Tenga æg – onani produkt mænd

sponsor1

 

tenga ægTest af den japanske Tenga æg, onani produkt mænd, der kan fås stykvis og i æggebakker med seks onani æg i hver – et æg om dagen holder måske ikke lægen fra døren, men gør onanien mere spændende og givende end ellers

Mænd, helt generelt, er min helt personlige erfaring, taler ikke vildt gerne om det med at benytte sexlegetøj, og da slet ikke, hvis legen foregår solo. For sådan noget gør mænd nemlig ikke!!!!! Mens kvinder, om kvinden er single eller i forhold, som regel ingen problemer har med at fortælle om endda meget personlige erfaringer med dildoer, vibratorer osv. Og det er sgu ærlig talt en smule synd, synes jeg – altså at mænd ikke er mere åbne om deres brug af sexlegetøj. For overhovedet intet galt i det!

Onani produkt mænd – udviklet i Japan

I dag findes der nemlig så meget lækkert, godt og seriøst effektivt sexlegetøj henvendt helt specifikt mænd, der kan bidrage til at gøre onanien end smule mere spændende og farverig end ellers. Lige som nutidens produkter til mænd i høj grad (selvfølgelig!!!) da også kan benyttes sammen med partneren. Langt de fleste kvinder, vi lever trods alt i 2018, har desuden kun sjældent ret meget imod at give en kærlig hånd med i projekt forløsning.

Tenga ægEt af de klart bedre onani-produkter henvendt os mænd er de såkaldte Tenga-æg – et japansk produceret onani-æg, der er super nemt og ret så naturtro at benytte. Og som langt hen ad vejen, der selvfølgelig også er meningen, minder om den (æg)te vare. Altså et rigtigt godt stykke sexlegetøj at starte ud med for den mand, der endnu ikke har overvundet sig selv hensyn til, at det altså er helt ok for os mænd at benytte ”hjælpemidler”.

Japansk, når det er frækkest

Se forskellige æg her

Tenga er japansk, og producenten har specialiseret sig i super-moderne og ret så naturtro onani-produkter til mænd – og de små lege-æg, der fås i mange varianter, er nok den største sællert. Første gang, jeg selv skulle ”klække” et japaner-æg for at lege, var fruen med på sidelinjen. Som den erotik-gadget-nørd, hun nu engang er, ville hun på ingen måde undvære oplevelsen – og ville da også rigtig gerne, som hun udtrykte sig, selv give mig en hjælpende hånd med i projektet.

Så af med tøjet, frem med ægget – og så af med plastik-skallen, hvorpå indmaden (selve onani-delen), et yderst fleksibelt/strækbart gummi-overtræk/gummi-æg blev afsløret – og så var det ellers bare med at komme i sving med det sjove. Og her handler det altså om god, gammeldags håndkraft – ikke noget med batterier, strøm og sytten typer af smarte vibrationer.

Nej, gummi-overtrækket skal blot trækkes godt ned over penishovedet, og så benytter man ellers lege-ægget som stimulation i forbindelse med den type af håndspil, man nu engang mest er til – og det fungerer sgu, fandt jeg/vi ret hurtigt ud af. Både når man leger med Tenga ægget selv, samt når ens partner tager over. Husk dog blot at pøse godt med glidecreme, der medfølger, godt indenbords i ægget, inden du leger. Den der smører godt, kører godt.

Nemt, enkelt og lige til – og rigtig meget mig!

Drøm dig væk – og bare nyd det!

Om man hygger alene eller sammen med sin partner, så bliver oplevelsen med sexlegetøjet (gummi-æg eller ej) altid mere intens og ægte af, at man til en vis grad evner at drømme sig bort fra, at man lige netop benytter sig af et stykke sexlegetøj. Begynder man først at tænke lidt for meget over, at man ligger der på dobbeltsengen og hygger med et japansk æg, en penisvibrator eller en bolledukke i lyserød silikone, så ryger en del af fornøjelsen på den konto – i hvert fald for mig. Evner man derimod at være lidt åben og kinky omkring, at produktet/legetøjet er et ret fedt krydderi på oplevelsen, japser-ægget her helt klart også er, så bliver slutresultatet altså bare så meget bedre – og ikke mindst ægte!

Engangs-æg, der kan bruges flere gange

Tenga-ægget, jeg efterfølgende mange gange både har leget med solo og sammen med Joan med, er i realiteten et stykke engangslegetøj, der efter brug, anbefales det i hvert fald, bør smides i skralderen. Men er man ikke alt for vild i varmen og passer blot en smule på sit lege-æg, så kan hvert produkt altså sagtens benyttes indtil flere gange, hvis man passer på det. Og dette til en pris pr. stk., hvor seriøst alle kan være med. På spørgsmålet, jeg er par gange snart har fået, om jeg får mest ud af, at jeg selv eller Joan fører ægget, må jeg være så ærlig at tilstå, at jeg i den helt store stil nyder at blive serviceret. Mænd har også lov til at læne sig tilbage i sengen og bare nyde det, mens hustruen tager sig af ”det grove” – og her er Tenga-ægget altså ret så perfekt – for både ham og hende.

Jeg har fundet ægget her

Dermed ikke sagt, at jeg ikke også kan være til et frækt æg, når Joan ikke lige er hjemme!

Sex og onani er desuden sundt: Et æg om dagen holder lægen fra døren….eller noget i den stil!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud