Endnu livligere LIV….Jubiiiii!!!

sponsor1


Tilbage i 2011 testede jeg første version af LELO’s lille vibrator LIV, og var SÅ begejstret over mødet med ”svenskeren”, at jeg valgte at give den 6 ud af 6 stjerner på Ekstra Bladet – og nu er version 2 af LIV så kommet på markedet her i Danmark, og den er faktisk kun endnu mere fantastisk, er min umiddelbare vurdering.

For det første, jeg helt personligt sætter ret stor pris på, så har den svenske super producent (ja, jeg er stor fan af LELO) fyret ekstra op under vibrationerne i den nye version, lige som LIV 2 nu er blevet 100 procent vandtæt, forgængeren ikke var.

Tjek Lelo’s LIV her – en absolut “musthave”

Sidst og måske mindst, vil mange måske nok tænke, men altså ikke jeg, så er nye LIV på gaden bla. hos Sinful.dk i en ekstra fed farve, nemlig mørklilla, der helt personligt giver mig det der ekstra lille touch af lækkerhed, der gerne skal til, før oplevelsen kommer helt op under tagspærrerne og ringe

Se og hør min umiddelbare reaktion på LIV 2 på min V-log af den nye version af klitoris-vibratoren her  

LIV

 

Knus Joan

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud