Skæppeskøn er “skumfidusen”

sponsor1

I denne ombæring har jeg lyn-blogget en lille og ret så speciel vibrator, du formentlig endnu ikke har stiftet bekendtskab med, men som jeg ret så varmt kan anbefale.

”Skumfidusen”, jeg for egen regning har valgt at kalde den kridhvide og skumbløde Yuki (produktets oprindelige navn), er nemlig en af de mest behagelige vibratorer, jeg indtil videre har stiftet bekendtskab med – og det er altså blevet til en del bekendtskaber på den konto igennem årene. Selv hvis man ikke er i humør til at lege, så kan det være endda meget svært at holde fingrene fra ”Skumfidusen”, hvis den alligevel er i nærheden.

skumfidusen

 

Find “skumfidusen” her

 

Fordi produktet simpelthen bare er så behageligt og lækkert at have mellem hænderne.

Helt personligt kunne jeg dog godt have ønsket mig, at ”Skumfidusen” været udstyret med en blot lidt mere kraftig vibrator. Men nu er jeg altså også ret krævende på netop det punkt, såååååå!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud