Vandbaseret glidecreme med smag af creme brulee


Her er en lækker vandbaseret glidecreme med smag, du også kan komme i kaffen – for det ikke er løgn. Hjemme hos os bruger vi de smagfulde glidecremer til både det ene og andet.

Jeg har fundet mine vandbaseret glidecremer fra Gelato her

Den kendte producent af massageolier, vandbaseret glidecreme mv., System Jo, kom for ikke så længe siden på banen med intet mindre end en kaffe-serie. Vi taler simpelthen en serie af glidecremer, der er blevet tilsat smagsvarianter som vi kender fra dessert og kaffe universet.

Lækker vandbaseret glidecreme med Tiramisu og mint-chokolade

Blandt andet kan man få glidecremer med smag af creme brulee, saltet karamel, Tiramisu, mint-chokolade og hasselnød expresso. Så altså noget for enhver smag og nydelse og kaste sig over.

Og alle cremerne har en forholdsvis tynd konsistens – og det skægge og underholdende med disse her er helt klart også, at det nu er muligt at invitere sin mand på en omgang fræk kaffe mellem benene. Hvorpå han så passende kan gengælde med en omgang saltet stangkaramel.

De forskellige Gelato vandbaseret glidecremer kan købes her

Du kan sagtens benytte cremerne vaginalt

Man skal heller ikke være bange for at benytte denne her vandbaseret glidecreme vaginalt. Her er nemlig tænkt rigtig, rigtig meget over produktets sammensætning. At glidecremen skal være så lækker og mild og brugbar for os alle. Hvorfor de også kan benyttes til mere eller mindre alle former for sex.

Lige fra en Tiramisu mellem benene, over et blowjob med en smagfuld creme brulee – til decideret at have penetrering med saltet karamel, uden nødvendigvis at skulle en tur ud under bruseren først.

Læs også anmeldelsen af Jo’s H2O Jucy vandbaseret her

Brug også glidecremen i kaffen

Men udover at kunne benytte glidecremerne i forbindelse med sex og onani, så kan man rent faktisk også putte dem i sin kaffe – og jeg har da selv brugt glidemidlet i stedet for fx sukker, da de ret så smagfulde cremer også er helt uden sukker og indeholder nul kalorier. Og de smager altså rigtig fint, hvis man fx har lyst til en svalende iskaffe. Så her kan man altså søde sin kaffe med glidecreme i stedet for fx kaffesirup.

I kaffen eller på penis – valget er dit!

Men om det i sidste ende er i kaffen, på hans penis eller nede mellem egne ben, du/i benytter en eller flere af disse System Jo vandbaseret glidecreme/kaffe ekstrakter, det er naturligvis – bogstaveligt talt, en smagssag. Ideen er under alle omstændigheder, synes jeg helt personligt, mega genial.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud