Ikke de store forventninger!!!

Winnie efter eksperimentets afslutning:

Gav den orgasme-gas helt frem til målstregen

I løbet af den første uges tid forsøgte Winnie sig med to orgasmer om dagen, men havde specielt svært ved at finde overskud og tage sig sammen til udfoldelserne om morgenen. Hvor man skal ud af døren og er presset og stresset. Samtidig fandt hun ud af, at det generelt er noget nemmere i weekenden end i hverdagene, hvor man hele tiden skal så meget andet.

I løbet af uge 2 og 3 var det lidt op og ned, men Winnie fandt dog endeligt frem til, at skulle det være, så skulle det altså være om aftenen – hvor manden også havde mulighed for at være med på sidelinjen, og/eller give sit bidrag til fornøjelsen både under og efter orgasmen. Desuden blev det også til nu “kun” en om dagen, som dog heldigvis, helt generelt, var en god op positiv oplevelse – for både hende selv og manden.

Sex og orgasme

I den sidste uges tid frem til eksperimentets sidste dag, gav Winnie den ekstra meget gas, og havde desuden manden med i sengen hver gang, så også han fik noget ekstra ud af ”anstrengelserne” – og samtidig ikke skulle føle sig alt for meget uden for.

”Vi har været sammen i snart rigtig mange år, og vores sexliv er heldigvis kun blevet bedre og mere intenst med årene – der går faktisk sjældent en uge, hvor vi ikke dyrker sex som minimum et par gange eller tre.  I den sidste uge af eksperimentet gjorde vi det dog hver dag, i forbindelse med min daglige orgasme, og hos os er der altså mest ro i huset om aftenen, så det var der, vi sammen gav den gas.

At gøre det om morgenen, mens manden ligger ved siden af og sover, føles lidt forkert, synes jeg. Lidt som om, jeg snyder ham for noget – og tiden og overskuddet er heller ikke rigtig til det så tidligt på dagen. Havde jeg nu været single, jeg heldigvis ikke er, så havde det nok været noget andet – men hvis og hvis!

Desuden, der kun gjorde det endnu mere interessant for min mand at deltage, er, at han har fundet stor glæde og fornøjelse ved at få min til at sprøjte. Så det blev det også til en del af i løbet af den sidste uges tid af eksperimentet.

Fremover vil jeg dog ikke ”tvinge mig selv” til en eller flere daglige orgasmer, men vil gå tilbage til at lade lysten styre – sådan fungerer det bedst for mig!”

———————

Efter uge 1:

Gælder om at finde tid og overskud

Her er Winnie’s erotiske gadget

”Det hele er jo stadig ret nyt, så endnu har jeg ikke oplevet de store ændringer. Men jeg har da fundet ud af, at det i høj grad også handler om at finde tid og overskud i løbet af dagen til overhovedet at få det gjort. Især på hverdage, synes jeg, er det specielt ret svært om morgenen – at orke og nå det, inden man skal ud af døren. Så er det helt klart noget nemmere i weekenden, hvor man ikke er lige så presset og stresset.

Jeg havde da håbet på og regnet med, at orgasme-eksperimentet ville give mere lyst, altså sådan helt generelt. Men det kan jo stadig nå at komme. Indtil videre er der jo kun gået en lille uges tid. Min mand er helt klart nysgerrig på, hvad jeg har gang i, og han vil da også rigtig gerne være med, hvis muligt. Men indimellem kræver det altså lidt privat tid at komme helt i mål. Specielt, som sagt, i hverdagene, hvor det hele er så presset og hektisk. I weekenden er der heldigvis noget mere tid til at slappe af og hygge med det – og også gerne få manden med begge gange.”

———

Efter uge 3:  

Bedre humør og mere lyst

”Første uge var svær at komme igennem, skulle lige vænne sig til at man SKULLE have to orgasmer hver dag. I uge 2 fandt jeg ud af, at tingene skal fungere på hjemmefronten, da det ellers kan blive noget stramt at skulle tilfredsstille sig selv.

Her i uge 3 har tingene normaliseret sig, men det er stadig svært for mig at få to orgasmer om dagen, eller mere at ”finde” tiden til det. Har prøvet om morgen, men det tiltaler mig ikke lige at skulle ligge lige ved siden af en sovende ægtemand – og have denne her følelse af, at det altså bare skal overstås.

Det er bedre hvis man har det på den måde, at det er en lyst, der skal tilfredsstilles, i stedet for noget der bare SKAL gøres. Så i løbet af uge 3 er det blevet til max en orgasme om dagen – men med dette sagt og gjort, så er det faktisk ufatteligt godt, at man får en hver dag, efter min mening.

Man bliver nemlig lidt lettere på tå, og humøret er bare den tand bedre. Man lyster også lidt mere, og det er fedt at partneren også er med, det letter humøret hos begge. Men for at lave sådan et eksperiment skal det altså fungere på hjemmefronten, har jeg nu også erfaret.

—————-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud