Super kraftig wand vibrator til hende

sponsor1——————————

Doxy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doxy er ifølge producenten verdens kraftigste wand vibrator

Man får nærmest indtry af at have været en tur i Silvan og købe sig et stykke voldsomt værktøj, eller måske et køkkenredskab. Doxy Die Cast, som Wanden hedder, har nemlig et udseende som leder tankerne hen på netop værktøj til eks. køkkenet.

Nå, men ud over det praler Doxy med at være verdens kraftigste Wand vibrator, og det vil jeg til dels give dem ret i. Kigger vi på de reelle tal, antal vibrationer pr. minut, kan Doxy da godt prale med 9000 mod den nye fra Hitachi med 6300. Men det er lige så meget dybden af vibrationerne det kommer an på her. Og Doxy ER kraftig, meget kraftig, men har på ingen måde den slående effekt i sine vibrationer som vi kender fra Hitachi Magic Wand.

Om Doxy wand vibrator vil jeg sige følgende

En ultra vild designet Wand vibrator, Britisk vel og mærke, med et skaft af aluminium og et ball-head af sort lækker silikone. Knapperne er lækre og fede som alle kan ramme, og de lyser blå når den er tændt. Til trods for den manglende slående effekt, er jeg stadig blevet lidt begejstret for Doxy, og det fordi, Doxy modsat Hitachi, kan lande på et ultra mild niveau, og det er guld værd, lige under og efter orgasmen, så mærker man den bedre, orgasmen altså. Doxy skal i stikkontakten hvilket selvfølgelig er lidt besværligt, især hvis ikke der lige er en lige i nærheden. Doxy er  ca. 34 cm lang og hovedet ca. 8 cm langt. Ledninger som er fastgjort til Vibratoren er 3 m lang, så det kan blive nødvendigt med en forlængerledning 🙂

Desuden bliver Wanden levere i en lidt syret opbevarings æske i lysegrå med lynlås. I det hele taget er Doxy lidt hardcore i sit udtryk, hvilket nok vil tiltale en del.

Doxy Die Cast wand vibrator er fundet her

Fakta om Doxy Die Cast

Producent: Doxy Storbritanien

Materiale: Medicinsk silikone og aluminium

Vibrationer: Meget kraftige vibrationer, grænser til slående

Antal hastigheder. 6

Antal programmer: 1 pulserende

Genopladelige: Nej, bruger strøm fra væggen

Vandsikker: Nej

Pris: Ok pris, dog i den dyre ende, men virkelig et luksus produkt

Fordele: Effektiv, God kvalitet, funktionel, nem at anvende, kan bruges af alle, Cool design

Ulemper: Mangler slående vibrationer, ledning

Hvem kan få glæde af Magic Wand Rechargeable??

Alle vil jeg mene, og især kvinder med orgasme udfordringer. Handikappede personer kan også have stor glæde af Doxy da vibratoren er så kraftig at den kan benyttes uden på tøjet, og en hjælper derved måske nemmere har ved at hjælpe med placering af vibratoren.

DOXY DIE CAST kan købes her

doxy1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud