Kvinders sexlyst øges af fysisk træning

 


Kvinders sexlyst: Ny videnskabelig undersøgelse fra Italien fortæller og sætter streg under, at kvinder får mere sexlyst og evner at opnå flere orgasmer, hvis man træner i omegnen af fire timer om ugen.

Kvinders sexlyst under lup

En appetitlig bonus oven i alt det andet, en sund og veltrænet krop nu engang gør for en – både fysisk og mentalt.

322 kvinder, de fleste i alderen 40 – 50 år, deltog i kvindens sexlyst undersøgelsen, hvor blodtilstrømningen til klitoris også kom under lup.

Den meget korte konklusion lyder: Jo mindre man er fysisk, des mindre sexlyst. Træner man derimod for meget, kan det også have en negativ indflydelse på lysten, konkluderer forskerne bag undersøgelsen.

Bækkenbundstræning er en vigtig kilde til bedre orgasmer – læs anmeldelse af Luna Smart bead her

Mere eller mindre sexlyst

De fleste af os oplever kortere eller længere perioder, hvor vi har mere sexlyst end ellers – og så er der perioder, hvor sexlyst er mindre. Eller måske slet ikke til stede. Og her kan alverdens ting og sager spille ind og blende sammen.

Hvem kender fx ikke til en kraftigt dalende eller slet ikke eksisterende lyst til sex i forbindelse med fx familie forøgelse.

At kvindens sexlyst, uafhængigt af alle andre faktorer, der nu kan spille ind, øges af at være fysisk aktiv, kommer nok ikke bag på så mange. Og det samme gør sig med garanti gældende for mandens ditto.

Men lige så snart, en videnskabelig undersøgelse kommer ind over, der rent faktisk kan dokumentere antagelserne, så er der helt naturligt straks mere vægt bag.

….og burde samtidig få alle til at spidse ører.

Er du nybegynder med din bækkenbunds træning er disse sæt velegnet – se her

Utrænet er lig med dårligt sexliv

Nu til resultaterne af studiet:

En række forskere tilknyttet University of Florence (Firenzes Universitet) i Italien, har for nylig haft 322 kvinders sexlyst og evne til at opnå orgasme under lup. For at få et mere klart billede af, hvor meget fysisk træning betyder for kvindens sexlyst.

Udover at svare på spørgsmål om ens personlige sexlyst aka sexdrive, fik deltagerne også målt blodtilstrømningen til klitoris, via ultralyds scanning. En væsentlig faktor i forhold til og blive seksuelt ophidset og kunne opnå orgasmer.

Konklusionen her lyder – og er meget tydelig: Jo mere utrænet, kvinden var, jo mindre lyst til sex havde hun også. Og jo mere svært havde samme kvinde også ved at opnå orgasme.

Luna Smart Bead fra Lelo kan købes her

I den anden ende af spektret (hvis man træner mere end seks timer om ugen), er heller ikke optimalt for sexlysten. Ligesom ”overtrænende” kvinder

generelt også kan fortælle om et mindre tilfredsstillende sexliv. Samt har svært ved at blive ophidset og opnå orgasme.

Gå ad den gyldne middelvej – The sweet spot

Men hvad så??? Jo, man bør ganske enkelt vandre ad den gyldne middelvej, når det kommer til at være fysisk aktiv. Hvis man ønsker det bedste for sin sexlyst og ditto evne til at få orgasme. Og The sweet spot er her lig med 4 – 6 timers fysisk træning om ugen.

De kvindelige deltagere fra undersøgelsen, der befandt sig i netop denne gruppering, kunne rapportere om mest tilfredsstillende sex og opnåede også flest orgasmer.

Men hvorfor så lige det???? Ja, det er det store spørgsmål – og er ikke helt enkelt at svare på. For her spiller det mentale nemlig også ind, mener forskerne: Hvordan man har det

med sig selv, og hvordan man ser sig selv fysisk.

Læs anmeldelse af Elvie, et bækkenbundsæg til dig som gerne vil guides i din træning

konklusion: Nul træning er noget skidt

En antagelse her er, at de kvinder, der træner rigtig mange timer om ugen, måske også har underliggende krops-problemer, der kan bidrage til at sænke deres entusiasme for sex.

Læs hele undersøgelsen lige her

Hvilket naturligvis er noget af en luftig påstand, der formentlig langt fra gælder alle.

Under alle omstændigheder – med undersøgelsen her taget som udgangspunkt, så må den overordnede konklusion være:

Ingen træning er noget skidt. Det samme gælder decideret overtræning – i hvert fald målt op imod sexlyst og evnen til at kunne opnå orgasme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud