Kondom til ferie og festival – Sommertest 2017

sponsor1


Sol, sommer og manglende kondom

Lige om lidt skydes årets Roskilde Festival i gang, og pt. er der fuld gang i Tinderbox 2017 på Fyn. Samtidig banker ferien sydpå gevaldigt på døren.

[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/2szMc50″ standard=”https://www.youtube.com/v/dRt1yOV49fo?fs=1″ vars=”ytid=dRt1yOV49fo&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8760″ /]

Og hvor der er sol og sommer og i tusindvis af ferie- og feststemte mennesker, bliver der også flirtet og dyrket en masse spontan og uforpligtende sex. Med ofte vildt fremmede.

Der er også et (sex)liv efter ferien

Men der er også et liv og et sexliv efter ferien og musikfestivalen – også selv om det i øjeblikket, måske ikke lige er det, man tænker mest over.

Lige som brugen af kondom i mange tilfælde skubbes i baggrunden til fordel for at løbe risikoen – dette til trods for, at kedelige kønssygdomme som specielt klamydia og gonore er i stigning.

Ferie- og Festival Fidusen

I hyggeligt fællesskab har Manden og jeg testet en lang række ferie- og festivalegnede kondomer – og har fundet frem til seks forskellige af slagsen, hvor vi fremhæver gode og måske mindre gode egenskaber ved hvert enkelt kondom.

Samtidig har vi sat fokus på Festival Fidusen ved hvert enkelt kondom – en eller flere specifikke features, som gør kondomet ekstra egnet til at tage med på Roskilde Festival eller på ungdomsturen for singler til Sunny Beach.

  Wingman er fundet her           Billy Boy B2 er fundet her        Hex er fundet her

wingmanbilly boyHEX

Se sidste tre i testen længere nede

Dette lagde vi vægt på i testen    

Min mand, Manden, er en af de mænd, der aldrig har været gode venner med kondomet. Blot tanken om, at han skal præstere med gummi på, kan som regel gøre det svært for ham. Så på den måde er han ret velegnet til netop at teste denne type kondom.

I testen lagde vi vægt på følgende kriterier ved hvert produkt: Åbning af emballage, Påsætning, Lugt, Smag, Følsomhed og Pris. Samt ikke mindst Festival Fidusen, som dækker over, hvad der primært gør det enkelte kondom ekstra ferie- og festivalegnet.

Naturligvis testede vi også hvert enkelt stykke gummi i forbindelse med sex, hvor vi begge efterfølgende havde mulighed for at komme med vores input omkring gode og måske mindre gode egenskaber ved produktet.

Pasante er fundet her               Sex4fun er fundet her             Love light er fundet her

Pasante Uniquesex4funLove light

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud