Bækkenbunds kugler i metal – alle bør vi træne

sponsor1


Ben Wa Balls 2

I dette her sæt Ben Wa Balls bækkenbunds kugler i metal til kvinden, der består af seks kugler i alt, er der tre forskellige størrelser, der har hver deres vægt. Der giver rig mulighed for at prøve sig frem og kombinere. Og de to mindste og samtidig letteste metalkugler behøver ikke nødvendigvis at være dem, der er lettest at træne sin bækkenbund med.

Her har jeg fundet mine Ben Wa Balls

Derfor bør du træne din bækkenbund

Bækkenbundsmusklen omtales også som den skjulte muskel, da den er placeret indvendig i kroppen – og da vi i det daglige hverken kan se eller mærke musklen, så får den heller ikke stor opmærksomhed. Der er en fejl, både mænd og kvinder begår. For træner og vedligeholder man ikke sin bækkenbund, gerne hele livet igennem, så risikerer man at få en række fysiske gener, der hæmmer en i hverdagen. Der fx kan være at småtisse i bukserne ved selv den mindste fysiske anstrengelse. Lige som sexlivet kan blive ramt på den konto. Derfor er min klare opfordring: træn med jævne mellemrum din bækkenbund. Der er nemt, alle kan være med, og da hellere forebygge end at skulle helbrede.

Bækkenbunds kugler i flere størrelser

Min egen personlige erfaring med Ben Wa bækkenbunds kugler i metal er, at den mindste størrelse kugle rent faktisk er den, der umiddelbart er sværest at holde på. For jo mindre, kuglerne er, jo nemmere har de også ved at glide ud, og derfor skal man også holde mere fast på dem.

Man kan sagtens nøjes med ”kun” at benytte en kugle ad gangen, og så bare køre træning med den – altså skiftevis spænde op og slappe af i bækkenbunden, mens man holder fast på kuglen med skeden.

Vask op og træn samtidig med bækkenbunds kugler

Træningen med disse bækkenbunds kugler kan foregå liggende i sengen, eller hvor du bærer en eller flere af kuglerne under almindelig dagligdags aktivitet. Fx når du støvsuger, vasker op, lægger tøj sammen, eller måske tager en tur ned i supermarkedet og handler osv.

Du kan også forsøge at benytte Ben Wa Ballas bækkenbunds kugler, som jeg har gjort, samtidig med at du laver almindelig fysisk kropstræning. Fx i forbindelse med benbøjninger.

En, to, tre eller flere kugler?

Ben Wa Balls 1

Fordelen og udfordringen ved at træne med flere bækkenbunds kugler i metal på samme tid er, at der pludselig er mere at holde fast om. Og samtidig kan også mærke/opleve denne her klik-fornemmelse inde i kroppen, når to eller flere metalkugler støder imod hinanden oppe i skeden.

Som da, udover træningen, også frembringer en form for stimulation.

Men ligefrem at kalde bækkenbunds kugler for orgasme kugler, man i gamle dage ofte gjorde, det er noget værre vrøvl. Jeg tror aldrig, jeg har mødt eller hørt om nogen, der fik orgasme ved at bære og træne med bækkenbunds kugler.

Lidt som at proppe skumfiduser i munden

Men jeg kan rigtig godt lide, at der er de her rigtig mange kombinations muligheder med dette sæt – i princippet kan man jo have alle seks Ben Wa Balls bækkenbunds kugler oppe på samme tid. Det kan man sagtens. Det er dog lidt som at proppe munden fuld af skumfiduser. Hvor mange kan man få indenbords? Og benytter man alle seks kugler på samme tid, så skal man godt nok være dygtig til at holde på dem.

Bækkenbunds kugler i lille skrin

Selve sættet, helt generelt, er rigtig fint – og består af tre gange to bækkenbunds kugler, altså seks metalkugler i alt. Der er placeret i en fin, lille æske, et lille skrin, hvor de ligger fint i.

De kommer fra et mærke der hedder Shot Toys, som laver nogle helt udmærkede sexlegetøjs produkter. Nogle af deres produkter er selvfølgelig bedre end andre, men lige præcis de her Ben Wa Balls bækkenbunds kugler i metal er rigtig fine, synes jeg.

Anastasia Steel med bækkenbunds kugler

Her til slut vil jeg også gerne referere til bogen og filmen Fifty Shades Darker, opfølgeren til Fifty Shades of Grey. Hvor den kvindelige hovedperson, Anastasia Steel – efter at have fået sat et sæt kugler op – laver nogle bestemte bevægelser med underlivet. Og på den måde mærker og oplever nogle små, pirrende ”stød” oppe i underlivet, når kuglerne klikker imod hinanden.

Og hvor man i situationen lige skal gøre en ekstra indsats for ikke at tabe kuglerne midt i, hvad man nu ellers har gang i. Der ikke mindst kan være skægt, når man fx er ude af huset, måske på date med sin kæreste. Hvor man udfordrer hinanden eller sig selv lidt på den måde.

Kolde og lune metalkuglerBen Wa balls 3

Man kan også benytte sig af varme og kulde – ved inden brug fx at have sine Ben Wa Balls liggende et stykke tid i køleskabet, eller i noget koldt vand, så man også kan opnå en anden form for sanseoplevelse med sine bækkenbunds kugler i metal.

Eller eventuelt og placere kuglerne i noget varmt vand. Men pas nu på, at du ikke lader dem ligge i ALT for varmt vand, for så bliver de simpelthen FOR varme til at benytte. Vi skal jo helst ikke opleve kedelige brandskader på den konto.

Her har jeg fundet mine Ben Wa Balls

Mærke: Shots Toys

Materiale: metal/stål

Vægt: 2x 28 gr, 2x 44 gr, 2x 64 gr.

Vandsikker: ja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud