Anal stimulation – jeg måtte ringe til en ven

sponsor1

prostata-massage

Mænd er også til anal stimulation – og her er Sparta Prostata Massager fra Nexus et godt bud. 

Normalt er jeg med på lidt af hvert. Også når der skal testes sexlegetøj. Sådan da. For når det kommer til at være den modtagende part i forbindelse med anal stimulation, så skal jeg seriøst være helt oppe under taget, hvis jeg skal synes om det. Og samtidig må produktet heller ikke være alt for stort, og slet ikke i omkreds: Jo mindre, jo bedre!

NEXUS SPARTA kan købes her

Dermed ikke sagt, at Nexus Sparta Prostata Massager er en sand kæmpe, for det er sexlegetøjet henvendt os mænd på ingen måde. Dog alligevel tanden for ”voldsom” til, at jeg personligt havde den helt store lyst og trang til at gå i krig med det.

Anal stimulation – det er lige Nikolaj

For nu at være helt ærlig, og det skal man jo være. Så frem for at udsætte mig selv for en testoplevelse, der formentlig ville blive mere ubehagelig end decideret lystfremkaldende, så valgte jeg at lade en anden mand, nemlig min ven Nikolai, der mere er til at modtage anal stimulation, overtage og teste Sparta.

Her følger Nikolaj og hans hustru Saras ord om det knaldsorte produkt, der af mænd kan benyttes til såvel anal stimulation som prostatamassage. Samt til stimulation af kvindens anus og G-punkt, fortæller Sara. Hvorfor jeg vil tillade mig at omtale og anbefale soloproduktet som også værende et ret interessant parprodukt.

Nexus Sparta går lige i P-punktet

Nikolaj: ”Jeg og Sara har i snart mange år været til diverse former for anal stimulation, og begge holder vi af at give og modtage. Så da jeg fik muligheden for at få min egen Nexus Sparta Prostata Massager, takkede jeg med det samme ja – og er efterfølgende blevet rigtig glad for produktet.

For mig kan et lille stykke sexlegetøj sagtens være godt og pirrende, men Sparta hører ikke blandt de allermindste, men kan alligevel sagtens benyttes af de fleste af os mænd, er min overbevisning. Større og mere ”farlig” er Sparta altså heller ikke. Og så er det bare vildt genialt med denne her kugle, som ude i enden af produktet bevæger sig under silikoneoverfladen og stimulerer og masserer P-punktet, altså prostata.

Jeg har endnu aldrig fået en orgasme, hvor anal stimulation ikke går hånd i hånd med stimulation af min penis. Jeg har dog en klar ide om, at dette på et tidspunkt kan lade sig gøre med Sparta. Når jeg lærer legetøjet lidt bedre at kende. Så thumps up!

Men hensyn til størrelsen, formen og vibrationerne, er det også et plus fra mig. Desuden er Sara, min hustru, blevet pænt glad for at bruge Sparta på mig – og på sig selv. Men det kan hun selv fortælle meget om.”prostata-massage-mal

Nexus Sparta Prostata Massager som G-punkts stimulator

Sparta adskiller sig fra de mere gængse G-punktsvibratorer på den måde, at produktet ikke udelukkende stimulerer orgasme-punktet via forskellige former for vibrationer. For mig personligt betyder det også en hel del, at kuglen under stimulationen tydeligt kan mærkes. Og bedst og mest afslappende for mig er det, når Nikolaj bruger den på mig. Så kan jeg meget bedre læne mig tilbage og slappe af med stimulationen.

 

Mulighed for sprøjteorgasme

Hvis han samtidig så, han heldigvis som regel rigtig gerne vil, med sin hånd presser mig nederst på maven, lige over skambenet, så er der stor chance for, at kombinationen af Sparta og hans hånd får mig til at sprøjte. Der er et ekstra krydderi for os begge.

Jeg har aldrig haft problemer med, at Nikolai er til at modtage analt. Tværtimod. Det giver nemlig så mange flere spændende muligheder for at lege sammen, og giver indimellem også mig mulighed for at være den dominerende i sengen. Der til afveksling, kan jeg godt love, er ret fedt. Da jeg fandt ud af, hvordan Sparta fungerede med denne her lille bold, fik jeg den ide, at den eventuelt også kunne benyttes til stimulation af mit G-punkt. Og det kan produktet rent faktisk.

Så nu bliver Nikolai og jeg altså nødt til at deles om sexlegetøjet. Så selv om vi kvinder er blevet snydt for et P-punkt i anus, så kan vi godt benytte os af Nexus Sparta Prostata Massager. I begge huller, er min egen personlige oplevelse. Men husk nu endelig at vaske og rengøre produktet ordentligt, hver gang, hvis I begge vælger at benytte jer af Sparta.” slutter Sara.

NEXUS SPARTA kan købes her

Fakta om SPARTA

Producent: NEXUS

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer/massage: Blid til ret hård

Antal programmer: 5

Genopladelige: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: God pris

Fordele: Meget kvalitet for pengene og lækker funktion, nem at bruge. Kan benyttes af både ham og hende

Ulemper:  Umiddelbart ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud