En god start på dagen – og gerne et energi boost!

123

 

Mari efter 28 dages orgasme-jagt:

Det dur simpelthen ikke, når man bare SKAL!

Mari havde håbet på, at 28 dage med daglige orgasmer, gerne to af slagsen pr. dag/døgn, ville have givet hende mere velvære og energi – ikke mindst til og begynde dagen på. Men sådan skulle det altså ikke gå for kvinden, der er ved at uddanne sig til sexolog – og allerede i løbet af uge 1 begyndte det at halte en smule.

Hurtigt blev det nemlig kun mere og mere svært for Mari at opnå orgasme, det skulle arbejde mere og mere på det, hvorfor hun da også gik på jagt efter en mere effektiv vibrator, der forhåbentlig kunne gøre tricket en smule hurtigere og mere effektivt.

Uge 2 blev dog ikke meget bedre, og nu på grund af, at ”ærten”, klitoris, simpelthen var blevet øm som et blåt mærke af alt den onani – hvorfor Mari i løbet af uge 2 valgte at holde pause fra onsdag til lørdag, hvor hun så genoptog ”orgasme-ræset”. Samtidig havde hun også fået anskaffet sin en ny vibrator, en ret kraftig af slagsen, som virkede efter hensigten.

Gik over til ”kun” en orgasme i døgnet

Nu, hvor orgasme-eksperimentet er vel overstået, efter 28 dage med en masse onani, synes Mari fortsat ikke, at hun har opnået mere velvære og energi.

”Jeg har heldigvis ingen ømhed mere, men gik jo så også over til kun en gang i døgnet, hvilket passer mig bedre. Men det bliver altså ikke mig fremover at SKULLE gøre det. For mig skal det være, når lysten lige kommer over mig – eller når jeg lige har behov for at rense hovedet, for det kan orgasmen for mig også bruges til.

Helt overordnet har det dog været sjovt at være med, og sjovt at teste sig selv på det punkt. Lære noget mere om sig selv, hvad man kan og ikke kan. Så alt i alt en sjov og lærerig oplevelse!” smiler Mari.

—————

Mari inden eksperimentet:

Ikke de store forventninger

Mine forventninger til dette er ikke store, har valgt hellere at se, hvad dagene bringer. Håber dog det eventuelt vil kunne bruges til og få en god start på dagen, ved at gøre dette her hver morgen. Jeg hader nemlig denne årstid og har vildt svært ved at komme op og i gang. Håber også det eventuelt giver mig et tiltrængt energi-boost – og gerne inden længe!

Ellers vil jeg opleve det som en måde at have mere sex med kæresten på, har nemlig valgt at han medvirke i aftenturen. Så vi begge kan få fordele ved denne oplevelse og eventuelt bibeholder den efterfølgende, når vi er ovre denne måned.

Orgasme hver morgen og aften

Men ja, så er vi i gang. Nåede dog kun en gang i går (1. februar), da der var lidt tømmermænd ind over. Men skal nok komme i gang med det to om dagen fra i dag (2. februar). Legetøjet, jeg har modtaget, får jeg dog desværre ikke meget glæde af. Den er meget lille at holde på, og ujævn i bevægelsen, som om strømmen til den ikke er stabil, og det spiller ikke for mig. Vibrationerne skal være ens og konstant Prøvede den så alene i dag, hvor det gik lidt bedre, men stadig ikke helt godt.

——–

Efter uge 1:

Er blevet sværere at opnå orgasme

Se Mari’s Erotiske gadget her

”I den første uges tid har jeg næsten hver dag fået de her to orgasmer, undtaget dog lige i weekenden, der var ret stressende. Her var jeg nemlig på skole, så måtte nøjes med en enkelt både lørdag og søndag. Min erfaring fra den første uge er ellers, at det kun er blevet mere og mere svært for mig at opnå orgasmen. Det kræver mere og mere tid og ”arbejde” – og de to vibratorer, jeg har benyttet, har desværre ikke været helt effektive nok.  Så nu er jeg på jagt efter en ny og endnu kraftigere vibrator, der kan gøre tricket lidt hurtigere og mere effektivt.

Jeg havde håbet, at orgasme-eksperimentet ville have givet mig mere energi til at begynde dagen på, men dette har jeg endnu ikke oplevet. Jeg glæder mig dog til at se, hvad den næste uge bringer. Desuden lærer man en del om sig selv via sådan et forløb, der i sig selv er ret spændende.”

——————-

Efter uge 3:

Trappet ned til en orgasme om dagen

”Så kom jeg igennem uge nummer to, men måtte på grund af smerte desværre holde pause fra onsdag til lørdag. Jeg kunne simpelthen ikke rør ved ”ærten”, da den ganske enkelt var øm som et blåt mærke. Forsøgte så igen lørdag, og det gik, men må da indrømme, det stadig godt kunne mærkes. Tror det skyldes, at det kun er blevet sværere og sværere at få en orgasme – og da det tager længere og længere tid, er der også mere og længere tids belastning på stedet.

Jeg har nu købt mig ny ”brummer” (vibrator) – og den er meget kraftig, så der skal man også lige passe på, men den virker.

Oplever ikke mere sexlyst

Jeg mærker ingen ændringer i form af mere sexlyst eller bedre velbefindende. Tværtimod er det nu blevet lidt som om, at orgasme er blevet målet i sig selv, fordi de jo skal nås hver dag. Hvor jeg tidligere sagtens kunne have sex, uden orgasme var målet. Jeg er heller ikke lige kvinden, der bare med nemhed får orgasmer, og derfor vil der vist altid skulle arbejdes på sagen. Tror ikke, jeg ender med at ville skulle give mig selv en hver dag, efter vi er færdige her.

Men tror at jeg resten af tiden i stedet vil forsøge at gå efter en gang om dagen, og det bliver om morgenen, hvor jeg er alene. Så bliver eventuel sex senere heller ikke en orgasme-jagt. Er nok en bedre fordeling for mig, tror jeg.

—————-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud