Sanselig olie erotik – og et godt fælles-grin!

sponsor1

lak

Jeg og Joan glemmer aldrig nogensinde den råkolde, som vi lige husker det, vinteraften for snart rigtig mange år siden, hvor vi for første gang kastede os ud i en omgang parhygge med godt med massageolie……liggende på et stort stykke gennemsigtigt afdækningsplast. For det var nemlig, hvad vi sådan lige havde ved hånden – og nu skulle det med at lege med massageolie ud over hele kroppen altså bare prøves af.

Men et er fræk og pirrende tanke, noget helt andet er virkelighed – og den erotiske virkelighed den aften blev ikke så lidt grinagtig, for denne her overdimensionerede ”plasticpose” var jo slet ikke egnet til denne type af lege. Så ret hurtigt var vi begge viklet ind i plastik fra top til tå, da materialet klæbede sig til kroppen, som når en dedikeret fjernsynsnarkoman klæber sig til sit stuealter.

Joyful.dk har denne lækre olie pakke

Og mindre morsomt, syntes vi begge, blev det ikke af, at Joan vej ud af sengen for at hente en kop vand, stod på bagdelen midt på soveværelses-gulvet, da hendes fødder dryppede af olie. Man altså også lære af – altså at have et par håndklæder liggende klar ved sengekanten i tilfælde af, at man i skyndingen fx skal en hurtig tur på badeværelset.

Nå, men det var altså dengang, for snart mange år siden, den første gang nogensinde, jeg og Joan legede med massageolie sammen. Siden har vi fået anskaffet os et ordentligt underlag, nemlig et laklagen, der pænt bliver liggende, hvor man nu engang placerer det – der selvfølgelig er og bliver et must, hvis man ønsker at det skal glide lidt mere i olie.

Unikke oplevelser

Vi er ikke det par, der leger med olie hver eneste dag, eller for den sags skyld hver eneste måned. Til gengæld er laklagen og massageolie noget vi engang imellem, ved særlige hygge-lejligheder, ynder at finde frem. Når overskuddet og lysten til for alvor at forkæle hinanden lidt ekstra er til stede. Men så får man sig altså også nogle helt unikke erotik-oplevelser – naturligvis styret af olien og det glatte underlag, man lige skal vænne sig til.

Under alle omstændigheder, så er laklagnet kombineret med en lækker massageolie, gerne smurt ud over det meste af kroppen (her bør man selvfølgelig hjælpe hinanden med indsmøringen), den helt perfekte kombi, når man er i humør til en mere langsom og sanselig omgang erotik. Hvor man har god mulighed for at kæle og nusse og også gerne give hinanden en sensuel omgang kropsmassage undervejs i legen.

Og at opleve både egen og partnerens krop indsmurt i olie fra top til tå, er altså ikke så lidt fantastisk – og slet ikke mindst vildt sanseligt og sensuelt. Vælger man så endda at toppe olie-oplevelsen med at fyre ekstra op under stemningen i soveværelset – eller hvor man nu vælger at brede sit laklagen ud, med at fyre op under et par stemningssættende duftlys og lidt romantisk underlægningsmusik, så er det altså meget svært ikke at få sig en helt fantastisk hyggeaften sammen.

Køb din eget lak-lagen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud