Fifty shades for feinschmeckeren

sponsor1

 


Den nye Fifty Shades “Speciel edition” kollektion til s/m- og bondage lege, kan jeg ikke andet end at rose til skyerne. Ja, det er sgu lige før, jeg snart selv begynder at svinge pisken. 

Se hele Fifty Shades “Speciel edition” Collectionen her

OBS – “No Bounds” collectionen er udskiftet med “Speciel edition” i årest nyeste og sidste udgave af Fiftyshades triologien, nemlig Freed. Det ændre dog ikke ved min opfattelse af produkterne som er endnu en tand lækrere og smukkere, men klik på de forskellige og se den nye smukke lilla og guld serie.

No Bounds – Fifty shades

Da den første Fifty Shades of Grey film op til Valentines dag i 2015 havde verdenspremiere, blev en kollektion af brune s/m- og bondage produkter samtidig lanceret. Inspireret af redskaberne i filmen.

Nu skriver vi februar 2017, og film nummer to i serien, Darker (efter bogen af samme navn), har i skrivende stund premiere om mindre end en uge. Altså igen lige op til Valentines Day.

Derfor lanceres nu en ny, luksuriøs kollektion af Fifty Shades produkter.

Bestående af blandt andet en ball-gag, blindfold, halsbånd, manchetter til håndleddene og andet godt og spændende fra den sorte legeskuffe.

The No Bounds Collection, er en limited edition, og er primært henvendt feinschmeckeren.

Og heldige mig har indtil videre fået fingre i tre af de flotte Bounds produkter: Ridepisken, blindfold og håndledsmanchetter.

Eksklusivt, lækkert og smagfuldt

Selv om jeg personligt ikke er til ”sort sex”, så er kvaliteten af Bounds produkterne helt generelt så lækre og eksklusive, at jeg næsten bliver en lille smule tændt på at svinge pisken over en eller anden. Så pas nu på!!! Pisken er bare så legevenligt, flexibel og sjov at stå og rode ved.

Og når jeg måler mine nye håndledsmanchetter op imod lignende sæt manchetter, jeg tidligere har stiftet bekendtskab med, så er det hverken svært at se eller mærke forskel på et mere mainstream produkt kontra manchetterne fra No Bounds serien. For de er godt nok lækre – og super smagfulde.

I det hele taget er ordet/begrebet smagfuldt et gennemgående tema, og den for mig væsentligste årsag til, at jeg vælger at rose netop denne kollektion til skyerne.

No Bounds er ikke for meget eller for lidt, for kedelig, mainstream eller vulgær.

Til gengæld er produkterne 110 procent top lære. Fra inderst til yderst.

Otte produkter i håndlavet i læder

Alle otte produkter i The No Bounds Collection er håndlavet i læder og/eller kunstlæder. Man kan se, mærke og dufte. Og så er serien kommet til verden i tæt samarbejde med den kvindelige forfatter til Fifty Shades bøgerne, E.L. James. Lækker opbevaringspose i velour medfølger hvert produkt.

 

Pisken, en, god, gammeldags ridepisk, er 66 centimeter lang, meget fleksibel og har et fint svirp. En pisk er ikke kun til hardcore afstraffelse. Det styrer og bestemmer den, der har magten/pisken i hånden.

Blindfoldet er fremstillet i kvalitetslæder og sidder godt til omkring øjnene, uden at genere. Kombiner eventuelt med et sæt effektive ørepropper, så den modtagende part heller ikke kan høre, hvad partneren har gang i.

Ball Gag er til dominans lege, og er fabrikeret i håndlavet læder og medicinsk silikone (bolden). Her kan den underdanige med garanti først sige noget, når han eller hun får lov.

Håndleds manchetterne er lavet i ekstra blødt læder, der gør manchetterne behagelige at have på, og ikke efterlader en med mærker om håndleddene.

Ankel manchetterne er fabrikeret på samme måde som håndleds manchetterne.

Paddle, til kærlige og mindre kærlige klap i måsen, er med glat læder på den ene side, blødt ruskind på den anden side. Som giver mulighed for forskellige typer af slag/klap. Er 35 centimeter lang, 8 centimeter bred.

Floggeren er 66 centimeter lang, inklusiv håndtag. Håndtaget er lavet i lækkert læder, snerterne er af ruskind. Er IKKE en pisk, men er god til at kæle, kærtegne og dominere sin partner med.

Halsbånd med aftagelig kæde, fabrikeret i læder og metal. Længden, inklusiv håndtag, er 130 centimeter. Halsbåndet er justerbart.

 

Se hele Fifty Shades Freed “Speciel Edition” Collectionen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud