Stor penis – sådan gør du.

sponsor1

fatboy

Stor penis – sådan kan du gøre: Som par har vi atter haft gang i et par spændende stykker sexlegetøj. Denne gang handler det om såkaldte penis sleeves. Som af os mænd kan benyttes i forbindelse med både sex med partneren og onani.

Hele ideen med et sleeve/penisrør er, at man påfører sin erigerende penis hylsteret.

For enten at bliver længere, tykkere eller mere hård i forbindelse med samleje.

Eller hvorfor dog ikke alle tre opløftende ting på samme tid?

Altså få en stor penis.

Der afhængig af lyst og leg kan være fedt og fornyende i sengen for både ham og hende.

Men et sleeve kan altså også gøre en lidt FOR stort – er min personlige og subjektive vurdering. Efter blandt andet at have stiftet bekendtskab og nærkontakt med sleevet Fat Boy

Men hvor vi som par vælger at stå af, springer andre par formentlig med stor fornøjelse og entusiasme på.

Fem centimeter mere i omkreds, det er stor penis

Med Fat Boy blev jeg helt automatisk i omegnen af fem centimeter mere i omkreds. Fra rod til top. Som måske ikke lyder af så vildt meget. Men er ikke så lidt, kan jeg godt love, når det kraftigt forstørrende sleeve først er blevet monteret og kommet i action i sengen.

Og ikke kun var det vildt underligt at se sig selv med en SÅ stor ”ting” dinglende mellem benene. Synet fremkaldte også godt med grin og morskab i sengen – specielt i forbindelse med at få den monteret ordentligt.

Får damn, det er en stor penis, det der.

Og uden godt med glidecreme, så var det heller aldrig gået. For ikke blot skal penis på rette plads i det bløde og forstørrende rør, man skal også fastgøre anordningen rundt om kuglerne.

Og dette krævede altså lidt kvindelig fingerfærdighed samtidig med, at man ikke skal være bange for at tage fat. Lidt i stil med, når man påfører en forstørrende penisring

Det bløde og super fleksible Fat Boy hylster er indvendig i røret designet på en sådan måde, at det passer alle størrelser. Også de korte og mere tynde af slagsen. Og jo tykkere man fra naturens side er udstyret, jo mere udvider produktet sig helt naturligt også.

Uanset størrelse, får du mange centimeter forærende

Så alle mænd, uanset størrelse, får altså pænt mange centimeter forærende i omkreds.

Men det kan altså godt være lidt for meget af det gode. Både for ham og hende.

Specielt hvis man ikke sørger for at prøve sig lidt frem med sit ”nye udstyr”.

For det er dæleme svært pludselig at styre sådan en kæmpeslambert – og til en begyndelse blev jeg da også nødt til at bruge hænderne til hjælp, for overhovedet at komme ind i kampen.

Og som kvinde skal man seriøst tænde på en på alle måder stor, hvis man skal have fornøjelse ud af Fat Boy røret.

En væsentlig ting er også, at man ingen vegne kommer med dette sleeve, hvis man forsøger at påføre det i slap eller blot halstiv tilstand. Man skal vente til man er 100 procent stiv – ellers fungerer det bare slet ikke.

Ikke så meget sensitivitet

En tredje ting er også, at man som mand, når hylsteret efterfølgende kommer af igen, pludselig godt kan føle sig lidt lille. Endda måske opleve en lille smule mindreværd på den konto.

Men heldigvis kun et kort øjeblik. Så vænner man sig atter til, hvad man er vant til at gøre hende godt med. Det gjorde jeg i hvert fald.

Med hensyn til selve den fysiske oplevelse i forbindelse med sex, så oplevede jeg ikke nær så meget sensitivitet, som når jeg dyrker sex uden Fat Boy monteret. For penis er jo på intet tidspunkt i rent fysisk berøring med den person, man er sammen med.

Tænder du som mand til gengæld på at give hende en omgang med en størrelse, hun formentlig aldrig tidligere har været i nærkontakt med, så er Fat Boy uden tvivl det helt rigtige valg.

Perfect Fit Fat Boy kan ses her

Et helt klart plus ved dette produkt er også, at hylsteret er vildt godt at masturbere med.

Både når jeg selv eller hun tager et godt, fast greb om det ekstra store stykke sexlegetøj henvendt os mænd.

Husk dog igen godt med glidecreme. God smøring gør bare helhedsoplevelsen så meget mere ægte og indbydende.

Med og uden vibrationer – i samme sleevesleeve-lovejoy

Personligt har jeg aldrig været specielt begejstret for vibrationer, der går i tissetrolden.

Hverken i forbindelse med onani eller sex. Derimod kan jeg sagtens forstå at kvinder kan være til det, men det er altså lidt anderledes med os mænd.

Måske lige undtaget, hvis et parprodukt med vibrationer er designet og frembragt primært for at glæde og fornøje hende.

Sådan også med penisrøret Vibrating Sleeve, hvor man til en start anbringer en lille bullet-vibrator ude i enden af produktet. Som i forbindelse med penetration stimulerer kvinden indvendigt, men altså også går direkte i tissemanden. Som jeg helt ærligt godt kunne have undværet.

Derfor er det kun ekstra heldigt, at man ikke behøver at krydre hylsteret med den tilhørende minivibrator. Men i stedet benytte røret helt uden bullet-vibrator, hvor man så samtidig også bedre kan styre og kontrollere sine bevægelser.

Vibrating Sleeve hører ikke blandt de største (tykkeste og længste) af slagsen, som dog var positivt for både jeg og Joan. Jo, jeg blev da nogle centimeter længere, og også lidt tykkere end ellers.

Men opnåede trods alt ikke sådan en størrelse, at penis kom helt ud af proportioner.

Størrelse og form er til at arbejde med

Samtidig er størrelsen og formet af røret forholdsvis nem at arbejde med – så også et plus her.

Under alle omstændigheder, om man som mand tænder på vibrationer i tissetrolden eller ej, så er dette her helt generelt et fint sleeve. Som oven i købet er ”dekoreret” med pænt store gummiknopper fordelt ud over hele gummiskaftet. Som i forbindelse med penetration masserer og stimulerer hende indvendig i skeden – og helt klart kan mærkes, skulle jeg hilse fra Joan.

Som med de fleste andre penis sleeves, så kan Vibrating Sleeve med glæde og fornøjelse også benyttes i forbindelse med onani. Men husk nu lige glidecremen.

Ellers kan det hele næsten være lige meget.

Vibrating Sleeve kan ses her

————

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud