Glidecremer med smag af juicy frugter – super effektivt

 


Her får du en super smagfuld og samtidig effektive glidecremer med smag af lækker og friske frugter – vælg imellem hele 17 smagsvarianter, der gør oralsex oplevelsen mere spiselig end nogensinde.  

De spiselige Juicy glidecremer med smag fra System Jo er fundet her

Solen skinner, og pt. er det endnu april i nogle dage – og i dag er det super varmt udenfor, så det giver mig lyst til at fortælle lidt om dette her mærke, der hedder System Jo. Et amerikansk mærke, brand, der er kendt for at udvikle en lang række glidecremer med smag og naturligvis også neutrale smage, rens til sexlegetøj, klitoris geler mv.

Effektiv glidecreme med hindbær eller ananas smag

Det jeg gerne vil fortælle om her, er producentens H20 glidecremer – som består af en længere række 30 milliliter flasker. Og det helt specielle ved netop de her glidecremer er, at de alle er med smag – og smag på en helt bestemt måde. Smagen er nemlig frembragt helt uden brug af sukker og kunstige sødemidler. I stedet benytter man sig udelukkende af juice ekstrakter, og i dag findes der altså intet mindre end hele 17 forskellige smagsvarianter i serien. Der alle sammen er juice-typer. Vi taler fersken, vandmelon, jordbær, ananas, hindbær osv.

Tyndflydende og meget koncentreret smag

Alle glidecremerne i juice-serien er relativt tyndtflydende, men samtidig meget koncentreret i smagen, skulle jeg hilse. Og det fedeste ved produkterne er, at vi altså ikke taler smagsvarianter, som vi oplevede de for 10 – 15 år siden. Hvor datidens glidecremer med smag decideret smagte afskyeligt og ubehageligt. Hvor fx jordbær i hvert fald overhovedet ikke smagte af jordbær osv. Med hensyn til H20 glidecremerne, så smager de rent faktisk af det, man uden på flaskerne reklamerer med – men dog, som allerede fortalt, altså i ret så koncentreret form.

Du kan købe dine egne H2O glidecremer med smag her

Giv ham et super juicy blowjob

Så hvis du fx tænker, at der her er en super oplagt mulighed for at give ham det lækreste og mest juicy blowjob, så kan det være en god ide, når I er ved at være ved vejr ende, at du skifter til en glidecreme, der er en smule tykkere i konsistensen. Men når det til gengæld kommer til selve smagsoplevelsen, så skal der altså ikke ret meget H20 til, før den er endda rigtig, rigtig god.

Selv har jeg nogle klare favoritter blandt de her nu 17 forskellige varianter – og toppen af poppen for mig er helt klart den med ananas.

Jeg er vild med System Jo’s ananas variant

System Jo’s ananas variant smager bare helt vildt godt, synes jer helt personligt – og er faktisk heller ikke lige så super koncentreret som de fleste andre i serien. Men alligevel stadig så kraftig i smagen, at den sagtens fortsat kan overdøve smagen fra ham af, hvis man bruger glidecremen i forbindelse med netop et blowjob. Der i visse tilfælde faktisk kan være meget rart.

Giv ham et lækkert blowjob med en af de mange glidecremer med smag – køb dem her

Vær dog lige opmærksom på, at du nærmest ikke kan undgå at blive smurt ind i ansigtet med glidecreme, når du først kører på med oralsex. Det samme gælder naturligvis for ham, hvis det er ham, der skal give dig en omgang oralsex krydret med den smagsvariant, han nu engang mest er til. Hvis han fx byder dig på en gang jordbær-kys forneden.

God fornøjelse – og god sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud