget er nemlig af glas, og vitterligt formet som et lille æg.

Find ægget her 🙂

Jeg kan godt li’, når ting er smukke.

arts-clair-plaisir-glas-aegDe behøver ikke at hedde noget fint, eller have kostet en milliard kroner, hvis bare de i min optik, apropos forstørrelsesglas, er smukke. Ret kort fortalt, så er ægget et ganske simpelt bækkenbunds-æg, men det, at det er et lillafarvet glas-æg, og med en vis tyngde – og naturligvis i kraft af, at det er af glas, er der absolut ingen støbemærker. Dog skal man huske ikke at bruge alt for meget glidecreme, for så er det nemlig næsten helt umuligt at holde på – og jeg vil heller ikke stå og træne med ægget på fliserne fx på badeværelset.

Hønen lægger trods alt også sine æg i en rede – et blødt og sikkert sted.

Lunt eller koldt æg

Hvis man har lyst, nu hvor ægget ER lavet af glas, kan man desuden varme og køle det ned ved at holde produktet ind under vandhanen.

Størrelsen af ægget er perfekt til mig. 5 centimeter langt, 3,3 centimeter i omkreds, på det tykkeste sted, og vejer 63 gram – og så er det allergivenligt og kan endda rengøres i opvaskemaskinen. Hvilket jeg dog vil fraråde, da de kemikalier, vi bruger, kan være ret kradse. Jeg tror det er rigeligt at vaske ægget i en mild intimsæbe.

Ægget er købt her

Det mest overraskende er dog nok prisen, for ægget koster faktisk under 100 kroner – og så er der endda en lille og tyk velourpose med, man trygt kan opbevare ægget i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud