Når du ser et stjerneskud …..!

sponsor1

comet

Godt nok hedder den Comet fra et mærke der hedder ”Key by Jopen”, men jeg kan ikke helt gøre op med mig selv, om den minder mig mest om et stjerneskud eller en gammeldags merskumspibe.

Men jeg tror nu nok, at jeg holder mig til stjerneskuddet, for smuk, det er den. Nu er min Comet så blå, eller måske turkis, hmmm i hvert fald super lækker blå, med skaft i glas, der mest af alt ligner en istap på en klar frostdag. Og hvis vi nu filosofier lidt mere, kan man måske sige, at den opfylder vi kvinders mest intense og orgastiske ønske.

Når du ser et stjerneskud…….lalalalalalalal

Husk for f….. at ønske!!!!

Det er måske at overdrive det lidt, set med andres øjne, men nu er det jo mine øjne, der her ser – og for mig kan Comet det, den skal.

Skåret helt ind til benet, fungerer hun som en effektiv G-punkts-dildo. Her i huset, fandt vi hurtigt ud af, at hun egentlig bare skal sættes på plads i vaginaen, og så er man godt kørende. Ikke noget med vildt ud og ind, men mere sanseligt, vippe med den, enten selv eller lade manden. Det at Comet har så stort et hoved, gør det klart nemmere at ramme G-punktet, og hvis man så samtidig er den heldige ejer af en af de skønne klitoris-vibratorer fra Key, så vil jeg klart anbefale, at man gør et makkerpar ud af de to. Naturligvis kan andre klitorisvibratorer også gøre tricket – det er jo op til den enkelte, hvad man foretrækker at gøre bekendtskab med, sådan rent erotisk. For mig handler det helt klart også om at det stykke legetøj, jeg giver mig i kast med, tiltaler mig rent visuelt. Selv om funktionaliteten i sidste ende er det, der afgør, om jeg ønsker at bruge det igen.

Heldigvis har Comet begge dele!!!!

Comet kan ses her

God fornøjelse her, en lun torsdag aften.

Knus Joan B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud