Håber orgasmer giver færre nedture

annika

Annika efter eksperimentets afslutning:

Jeg savner mine daglige orgasmer

Den første uges tid havde Annika ingen problemer med at opnår sine daglige orgasmer, og fandt hurtigt ud af, at det var klart nemmest for hende om morgenen/formiddagen, hvor der er mest ro i huset – og den første uges tid havde hun heller ingen problemer med at tage sig sammen til at gøre det. Gerne lige efter, at hun var vågnet – der fungerede som en god og dejlig begyndelse på dagen for hende, der helt generelt gjorde hende i bedre humør.

I løbet af uge 2 og 3 gik det kun endnu bedre – humøret var steget yderligere, og det samme var energiniveauet, men det kneb med at finde tid/overskud til to orgasmer om dagen – og der var da også en enkelt dag, sådan cirka midtvejs i eksperimentet, hvor Annika måtte springe helt over, da hun på dagen simpelthen ikke kunne finde alene tid til at gøre det.

Samtidig begyndte hun så småt at finde ud af, at orgasme på daglig basis slet ikke var så ringe endda, for nu at udtrykke det mildt. Selv brugte Annika ordet vanedannede – på den positive facon.

Vil gerne tilbage på sporet – meget snart!

”I en sidste del af eksperimentet har jeg været nødt til at holde små pauser, hvor jeg bare ikke har fået det gjort, da jeg ikke har haft overskud til det. Hvor jeg har haft svært ved at tage mig sammen til den daglige omgang – og dette har desværre bevirket, at humøret er dalet en smule, og det samme er mit energiniveau.

Så situationen er nu den, at jeg savner min daglige/daglige orgasmer, da de gjorde mig rigtig godt, men samtidig kan jeg ikke tage mig sammen til at komme tilbage på sporet – og det er noget rigtig øv. Men jeg SKAL altså i gang igen, og håbet meget snart at få lidt overskud til det – for ingen tvivl om, at det gjorde mig godt, ikke mindst mentalt. De daglige orgasmer var med til at holde nedturene stangen – og var i det hele taget en rigtig godt start på dagen for mig.

Så jeg satser altså på at fortsætte, også her efter eksperimentets afslutning, men skal lige op på hesten igen.”

———–

Efter uge 1:

Fungerer bedst for mig om morgenen

”Jeg har ikke haft specielt svært ved at tage mig sammen til at få de her daglige orgasmer – eller få tid til at gøre det. Og det fungerer klart bedst for mig om morgenen, eller i løbet af formiddagen, har jeg fundet ud af. For om aftenen er jeg simpelthen alt for træt og udkørt. Så ønsker jeg bare at sove.

At få en orgasme eller to som noget af det første, gerne lige efter, jeg er vågnet, er for mig en rigtig god og dejlig begyndelse på dagen – det gør mig simpelthen mere glad og i bedre humør.

Og heldigvis har jeg for nyligt fået mig en god, ny vibrator, efter den gamle var brændt sammen. Min nye vibrator har rigtig gode og ikke mindst hurtige vibrationer. Det er en såkaldt wand (stavmassage apparat med stort og let bøjeligt vibratorhoved), der lynhurtigt og nemt kan gøre tricket for mig. Det tager max fem minutter, og så er den der – og det er vildt dejligt for både krop og sjæl, er min personlige erfaring. Allerede nu, er jeg ret overbevist om, vil jeg også efter eksperimentets afslutning fortsætte med en orgasme eller to som en god og positiv begyndelse på dagen.”

——-

Efter uge 3:

Det går fremragende

”Det går simpelthen fremragende, synes jeg – humøret er kun blevet bedre, og så har jeg også fået en smule mere energi. Lige nu oplever jeg slet ikke de der kedelig dage, hvor jeg bare har lyst til at blive i sengen hele dagen. Hvis jeg kan finde overskuddet og tiden til det, så kan jeg godt finde på at give mig selv to orgasmer om dagen, men ellers holder jeg mig til i hvert fald en.

Men der har altså været en enkelt dag, må jeg indrømme, hvor jeg sprang helt over. Der var nogen i huset hele dagen, så jeg kunne desværre ikke finde tid og ro til at gøre det. Til gengæld så oplevede jeg i samme forbindelse, at jeg faktisk savnede orgasmen – så måske er jeg ved at være en smule afhængig, altså på den gode måde.

Det her er i hvert fald noget, er jeg kun mere og mere sikker på, jeg ikke kommer til at stoppe med igen. Og det påvirker ikke kun mit energi-niveau positivt, humøret er også blevet bedre – det svinger ikke længere så meget op og ned. Så jeg er helt klart positivt stemt – og glæder mig til at tage hul på tredje uge af eksperimentet!”

————

Annika inden eksperimentet:

Håber på bedre humør og færre nedture

”Mit håb og forventninger ved at deltage i orgasme-eksperimentet er, at mit humør stiger og ikke er så svingende – og at jeg bliver mere glad. Jeg håber også at opleve færre nedture.

————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud