Følg projekt penisforlænger her….!

sponsor1


Projekt Penisforlænger update 30. oktober

Alle fem mænd, der for snart et halvt års siden begyndte at bruge en penisforlænger, er desværre stået af undervejs – som på alle måder har bevist, at det kræver ekstra stor dedikation og viljestyrke at benytte en forlænger på daglig basis over længere tid ad gangen. 

Sådan får du længere penis på 10 sekunder

Dermed ikke sagt eller bevist, at en penisforlænger ikke kan gøre tricket, men det kræver altså sin meget målrettede mand at gøre ønske om flere centimeter til virkelighed på denne her facon.  

Her finder du den bedste penisring til både dig og hende – Læs testen her

 Så er vi pt. nået til begyndelsen af maj måned, og de fem mænd, der deltager i ”projekt penisforlænger”, har nu alle fået deres penisforlænger – og er så småt begyndt at benytte produktet.

Det næste halve års tid, måske endnu længere, kan du løbende følge med i, hvordan mændene og deres partnere oplever forløbet med brugen af penisforlængeren, på både godt og ondt.

Læs her mere om bagrunden for projekt penisforlænger

Opstart: april/maj måned

——————————————–

Mads:

Konen måtte hjælpe med monteringen af penisforlænger

”Pakken nåede frem, og efter at have set videoen på Sinful.dk (der har sponsoreret produkterne), samt læst lidt om penisforlængeren, var jeg klar til at tage den på. Men så alligevel ikke helt. For efter at have kæmpet med at sætte stroppen på i godt 10 minutters tid, blev jeg nødt til at tilkalde konen for at få hjælp, til at sætte den på. Da min penis ikke er slå lang, men derimod er meget bred i det, var det noget af en opgave og få stroppen til at sidde, som den nu skulle.

Efter at have barberet mig, samt benyttet det hvide støttebånd, der følger med, har jeg endelig fundet ud af en nem måde at sætte det hele sammen på.

Der er dog fortsat et lille problem. Man skriver og fortæller i videoen, at man kan have penisforlængeren på, mens man laver andre ting. Det lever dog ikke helt op til det lovede.

Penisforlænger må ikke sidde ALT for godt fast

Skal man fx sætte sig med forlængeren på, skal man sørge for at sætte sig på en sådan måde, at man ligger halvt ned. Ellers trækker ens penis sig tilbage og ud af stroppen. Så indtil videre har jeg fundet ud af, at det er bedst at ligge ned med den på.

Jeg har også prøvet og spænde den godt fast, så penis IKKE kan glide ud af den. Men det endte med, at mit penishoved blev helt mørklilla og dunkede helt vildt af det blod, der var lukket inde.

Så det var ikke en så god en løsning.

14 dage er gået, og længden er den samme

Men når penisforlængeren først er monteret, og man har lagt sig godt til rette på sofaen, så er den nu meget behagelig at have på. Man kan ikke mærke at den trækker det helt vilde i penis.

De første 14 dage er nu gået, og min penis er stadig den samme længde, som da jeg begyndte: 5,5 centimeter. Jeg ser frem til at kunne se en virkning på det.”

Konen fortæller

”Den penisforlænger er svær at sætte på 🙂 pyha!

Det er noget af en opgave, man er kommet på her, med at skulle hjælpe med at sætte penisforlængeren på. Men ellers er det ikke sket så meget fremgang i det.

Jeg kan dog mærke, at når den er helt stiv, så er det som om, den har fået lidt mere fylde.”

———————————————

Den Penisforlænger alle mænd har fået hedder Male Edge Extra Penis Forstørrer male-edge-extra-1

Mr. T:

Min kæreste siger, hun kan se forskel

”Jeg har næsten gået min penisforlænger hver dag. I starten skulle jeg jo vænne mig til at have den på. Det skal jeg stadig. Men jeg må sige, at jeg endnu hverken kan se eller mærke forskel på størrelsen. Min kæreste siger, hun kan se en forskel. Men det synes jeg ikke selv!

Jeg har lidt svært ved at se, hvordan den skal kunne hjælpe. Men jeg forsætter. Der er jo heller ikke gået så lang tid endnu!”

————————————————-

Dan og hustruen:

Træls opstart, men al begyndelse er svær

”Nu er vi kommet i gang, men det er bestemt ingen succes, endnu!

Dan synes at penisforlængeren er rigtig træls og have på. Den bider lidt i forhuden, og den lille mand smutter ud. Og så er den rigtig træls at sidde med. Det er meget nemmere for Dan at gå oprejst med den på. Men ingen begyndelse er som bekendt hverken nem eller helt uden lidt smerte. Alt i alt går Dan med den hver dag i 2 – 3 timer.”

—————————————————-

Jan:

Besværlig opstart, men nu går det bedre!

”Jeg er nu godt i gang med at bruge penisforlængeren. Har brugt den i fire dage nu. Synes i starten, at den var rigtig besværlig at fastmontere, men det er blevet bedre nu.

Jeg er ikke så stor i omkreds, så jeg skal spænde remmen langt ind, da penis ellers bare glider ud. Dette resulterer i, at men nemt får ens skind i klemme, når den skal strammes så meget ind, hvilket er meget ubehageligt.”

 

One thought on “Følg projekt penisforlænger her….!

  • juni 20, 2017 at 5:07 am
    Permalink

    Bliver sjovt at se næste afsnit i dette projekt.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud