Rabbit med varmt vand – hmmmm.

H2OJeg ved godt at jeg har været i gamet i mange år, og dermed måske er blevet temmelig kritisk når det kommer til erotiske gadgets. Og det skal du som læsere naturligvis tage højde for under læsning af mine blogs.

Med det sagt, var jeg faktisk ret spændt på denne nye type rabbit fra svenske Drop of Sweden. en såkaldt vand rabbit. Jeg har aldrig set en ligende.

Stor var forventningen da også jeg modtog pakken fra sverige. En i hver farve – fedt. Sød og pæn indpakning og meget stilren som alt med vand jo ofte er. H2O vibe, som den hedder, er en simpelt formet g-punkts dildovibrator/rabbit, men i stedet for en lille klit vibrator plantet midvejs på skaftet, som vi kender det fra alm. rabbits, kommer der en stråle vand ud.

Nå men den skulle jo stå sin prøve. Jeg besatte badeværelse, låste døren og gjorde mig klar til at gå i bad med H2O, for så at finde ud af at jeg ikke kunne skrue vandslangen af brusehovedet, vandslangen skal jo skrues på rabitten. Ud igen efetr en papegøjeteng (jeg er håndværkeren i huset) og tilbage på badeværelset. Jeg fik med lidt besvær H2O monteret på vandslangen. og så var det jo igang med testen. øv øv øv og dobbelt øv. Jo det er da meget rart, men temmelig besværligt at stå der og forsøg at bruge en rabbit i stående stilling, jeg måtte smide mig på bruseka´binen, og her var effekten da og bedre, men slet ikke optimal. Tror heller ikke at et badekar vil kunne gøre trikket, da hele ideen set med mine øjne er vandet og temperaturen i rabbitten der er hele humlen. Desuden er vandslangen pisse irriternede at have koblet til en vandgadget. Godt nok høre der en normal “bund” med i sættet, så du har en alm. g-punkts dildo. men så er der alstå mange andre og bedre g-punkts vibratore at vælge imellem.

Konklution:

Jeg kan ikke anbefale H2O, med mindre du har en vand fetich. Emballagen er fin og kvaliteten er også super fin, men funksionaliteten er ikke iorden.

Men er du nysgerrig på H2O kan den købes her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud