To piller om dagen – for hendes skyld!

Sem Når man har været sammen i så mange år (15), som jeg og Joan nu har været, så er der næsten ikke det, der undervejs i forholdet ikke har været oppe og vende – herunder selvfølgelig en masse aspekter af vores personlige erotiske univers, hvor vi heldigvis altid har sagt tingene ret meget lige ud af posen. Det kommer man som regel også længst med. Der uden yderligere omsvøb leder mig frem til, at jeg i den seneste tid har været på piller. Ansporet af det faktum, at Joan aldrig har været specielt fornøjet over hverken konsistensen eller smagen af sæd.

To piller om dagen!

For kort tid siden placerede Joan et lille glas piller på bordet foran mig og spurgte mig, om jeg ønskede at deltage i endnu et lille eksperiment sammen med hende – og altså denne gang omkring smagen af min sæd, eller forhåbentlig mangel på samme, når vi altså kom så langt.  Hvis jeg, sagde hun, ville være villig til at æde piller på daglig basis, så ville hun til gengæld være villig til at smage. Måske ikke ligefrem sluge, hvad mig egentlig også er ret ligegyldigt, men i hvert fald undervejs i processen smage. Og jo, det kunne jeg da godt sådan lige leve med, mente jeg.

To piller om dagen, skal man(d) altså løbende tage, men for at kunne teste virkningen eller eventuelt mangel på samme, lagde vi naturligvis ud med nul piller – og samtidig sørgede jeg dagen for inden for at spise noget seriøst krydret mad med blandt andet masser af hvidløg – og så skulle Joan så ellers i smags-aktion. Lidt af en overvindelse for hende i sig selv, og ”smagen” var heller ikke – mildest talt, som hun efterfølgende også gav udtryk for – da heller ikke noget at råbe hurra for. For at sige det lige ud, så var hun faktisk tæt på at kaste op.

Nå, men jeg begyndte så på mine nye daglige to piller, og efter tre dage forsøgte vi os så med en ny prøvesmagning – og selv om Joan denne gang ikke reagerede lige så voldsomt, så havde hun på heller ingen måde armene op over hovedet af begejstring. Jeg da heller ikke havde forestillet mig – for der er jo fortsat dette her med konsistensen. Næste smags-omgang blev så atter tre dage efter, altså nu seks dage efter den første omgang piller, og i mellemtiden var sket en ret så positiv udvikling, viste det sig. Også selv om jeg alle dage havde spist helt normalt og var fortsat med at drikke mine mange daglige kopper kaffe (det er mig helt umuligt at arbejde og eksistere uden kaffe!!!!). Nå, men over til hende, dette her eksperiment/test drejer sig om mere end nogen anden, nemlig Joan.

SemEnhance finder du her

Joans fornemmelse for sæd

Jeg husker ikke, at jeg nogensinde har nydt eller bare har kunnet tolerere den ellers så dyrbare og livgivende væske, som mænd oftest under stor nydelse fremtryller. Mit største problem er nok smagen, men lige så meget konsistens og temperatur. Lidt underligt, da jeg fx sagtens kan sluge et shot olivenolie. Men projektet har været spændende – om ikke andet bare for at se, om det har kunnet flytte nogle klodser – og det har det! Mest af alt, er smagen nok der, forskellen er størst, og til den positive side. Det er lige som om, den lidt beske smag, jeg har oplevet ved alle de mænd, jeg har smagt på igennem tiderne, er forsvundet. Der er kommet mere sødt på paletten. Ikke at det er en overvældende frugtkurv, men jeg har aldrig kunnet fordrage den skarpe og stærke fornemmelse, jeg kan få, hvis jeg ved et uheld har fået det i munden. Med det er sgu væk nu! Så kæmpe forbedring. Underligt nok er konsistensen samtidig blevet mere flydende, mindre klistret. Temperaturen kan man selvfølgelig ikke gøre noget ved, men sammenlagt har Manden klart opnået en markant forbedring – set med mine øjne. NU er min sidste udfordring det mentale – og det kan ingen pille gøre noget ved. Desværre!!!

sem-enhance

Du er, hvad du spiser

At man er, hvad man spiser, passer rigtig godt med netop smagen af mandens sæd. Sæden har det nemlig med at tage smag af mange af de ting, manden drikker og spiser. Dog ikke sådan, at indtag af wienerbrød giver wienerbrødssmag, eller flæskesteg får sæden til at smage af flæskesteg. Men fx meget krydret mad, hvidløg, kaffe og alkohol, bidrager til få sæden til både at smage og dufte/lugte anderledes end ellers – og det tænder altså ikke så få ”modtagere” ret meget af på. Og hvad kan man så gøre ved det, hvis man selv og/eller ens partner ønsker, at sæden helst skal være neutral? – eller eventuelt have en lidt mere frugtagtig og ”spiselig” smag, som pillerne vi her har testet efter noget tid frembringer? Jo, manden kan simpelthen også gøre smags-tricket ved at ændre på sine mad- og drikkevaner. Eller som alternativ i det mindste at sørge for at holde sig fra de fleste af de produkter, der ifølge videnskaben krydrer/ændrer sædsmagen mest. Som fx alkohol, rygning (nikotin), kaffe (øv!) – og så ellers samtidig sørge for at drikke en helvedes masse vand, der bogstaveligt talt udvander smagen. Til gengæld er det en rigtig god ide at spise søde frugter, frugter med et stort indhold af frugtsukker, der reducerer eller helt fjerner den beske og/eller let bitre smag, sæden ellers godt kan få. Grøntsager er også rigtig godt for smagen, dog bør man undgå fx alle former for kål, asparges og brokolli.

Læs mere om SemEnhance her

—————–

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud