Fra Manden til mænd, alt om penisringen hendes fordel

manden om penisringe

 

I løbet af de sidste små 25 år har Manden høstet en lang gode som mindre gode erfaringer med hensyn at benytte diverse typer af sexlegetøjsprodukter sammen med kvindelige partnere. I en helt ny serie af guides her på JoanB vil Manden nu videregive en lang række ideer, tips og gode råd til andre mænd i parforhold omkring brugen af alverdens typer af produkter, til sexglæde og sengefornøjelse for ikke mindst hende.

Startende ud med den lettere tabuiserede penisring, som ikke udelukkende er et effektivt stykke sexlegetøj/hjælpemiddel henvendt mænd, der har svært ved at opnå og bevare erektionen, men som også kan udvikle sig til at blive et godt og frækt krydderi på det fælles sexliv. Hvis man altså vel og mærke giver den lille ring med den store effekt en chance.  

 Få desuden 15-punkts  oversigten over dos and donts ved at købe, iføre sig og benytte en penisring alene eller sammen med sin partner.

Penisring fra Tenga her

tenga smr penisringHerrernes Ringe – helt uden magi

Første gang jeg i sin tid, for snart mange år siden, skulle forsøge mig med en penisring, skete det en lille smule under tvang. For hvorfor dælen skulle jeg iføre mig et sådant hjælpemiddel? Jeg havde jo ingen problemer med at opnå rejsning – og det vidste hun (altså Joan) sgu da godt.

Så hvad var lige som hele ideen med denne her ring – og kunne det virkelig være rigtigt, at det kunne give vores sexliv noget mere?

Læs jeg og Joans seneste test af forskellige typer af penisringe med vibrator fundet rundt om på danske webshops med salg af sexlegetøj

Men det var altså dengang – og jeg gjorde ikke kun store øjne, da hun endelig fik mig lokket til i hvert fald at prøvekøre en ring, vi alligevel havde liggende. For selv om jeg i sexsituationen, lettere presset som jeg nu var, var meget lidt opstemt, så hjalp ringen – en af læder, kan jeg svagt huske – med det samme på både begejstringen og evnen til at få ekstra hård rejsning.

Oven i hatten blev min penis samtidig af en størrelse, ikke mindst tykkelse, jeg helt seriøst aldrig havde oplevet tidligere. Som med lynets hast, sådan er det jo også, fik alle mine tidligere forbehold og fordomme til at falde til jorden med et brag.

Og ja, oplevelsen gav helt klart også Joan et kick, og altså ikke kun i forbindelse med at få ret – igen, igen! Men i høj grad også over synet og følelsen af ”den nye” og nu endnu mere spændstige Manden i sengen. Fordelen ved en god ring, oplevede vi begge ved samme lejlighed, er også, at den helt automatisk hjælper til at holde forhuden tilbage. Som er fedt og ret pirrende for både ham og hende. Ikke mindst i forbindelse med oralsex – og når hun bruger hånden. Og med en god ring, der fungerer efter hensigten, opnår penis også en helt anden fasthed end ellers. Langt de fleste kvinder, der er til mænd, med garanti heller ikke har det fjerneste imod – nok nærmere tværtimod!

badbatAt jeg bringer ovenstående begynder-oplevelse på banen, handler rigtig meget om, at jeg med garanti ikke er den eneste mand her i dronningeriget Danmark, der har eller på et tidspunkt har haft det sådan med sexlegetøjsproduktet og ”hjælpemidlet” henvendt os mænd: Penisringen.

Se forskellige penisringe her

Og med garanti er der fortsat mange, lidt desværre, som stadig tænker sådan om de små ringe, der kan gøre stor – og som af samme årsag pr. automatik afholder sig fra blot at prøvekøre en af slagsen. Og det er altså ikke kun ærgerligt for os mænd, men langt hen ad vejen sgu da også for vores sexpartnere, der bliver snydt for en ekstra stor, mandlig ringbærer i sengen.

Guiden fortsætter under fakta boksen……

——————————————————————————————————————————-

Her følger den super nemme og let overskuelige 15-punkts-guide til manden og parret som overvejer at krydre sexlivet og/eller onanien med en eller flere penisforstørrende ringe

 • Alle mænd, der ønsker lidt stivere, mere holdbare og større penis at gøre godt med i sengen, bør overveje i en penisring
 • Penisringen er ikke kun henvendt mænd, der har problemer med potensen
 • En penisring til 20 kroner kan være lige så effektiv som en penisring til 500 kroner – så inden du finder den store pengepung frem, så forsøg dig med en billig af slagsen
 • Penisringen er et så lille og enkelt produkt, at du kan have ringen i pungen eller i baglommen – just in case!
 • Penisringen må hverken være for stor eller lille i omkreds/diameter, men skal dog evne at stramme godt til om roden – stramme nok til at holde blodet ude i penis
 • Penisringen skal altid påføres når penis er slap eller som minimum halvstiv. Hvis ringen påføres i stiv tilstand, så opnås ikke den fulde effekt af produktet
 • Våde/fedtede/svedige fingre kan gøre det besværligt at påføre ringen – dette gælder specielt penisringe, hvor der også skal en ring rundt om kuglerne.
 • Ofte er det nemmere at påføre penisringen, hvis partneren giver en hjælpende hånd
 • Barber som minimum området helt inde omkring roden på penis, så du undgår at få de små hår i klemme – det kan gøre pænt nas, når penis er 100 procent erigeret
 • Med en effektiv penisring bliver penis tykkere og mere spændstig end uden brug af penisring – de fleste mænd kan på denne konto andda lægge et par millimeter til længden
 • Brug af penisring giver manden ekstra selvtillid i sengen
 • Penisringe med vibrationer får IKKE penis til at vibrere, men kan godt mærkes af manden selv. Den lille vibrator på ringen stimulerer kvindens klitoris, når han har alle centimeterne oppe i hende
 • Penisringe med vibrationer (som naturligvis lige så godt kan benyttes med vibratoren slået fra), fås enten med tænd/sluk-vibratorknap på produktet eller styres/kontrolleres via en remote eller en app i smartphonen
 • Penisringen går rigtig godt hånd i hånd med at bruge kondom – og er specielt velegnet mænd, der har svært ved at holde rejsningen med gummi på. Kondomet skal påføres når ringen har gjort penis helt stiv
 • Bruger man en penisring i gummi og samtidig vil bruge glidecreme, skal det være en vandbaseret glidecreme – en oliebaseret glidecreme risikerer at ødelægge gummiringen.

——————————————————————————————————————————–

Ringen gør tykkere og en smule længereball spreader

Personligt hverken gider, orker eller har jeg lyst til at benytte penisring hver eneste gang, der er lagengymnastik på programmet her i hjemmet. Lige som det så langt fra er hver eneste gang, vi har sex på menuen, at vi har et eller flere andre stykker sexlegetøj med i sengen.

Penisringen Ball Spreader her

Nej, brug af penisring, hvis man normalt ikke har behov for ”at blive kunstigt stivet af”, bør  udelukkende være et krydderi. Nøjagtig som alt andet sexlegetøj henvendt ham, hende og parret langt hen ad vejen bør være. På den måde er glæden og fornøjelsen også så meget større, når ringen atter bliver fundet frem fra natbordskuffen.

Men hvordan er det så lige, at en penisring overhovedet fungerer? – og hvordan evner ringen at gøre penis tanden tykkere og også en lille smule længere end ellers?

Helt ind til benet handler det om, at produktet, når den er blevet placeret helt inde omkring roden på penis, hvor den nu skal sidde, super effektivt sørger for at holde ekstra meget blod ude i lemmet – en del mere blod, end vi fyre evner at få til at tilflyde penis uden brug af ring.

Den svenske sexlegetøjsproducent LELO gør – for det meste – Joan pænt lykkelig, men evner altså også at skabe nogle ret fine, flotte og ikke mindst effektive parprodukter. Som fx LELO Pino, en penisring med indbyggede vibrationer til glæde og fornøjelse for både ham og hende

Hvorfor den mandlige ringbærer helt automatisk og uden nogen form for  magi simpelthen bare opnår en mere hård, fast, stiv og dermed også større penis end ellers. Punktum slut!

Magic-Motion-DanteOg tror du ikke helt mine ord, så kan du med et simpelt målebånd lynhurtigt måle dig frem til dit helt eget resultat. Ned til mindste millimeter. Mål i første omgang omkredsen og længden på din erigerede penis uden at benytte ring – og gentag så samme måling med ring på.

Penisringen Dante her

Det skal altså gøre lidt nas

Nå pain, no gain! – ok, decideret ondt gør det altså ikke, men det kan da mærkes en lille smule i den tynde hud, hvor ringen er placeret, når penis først begynder at folde sine mindste folder ud.

Til gengæld så ved man altså også, at ringen er af den helt rigtige størrelse. For er ringen – og her taler vi altså udelukkende omkreds/diameter – bare en smule FOR stor, så evner den heller ikke at holde på blodet – og så er produktet helt ubrugeligt.

Er ringen i omkreds/diameter til gengæld for lille, så risikerer penis sgu, hvis ikke man passer på, at blive helt blåsort og gøre helvedes ondt – og det dur naturligvis heller ikke. Altså måske lige bortset fra hvis man er typen, der netop stortænder på at gøre sig selv satans ondt i forbindelse med diverse sex- og/eller onanilege.

Nå, men tilbage til sagen, tilbage til størrelsen af den penisring, du og din partner bør gå efter – og her er tommelfingerreglen, at otte ud af 10 af os mænd bedst passer en størrelse medium. Hvis ringen, man har set sig lun på, altså både kan købes i størrelse small, medium og large – og er du i det mindste i tvivl, så mail eller ring til den sexlegetøjshop, du gerne vil handle hos. Her kan de som regel guide dig frem til lige nøjagtig den ring og størrelse, du og din partner vil få størst glæde af.

Nemmere og mere enkelt er det naturligvis at gå efter en onesize-penisring, altså et produkt, der passer alle størrelser/tykkelser – og disse ringe findes der endda rigtig mange af på markedet i dag.

Penisringen Wondering herlove-to-love-wonderring

Og nej, pris og kvalitet/evnen til at gøre stor hænger langt fra altid sammen. Hvor en smart og moderigtig penisring fra det helt rigtige superbrand for netop dit vedkommende kan være penge direkte ud af vinduet, så kan en penisring til en 50-krone seddel, hvis den er som formstøbt til dig, på den anden side være sexlykken for både dig og din kvinde.

Apropos nas, når ringen skal påføres og være ens lille og elastiske hjælper under det kommende samleje, så er det altså en rigtig god ide at fjerne/skrabe de små hår nede omkring roden. For der skal godt nok ikke meget til, inden de risikerer at komme i klemme. Og den tid er altså for længst ovre, hvor det kun var kvinden, der skulle være intim-barberet eller helt glat. Specielt hvis man har intentioner om at hun rent oralt skal gå til makronerne under bæltestedet – og samtidig nyde det i fulde drag.

Husk desuden på, at penis syner ikke så lidt større – og her mener jeg en smule længere, hvis man(d) med jævne mellemrum sørger for at bruge skraberen på penis og helt nede omkring roden, og når skraberen først har været i brug, behøver du ikke engang en penisring for at kunne se resultatet.

 Og nej, her i 2016 er det ikke det mindste bøsset at skrabe både penis og kugler.

Der fås også penisringe, hvor både kuglerne og penis på en og samme tid sidder som i en skruestik. Penisringe med to ringe, hvor den store ring er til kuglerne og den mindre er til at placere om roden på penis – og har du og hende derhjemme aldrig forsøgt sig med denne variant, så er en dobbeltring altså ikke altid lige nem at få ordentligt monteret. Specielt hvis man i situationen er lidt for ivrig og/fumlefingret og/eller har fedtede og svedige fingre.

Hvad der forstørrer dig, fornøjer også hende

De fleste mænd og kvinder, er min helt personlige erfaring og ret klare overbevisning, tænder pænt meget på at partneren har det godt og nyder alle aspekter af den sex, man nu engang har sammen – og sådan skal det da også helst være.

I den forbindelse betyder seksuel selvtillid ikke så lidt, og en effektiv penisring er helt klart et af de produkter, som mest enkelt og på korteste tid kan føje godt med point til lige netop den konto. På med ringen, point ind på selvtillidskontoen.

Har man det helt fint med sig selv og sit medfødte udstyr i sengen – også selv om penis er iklædt en afstivende og lettere forstørrende penisring, så er det også meget nemmere at glæde og fornøje hende. For er man selv glad og tilfreds og strutter af selvtillid under akten, så glæder og fornøjer det med garanti også hende.

Som ringbærende mand, ikke at forglemme, er man desuden i stand til at holde rejsningen i længere tid end ellers, kvinden i sengen som regel heller ikke brokker sig specielt meget over.

Penisring med eller uden vibrationer?

 Nu vi igen-igen er inde på hendes glæde og fornøjelse ved, at vi mænd med jævne mellemrum bærer ring i sengen, så fås der i dag rigtig mange typer af penisringe – og kun flere og flere af disse designes og fremstilles med vibrationer indbygget i selve ringen. Til glæde og fornøjelse for primært hende.

Ringe som enten styres og kontrolles via en simpel tænd/sluk-knap placeret på selve produktet, eller endnu bedre, er vores personlige erfaring, styres via en remote eller en tilhørende app på Smartphonen.

På disse produkter er vibratoren anbragt på ringen på en sådan måde, at kvinden helt automatisk bliver vibrator-stimuleret under samleje. Men altså kun i det øjeblik, at penis er helt i bund, da vibratordelen kun kan ramme hendes klitoris, når alle centimeterne er oppe i vagina.

Helt personligt, oplevet med de mest egoistiske briller på, så vil jeg helst være foruden en vibrator. Denne her snurren i penis irriterer og generer mere end det pirrer og tirrer.

Men, men, men – glæder og fornøjer det ens kvinde i sengen, en penisring med indbyggede vibrationer sagtens kan gøre, så er det sgu helt fint med mig at bruge en vibratorring.

Og fordi de her vibrationer ikke lige er mig, så kan de jo sagtens være dig! Man(d) bør i hvert fald lade det komme an på en sexprøve.

Sidst men ikke mindst – på baggrund af de kun flere og flere som er singler, vi er her i Danmark (som af den årsag dog ikke holder sig fra at dyrke sex med måske endda mange forskellige partnere), så er en penisring en rigtig god hjælper og ven i nøden for manden, der har problemer med at holde rejsningen med gummi på. Her skal ringen naturligvis påføres inden kondomet bliver det.

( Fotos i guiden linker over til penisringe Manden personligt anbefaler)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud