Hula-dansende genistreg

I Danmark er vi rundt i verden kendt for LEGO, i Sverige er det LELO – uden dog på nogen måde at sammenligne de to størrelser. LELO er nemlig på ingen måde for børn, men henvender sig til alle os legeglade voksne, der med jævne mellemrum ynder at krydre sexlivet med diverse typer af erotiske gadgets.

Nå, men svenske LELO, jeg er endda meget stor fan af, har begået en ny genistreg – og produktet er blevet døbt Hula Beads.

Find Lelo’s Hula Beads her

Hula Beads er et sæt silikone-overtrukne kugler i en og samme luksuspakning, der både vibrerer og roterer (hula-danser) under brug – og produktet er designet til primært at stimulere kvinden indvendig i vagina….og det gør Hula Beads altså i den grad, ifølge mig til topkarakter.

Vi taler super lækker massage og pirrende stimulation, der får en i den syvende himmel.

Og heldigvis ikke noget med hverken ledning eller knapper man skal finde frem til og trykke på for at skifte program mv. Nej, de hula-dansende kugler fjernbetjenes via SenseMotion, hvor man styrer produktet via håndens bevægelser, egen eller partnerens hånds bevægelser.

Hula

Du har nok allerede fattet, at jeg er ret så begejstret – se og hør meget mere om Hula Beads her i mit V-log indlæg om LELO’s nye, dansende genistreg.

 

Knus Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud