SIRI 2 musik vibrator, musisk orgasme

sponsor1

 

musik vibrator

Svenske LELO har med sin klitorisvibrator SIRI 2 musik vibrator produceret et stykke sexlegetøj, man burde kunne få rigtig mange timer til at gå med. Både når man leger solo eller som par.

Der burde nærmest være uendelige muligheder for vibrationsmønstre, da alle former for lyd omsættes til vibrationer via SIRI 2 musik vibrator.

Men, men, men. For der ER nemlig et meget stort men. Og det er, at den såkaldte musik funktion er lidt ude i hampen. I hvert fald i forhold til at få den til at fungere 100 procent efter hensigten.

Til at få klitorisvibratoren til at ”danse” efter de rytmer, den nu opfanger via sin mini mikrofon.

SIRI 2 musik vibrator kan købes her

SIRI 2 musik vibrator spiller ikke optimalt

At SIRI 2 musik vibrator ikke spiller helt optimalt, gør mig bare så forbandet irriteret og træt.

For nu at sige det meget lige ud. Et andet problem i forhold til at omsætte diverse former for lyd (musik, tale, sang osv.) til vibrationer er også, at optagerdelen er placeret lige der, hvor man holder om produktet. Meget desværre.

Til gengæld har klitorisvibratoren otte forprogrammerede vibrationsmønstre, alle inspireret af forskelige musiskgenre. Som fx techno, jazz, reggae mv. Og heldigvis denne del fungerer helt efter bogen, og er da også meget underholdende. Hvis man fx tænder på at lade sig stimulere til poppede rytmer.

lelo siri 2 1

God størrelse, ligger godt i hånden

SIRI 2 musik vibrator har en god størrelse. Den ligger bogstaveligt talt rigtig fint i hånden. Et minus er dog, at SIRI 2 vibrerer lidt for meget, helt ude i ”håndtaget”. Ikke mindst i følge min kære mand, som generelt også er pænt ”overfølsom” over for vibrationer, der går lidt for meget i fingrene.

Af sin ringe (positivt ment) størrelse at være, har SIRI 2 musik vibrator pænt kraftige vibrationer at byde på. Jeg oplever som et plus. Til gengæld er knapperne, hvor man skal bruge neglene for at skifte funktion, en smule irriterende at arbejde med.

Når det hele opsummeres, så er SIRI 2 musik vibrator en helt fin klitorisvibrator, som LELO dog har valgt at gøre lidt for smart. Ja, jeg ved godt, at ”musik til arbejdet” sælger. Og at det lyder skægt og underholdende, at ens partner kan fløjte eller synge en til forløsning. Men så skal tingene dæleme også spille 110 procent. Ellers bliver det hele hurtigt mere irriterende og generende end godt og spændende. Efter min mening.

SIRI 2 musik vibrator kan købes her

Fakta om SIRI 2

Producent: LELO

Materiale: Silikone og ABS

Vibrationer: Pænt kraftige, men går også i fingrene

Antal programmer: 8 vibrationsmønstre og et lyd responsivt program

Genopladelige: Opladelig – USB oplader medfølger

Vandsikker: Ja

Pris: En smule pebret

Fordele: lækker kvalitet, god størrelse, kraftige vibrationer

Ulemper: Små knapper, vibrationer går i hånden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud