Fire venner om deres favorit-stillinger

stillingTo venner og to veninder fortæller åbent og ærligt om deres favorit-stillinger i sengen – og om hvad forskellige stillinger gør for dem selv og deres partnere. Læs her om helt ny undersøgelse ( læs hele indlægget om undersøgelse her)af danskernes favoritstillinger i og uden for dobbeltsengen:

Jonas, 38 år, Midtsjælland

Øjenkontakt betyder alt! ”Jeg er single, og har det pt. helt fint med at være single, men ønsker selvfølgelig også at have et sexliv. Så jeg har profil på et par netdatingsider, hvorigennem jeg har fundet frem til et par søde og sexede singlekvinder, der heller ikke har det store behov for at være i fast forhold. I sengen har jeg det klart bedst med at være ham, der er oven på, og noget af det det frækkeste og mest givende er, når man kan se sin partner i øjnene under sex. Hvis der er noget, der afslører, hvor godt det er, så er det et dybt kig i øjnene. Derfor er en af mine favoritstillinger helt klart missionæren, hvor man samtidig rent fysisk kommer helt tæt på hinanden, siger Jonas, der også er til, at hun rider ham. For det første er det en for manden ret afslappende og komfortabel stilling, og samtidig har han hænderne fri til at lege med hendes bryster, balder osv. – og igen er der mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene. At tage hende bagfra, er også mig – og i høj grad også de to piger, jeg ser lige nu. Jeg tror faktisk aldrig jeg har været sammen med en kvinde, der ikke var til at blive taget bagfra. Og endnu bedre er det, hvis det foregår foran et spejl, så man kan benytte spejlet til at opnå øjenkontakt.

Ann Carina, 33 år, København

Bare han rammer G-punktet. -Hvis ikke fyren er ALT for stor, altså lidt for lang, så er min favoritstilling at blive taget bagfra. Er han ekstra stor, så skal han i hvert fald være forsigtig i mit selskab. Jeg har nemlig prøvet at være sammen med et par stykker, hvor den stilling simpelthen bare gjorde for ondt, fordi vedkommende var stor og bare ikke kunne styre sig – og sex skal i min verden ikke gøre ondt. Fra siden, hvor fyren ligger helt tæt op ad mig, kan også være vildt lækker, og så er jeg måske også en smule gammeldags, men også hvor manden ligger oven på mig, kan også være ret så fantastisk. Specielt hvis han i situationen ikke har alt for travlt. Hvis det i stillingen bliver sådan lidt massageagtigt, og hvor han er lidt drillende i sine bevægelser med underlivet, så er missionærstilingen helt klart en af mine favoritter, smiler Anne, der også er til stillinger, hvor manden under samlejet evner at stimulere hendes G-punkt. -Der er mænd, der bare kan det der, og enkelte evner det i mere eller mindre alle stillinger – og så er der også de, der næsten bare aldrig rammer plet – og det er selvfølgelig mindre fedt. Hvor jeg ligger på maven og med let spredte ben, mens han ligger oven på og lige så forsigtigt tager mig, er også en fantastisk stilling. Her skal han helst bare ikke være alt for lille, for jeg har nemlig en pænt fyldig bagdel, slutter singlepigen.

Birgit, 62 år, Jylland

Hårdt er ret godt! -Bagfra, hvor jeg står på alle fire, ellers hvis jeg fx læner overkroppen ind over spisebordet, eller ligger på ryggen helt ude på kanten af bordet, mens jeg bliver bollet, er i min verden rigtig gode stillinger, og manden plejer nu heller ikke at klage, smiler Birgit, der har været sammen med den samme mand i snart 30 år. Så her handler det ikke længere om at skyde sig ind på hinanden. -Vi kender hinanden ud og ind, også seksuelt, og kan med det samme mærke på hinanden, hvis noget er godt eller mindre godt. Og er det ikke så fantastisk, så overlever vi også det. Så bliver det forhåbentlig noget bedre næste gang, vi er sammen. Birgit er 100 procent den modtagende type, som hun selv siger, og det betyder meget for hende at opleve og mærke, at hun har en rigtig mand i sengen. -Hvis jeg først har fået en orgasme, så kan jeg også holde til så meget mere, og er som regel også meget mere på – og så gør det altså heller ikke noget, at jeg for alvor kan mærke ham. Så må det faktisk gerne gøre en lille smule ondt. At hun bliver taget bagfra, er som regel altid på Birgit og hendes mands menu, og at stillingen er en smule underdanig for kvinden, passer rigtig fint til parrets lege. -Min mand elsker at dominere mig, og jeg elsker og nyder at blive domineret, så også på den led, der passer vi rigtig godt sammen, slutter Birgit, der tidligere også var til lidt mere ”akrobatiske” sexstillinger. Men det tillader fysikken desværre ikke mere. Men så indpasser man sig jo bare, som hun siger.

Johannes 40 år, Sønderjylland

-Jeg kommer en del i swinger-miljøet, og deltog faktisk også i undersøgelsen på SwingerDating.dk, og jeg har det på den måde, at de stillinger, kvinden tænder mest på, dem tænder jeg så også ekstra meget på. For er det godt for hende, så er det også godt for mig, siger Johannes, som både kan være den givende og mere underdanige/modtagende part i sengen. -Jeg nyder at høre og mærke, at det, jeg gør, er godt for hende, men skal jeg helt selv bestemme, så er det nok stillingen, hvor hun ligger fladt på ryggen og har benene op om skuldrende på mig, der er den mest frække. Og så selvfølgelig missionæren – og give hende den bagfra. Johannes, der er single, har sexleget med en del par, hvor han har ageret ekstra mand i sengen, og her er kvinden i midten, er Johannes’s personlige erfaring, helt klart til en mand i hver ende. -Noget af det, der giver en kvinde størst nydelse, når hun leger med to mænd, er at blive taget i hoved og numse på samme tid, og hvor vi fyre så indimellem skifter plads. Det er langt de fleste piger til. Og foregår det fx i en swinger-klub, så er bollegyngen og gynækologbænken som regel det helt store hit – altså hvor hun ligger på ryggen og med benene ud til hver side.

 

——————————————————————————————————————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud