Håber på mere energi….og mere glæde i hverdagen!

mie

Efter uge 3:

Bange anelser holdt desværre stik!

”Mine bange anelser holdt desværre stik! –  jeg har nu gået i ni dage, uden en eneste orgasme!!!! Hvad skete der lige for min accept af at være med i eksperimentet? Jeg er sgu bange for, at netop det, at jeg bare SKULLE, har givet mig endnu mere dårlig samvittighed, end jeg render rundt med i forvejen – over ikke at få gjort det, man nu har “planlagt”.

Den dårlige samvittighed begyndte at nage mig allerede på dag nummer tre. Jeg blev irriteret på mig selv, netop over ikke at gøre “det gode” for mig selv. Hertil skal siges, at jeg i forvejen ikke er særlig god til at “slappe af”. Jeg er ikke typen, der kan lægge mig i et karbad og bare NYDE. Jo, i fem minutter, men så begynder tankerne “Jeg kunne jo også lige!!!” “Spild af tid, når nu der var noget, jeg skulle ha’ gjort” osv.

Så når vækkeuret har ringet den første gang om morgenen, og jeg vågner en halv time senere pga. snoozeren, så bliver jeg “spiddet i røven” – og så skal jeg bare op. Ingen tanker om, at jeg lige skal bruge de 5-10 minutter på “Eksperimentet”. Dagen er i gang, og der bliver ikke tænkt på selvforkælelse igen, før jeg atter sidder i sofaen, træt og udkørt om aftenen. Så træt, at jeg ikke en gang orker at gå i seng!! Når det så alligevel bliver aktuelt, så banker den dårlige samvittighed mig oven i hovedet igen – over at jeg ikke har gjort og ikke orker at gøre noget NU, og jeg vil bare sove 🙁

Er måske lidt arbejdsskadet

Jeg tror måske, at jeg på en del områder er blevet lidt “arbejdsskadet” 😉 Jeg duer bare ikke til at “skulle noget”, uden at lysten er til det. De der orgasmer…., ja de er da lækre, men det, der for alvor gør mig ør i knæene og fylder mig med energi, er KÆRLIGHED, TRYGHED, RO, NÆRVÆR og SAMHØRIGHED. Når jeg har og får det, så føles det som EN LANG MIND-ORGASM – og så ligger de fysiske orgasmer nok primært i weekenderne, hvor overskuddet og situationerne er lidt mere afslappede. Jeg er oprigtigt ked af, at måtte fortælle, at jeg trækker mig ud af eksperimentet ;-(

Kh. Mie

——————————–

Må jo indrømme, at jeg fra start var lidt skeptisk med hensyn til at sige ja til at deltage i dette eksperiment, da jeg ofte oplever min hverdag som lidt stresset. Når jeg er træt, og når der er ”noget, der går mig på”, er det ikke lige orgasmer, jeg tænker på 🙁 Men når dette så er sagt, så er det jo før skrevet, at endorfiner får en til at få mere energi, og at man generelt bliver mere glad i hverdagen – og så var det at jeg tænkte, at dette eksperiment måske kunne hjælpe mig lidt på vej… 🙂 Når jeg tænkte på, at jeg skulle noget, jeg måske ikke lige havde lyst til – ja, hvad så??? Svaret fra Joan her var, at hvis det blev min “historie”, at jeg blev nødt til at springe fra, var det jo også en del af eksperimentet. Ingen ønsker jo at foretage sig noget, som kun bliver mere og mere belastende 😉  Så efter mange overvejelser, sagde jeg altså så “Ja, tak!” til at være med.

Lige kommet hjem fra ”sexferie”

Den 31. januar kom jeg hjem en uges ferie med min dejlige mand. Og må jo indrømme, at det at komme lidt væk hjemmefra, i sig selv, giver en mere lyst til sex 😉 Så det blev der altså ikke sparet på. Den 1. februar kom, og min første tanke var, at jeg jo havde “taget en del på forskud”. Så at jeg ikke lige opfyldte reglementet i forhold til en orgasme samme morgen, kunne nok gå an. Aftenen kom og GAB!!! Jeg var igen “hverdags-træt” og “ugidelig”, men jeg måtte jo “i gang”. Og til trods for at mit legetøj endnu ikke var kommet mig til hjælp (Post Danmark), lykkedes det alligevel at opnå nydelsen af to orgasmer til at sove på. Dejligt, som altid, men man skal jo lige i gang 😉 Legetøjet jeg er blevet tildelt i forbindelse med orgasme-eksperimentet er en LELO Wand. Med det kendskab, jeg har til den slags vibratorer, er det den, som vil være mest optimal for mig. I min egen lille “legetøjs-kasse” har jeg i forvejen en af nogenlunde samme slags, denne dog med ledning 🙁 Fordelen ved denne er, at batterierne ikke løber tør, men samtidig er man jo begrænset i sine udfoldelser, når man hele tiden SKAL være i nærheden af en stikkontakt 🙁 Så det jeg håber at opnå med LELO Wand er, at jeg kan bruge den lige præcis der, hvor jeg nu ønsker at være. Glæder mig også til glæden ved det store vibratorhoved, der er på lige nøjagtig den model 😉

Find din egen Lelo wand her

Får måske mere lyst til spontan sex….!

Jeg ved ikke helt præcist, hvad jeg ønsker at opnå ved at deltage i dette eksperiment. Jeg har dog valgt at være med for netop at se, om det skaber nogen forandring. Jeg tror ikke på glattere hår, længere ben osv., men er spændt på, om den teori, jeg har hørt og læst om, holder – at man skulle få mere lyst til spontan sex, jo flere orgasmer, man får. Ikke at jeg præcist ønsker at få mere lyst til sex, da jeg mener at have et fornuftigt og alsidigt sexliv i forvejen. Men skulle jeg få mere lyst, så er det jo også fint nok blot at erkende det og fortsætte dagens gøremål, uden nødvendigvis at skulle indfri sin lyst 😉

 

———–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud