Par massage – lækker olie med feromoner

 


Lækker og effektiv olie til par massage. System Jo’s lækre massageolie er tilsat feromoner og afrodisiakum, der booster lysten hos både ham og hende. Det virker for mig – og det virker for min mand!

Mine olier til par massage fra Dona er fundet her

Massageolie er ikke bare massageolie. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige typer af massageolie til par massage igennem de sidste 10 år, og der er ofte meget stor forskel på produkterne. Så når jeg indimellem får fat i en, der har en rigtig dejlig duft og/eller konsistens – og som samtidig også virker for mig, så er det vigtigt at give det videre her på bloggen. Så også du kan overveje, om produktet er noget for dig/jer.

Massageolie med feromoner til par massage

Den massageolie, jeg her har fundet – og som jeg nu ikke længere har så forfærdelig meget tilbage af i flasken, stammer fra serien af Donna-olier, der er udviklet af producenten System Jo.

Og det, der er helt specielt ved olierne fra netop Donna er, at de i høj grad bidrager til at skabe en lækker og fræk atmosfære. Produkterne er nemlig tilsat en masse feromoner og afrodisiakum, der næsten ikke kan undgå at påvirke en.

I serien er der tre forskelliges slags feromon-tilsatte massageolier – og min absolutte favorit er helt klart Flirty (Blushing Berry), mens de to andre er Sassy (Tropical Tease) og Naughty (Sinful Spring).

Se alle tre massage olier fra Dona her

Olien højner lystfølelsen

Når man benytter denne her intimmassageolie til par massage – og samtidig tror på, at de tilsatte feromoner og afrodisiaka har en positiv indvirkning på en, så sker der det, at ens lystfølelse helt automatisk højnes, boostes. Og for os virker det altså. For når denne massageolie er i brug hjemme hos os, bliver jeg simpelthen bare hurtigere tændt end ellers. Lige som manden min, der som regel er den, der masserer (heldige mig!), som regel også bliver opsitivt påvirket af de her olier og dufte.

Lige som han helt automatisk bliver tanden mere på og modig i forhold til, hvis han fx havde gang i en lidt mere almindelig mandelolie.

Så hvor intentionen i begyndelsen af massagen måske var, at jeg kun skulle have masseret ryggen og de ømme ben, så kan en omgang Donna-olie, i hvert fald hjemme hos os, sagtens få Manden til at gå videre til mine mere intime dele – som da også er ret så dejligt. For nu at udtrykke det lidt mildt.

Helt uden parabener og allergener

Hvis det hele så endda munder ud i en fantastisk orgasme lige der midt på massagebriksen, når vi nu alligevel er kommet et godt stykke ud af den frække tangent, så er det da kun ekstra lækkert.

Prøv selv en par massage med Dona og køb olierne her

Nå, men tilbage til Donna olien: Lækkert mærke, ingen parabener eller allergener osv.

Bare en super lækker massageolie, som altså sagtens, ved jeg af egen erfaring, kan benyttes til andet og mere end lige massage og intimmassage. Flere gange har jeg fx selv benyttet olien til at smøre og fugte benene med, inden jeg lagde mig til at sove. Som med garanti også er en af årsagerne til, at vi snart må have fat i et par nye flasker Donna. For det går jo ikke at løbe tør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud