Camilla er til små – også når det gælder sexlegetøj

Igennem de snart mange år, jeg har beskæftiget mig med at fortælle og anmelde og skrive om alle typer af sexlegetøj, har jeg mødt en del kvinder, der var til dildoer og dildo-vibratorer, der i hvert fald ikke skulle være alt for voldsomme (store) i størrelsen – nej, legetøjet skulle helst være mindre en størrelsen på en gennemsnitlig erigeret penis. En af disse kvinder, en kær bekendt fra skolen, nu 37-årige Camilla, har været så sød at fortælle lidt mere indgående om, hvorfor hun foretrækker en lille penis/stykke sexlegetøj (dildo eller vibrator) frem for de mere velvoksne af slagsen.

Læs her min test af små dildo vibratorer

Mændene tror, jeg joker!

-Da jeg for noget tid siden var single, prøvede jeg lykken på et par af de store netdatingsider, og fik da også kontakt til en række søde mænd. Samtidig oplevede jeg at få en række beskeder og breve fra fyre, der på den ene, anden eller tredje facon lige fik flettet ind, at de altså var ekstra godt udstyret. Måske virker den form for information positivt på andre kvinder, på mig virker det altså negativt. Hvorfor skal jeg have noget sådant at vide, og så i det første brev? På småden anden side er intet så ringe, at det ikke er godt for noget. For er vedkommende ”så godt udstyret”, som beskrevet, så er han fysisk slet ikke noget for mig, smiler Camilla, der endda også har oplevet, at manden i den anden ende af ledningen blev direkte ondskabsfuld, da hun kort meddelte, at en stor tissemand slet ikke var hende.

Andre mænd har troet, at hun bare lavede joke med dem – for det er jo det, kvinder vil have, altså en mand, der er ekstra godt udstyret. Men sådan altså ikke med alle kvinder. Tidligere, som helt ung, har Camilla prøvet at være sammen med et par fyre eller tre, der var mere end over middel udstyret, som hun selv udtrykker det. Men det var altså ingen succes. -Jeg oplevede det tanden mere ubehageligt, grænsende til at det for alvor gjorde ondt, end det var dejligt og ophidsende, sex jo helst skal være – og man lærer som bekendt ved at få erfaringer. Og hurtigt lærte jeg, at sex for mig ofte var bedst med fyre, der havde en mindre stor tissemand.

Har konverteret til småt sexlegetøj – og små tissemænd

Læs her min test af små dildo vibratorer

-Jeg har valgt at konvertere, kan man vel godt sige, fra størrelse almindelig til tissemænd under middel størrelse. Jo, en tissemand kan da også godt blive FOR lille, lidt for tynd og kort, men er vi ude i fx 10 til max 15 centimeter i erigeret tilstand, så giver det mig altså klart mest fornøjelse og nydelse i forbindelse med sex. Jeg kan stadig godt lide synet af en stor, at med hænderne holde om en sådan, men når det kommer til penetration, og det gælder begge indgange, så oplever jeg i dag langt større nydelse og tilfredsstillelse ved at være sammen med en mand, der har en ikke så stor. En mindre stor tissemand kilder og stimulerer på en helt anden og meget mere intens måde, er min helt personlige oplevelse, og da manden med en ikke så stor er vant til at lege med det, han nu engang er blevet tildelt, så ved vedkommende som regel også godt, hvordan tingene skal gøres – altså så det både er godt for mig og ham selv.

Som helt ung brugte Camilla ikke sexlegetøj, det sagde hende simpelthen intet. Hun havde den indstilling, at hvorfor benytte legetøj, når man kan klare sig med fingrene? – og/eller når manden i sengen kan få en til at komme. -Jeg har stadig lange perioder, hvor legetøjet ikke kommer op af skuffen, og så er der andre perioder, hvor jeg benytter en vibrator hver gang, jeg leger med mig selv. Og også her, som med en penis, så giver de små dildoer og dildo-vibratorer mig klart størst tilfredsstillelse, fortsætter Camilla, der på ingen måder bryder sig om fornemmelsen at være fyldt ud, men som mere er til den pirrende og drillende følelse, man kan opnå med en ”lille”. -Fx elsker jeg alle typer af sexlegetøj, der går ind og stimulerer G-punktet, mens jeg så samtidig bruger fingrene eller et stykke sexlegetøj, en mini-vibrator på klitoris – og det er altså en cocktail, der i hvert fald 9 ud af 10 gange fungerer for mig. Lige som jeg med tiden også har fundet ud af, at et lille buttplug til stimulation af anus, mens jeg samtidig stimulerer G-punktet med en dildo-vibrator og klitoris med en mini, langt de fleste tilfælde er en kombi, der lunhurtigt giver pote, slutter Camilla.

Jeg håber at Camilla, kan inspirere og give jer mænd lidt at tænke over 🙂

Knus & Kram

Joanb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud