Sextip til kvinder: Slut med popcorn røv

 


Sextip til kvinder– og mænd: Alle, eller næsten alle, har forskellige typer af issues omkring deres fysiske udseende. Ikke mindst, når alt tøjet er kommet af. Her får du mit helt personlige råd til at komme af med popcorn numsen – rent visuelt. Der kan gøre rigtig meget for ens seksuelle selvtillid og sexliv helt overordnet.

Sextip til kvinder – og mænd

For noget tid siden talte jeg sex med en mand, der midt under samtalen pludselig benyttede et ord aka udtryk, jeg aldrig var blevet præsenteret for tidligere. Og som samtidig lød en smule underligt. Ja, næsten bizart. Nemlig popcorn røv. Der måske rettere burde kaldes popcorn anus.

Sextip, samt se de mange mulige og smukke buttplugs der findes

Men da han efterfølgende forklarede mig, hvad han mente, var jeg fuldstændig med – og kunne samtidig også tydeligt se det for mig. Vi taler nemlig de små udposninger lige omkring og indvendig i anus, nok bedre kendt som hæmorider. Der, som bekendt, ikke er specielt fedt. Hverken rent fysisk eller visuelt og døje med. Men som rigtig mange desværre vil komme til at stifte bekendtskab med. Før eller siden. Som for kvinders vedkommende fx kan være i forbindelse med gravitet og fødsel, mens begge køn i forbindelse med kraftig overvægt også kan blive ramt.

Vil du vide mere om hvad hæmorider er for et irriterende væsen? Læs her

Buttplug hjælper fysisk og visuelt

At ens partner, hvis man døjer med hæmorider, helst ikke må komme alt for tæt på området i forbindelse med sex, er ikke specielt underligt endda. For der skal ikke meget til, så gør det dæleme nas. En anden problematik er også, at rigtig mange skammer sig over sin popcorn numse, sin popcorn anus. Som i høj grad også kan være ret så problematisk i forbindelse med sex. For hvordan, midt der under akten, sørger man for at skjule det, man ikke har det vildt fedt med???

Læs anmeldelsen af glas buttplugen lige her

Her går mit sextip til kvinder – og mænd på helt enkelt på, at man anskaffer sig en lille buttplug. Der ikke kun skjuler det, man helst ikke vil flashe. Det lille stykke sexlegetøj, der sidder af sig selv, når det først er blevet placeret på rette plads, signalerer samtidig også ”nul adgang”. ”Her er optaget”. Ligesom buttpluggen, slet ikke mindst, rent fysisk går ind og masserer området med hæmorider.

Shop den lækre og smukke glas plug lige her

Altså en tre-i-en-løsning, der hjælper en både fysisk samt samtidig visuelt skjuler, hvad man ikke ønsker at vise frem og har det mindre godt med.

Sexlegetøjet stimulerer ham ved vaginalt samleje

En fjerde ting, der ligeledes hører ind under sextip kvinder, omhandler det faktum, at man helt pr. automatik slapper meget mere af i sengen, når man har det godt med sig selv og sin fysik. Når man ikke konstant er nervøs over, hvad ens partner nu engang synes om det ene eller det andet.

Læs mere om buttplugs her

Sidst men ikke mindst, brugen af en buttplug kan gøre af positivt for sexlivet – hvis det altså er hende, der benytter sexlegetøjet, er en forøget stimulation i forbindelse med vaginalt samleje. For både ham og hende. Og her er det helt lige gyldigt, om sexlegetøjet benyttes på grund af popcorn numse eller ej. Benytter hun under sex en buttplug eller en anal dildo, når han trænger sig på vaginalt, opleves penetrationen tanden mere stram end ellers. Ligesom langt de fleste kvinder, ikke at forglemme, i høj grad også nyder oplevesen af at blive penetrerer begge steder på samme tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud