Mini vibrator med app – til lækker selvforkælelse

 


Mini vibrator vist af joanb

Sexlegetøjet Smart Mini Vibe Plus fra Magic Motion er en app styret mini vibrator, som egner sig perfekt til terapeutpisk selvforkælelse – især er jeg helt vild med rækken af terapeutiske musiknumre, der bogstavelig talt omsættes til stimulerende vibrationer mellem benene på en.

Jeg har fundet min Smart Mini Vibe Plus her 

Mini vibrator til afslappende vibrator terapi

mini vibrator i emballageIndimellem bør man som kvinde bare lægge sig fladt ned på sengen og slappe godt af – og så ellers unde sig selv en ordentlig dosis lækker og afslappende selvkærlighed og vaginal-terapi.

Jeg igen- igen kom til at tænke på, efter netop at have prøvet og testet denne her Smart Mini Vibe Plus fra Magic Motion.

Når jeg i indlægget her benytter ordet/begrebet terapi, så handler det om, at vibratoren her er tænkt til at blive båret oppe i vagina og styret af en special app på smartphonen.

Men størrelses mæssigt, er min erfaring nu, er denne mini vibrator altså en lille bitte udfordrende. Især hvis man som par skal lege med produktet ude af hjemmet – fx i det offentlige rum, kun flere og flere par jo ynder.

Lidt for stor mini vibratorsmart vibrator i lyserød

appstyret mini vibrator

Smart Mini Vibe Plus er nemlig ret stor i det, hvis man skal bære den indvendig i skeden, og den er samtidig også ret tyk, hvis man vælger at have sexlegetøjet liggende i trusserne. Mens man samtidig, naturligvis, også bør kunne bevæge sig forholdsvist frit omkring.

Så frem for at gennemgå produktet med tanke på, at benytte vibratoren som et ud-af-huset-stykke smartphone kontrolleret sexlegetøj, hvor partneren styrer og kontrollerer produktet, så vil jeg i stedet fortælle om, hvordan man som kvinde kan benytte dette stykke lækre sexlegetøj til at give en noget selvkærlighed.

Læs også anmeldelsen af We-Vibes Moxie her

Taler sammen med Magic Motion appen

Helt ind til benet, så taler vi om en aflang mini vibrator, der taler sammen med den populære Magic Motion app. Man som det første skal sørge for at få downloadet på sin smartphone, og så give sig selv et unikt navn på appen, hvorpå man er klar til action.

Mini vibratoren er mega nem at connecte. Og produktet er opladet, når man får det, og det første man så gør, er at tænde det. Herefter går man så ind på Magic Motion appen og finder, hvor app og produkt forbindes – og det sker altså lynhurtigt. For mig skete det på under 10 sekunder.

Du kan købe din egen Smart Mini Vibe Plus her

styr din mini vibrator med en appTegn dig til stimulation og orgasme

Med hensyn til at benytte denne her mini vibrator, så går mit forslag på, at du lægger dig godt tilrette med produktet – og så ellers går på eventyr i de mange programmer, der er tilknyttet.

Fx kan man tegne små billeder på smartphone-skærmen, mens vibratoren stimulerer i takt med ens streger, cirkler mv.

En yderligere anbefaling går også på, at du har en trusse på imens, hvor du så placerer produktet nede indimellem skamlæberne, så du bliver kærtegnet indvendig på skamlæberne og på klitoris på samme tid.

Man kan rent faktisk også benytte sin stemme til at få denne mini vibrator til at arbejde mellem benene på en – der måske er en smule fjollet, hvis det altså ikke er en partner, der taler, stønner eller synger vibrationerne frem i Smart Mini Vibe Plus vibratoren. Men her kan altså lidt kærlig snak fra ham til hende pludselig også gøre sig gældende rent fysisk. I appen er der desuden en lang række vibrations mønstre at vælge imellem.

Læs her hvor app styret sexlegetøj er en god og sjov ide

genopladelig vibratorEr med Motion Senseapp til sexlegetøj

Der medfølger også en decideret remote-controle – og så er denne mini vibrator også med såkaldt Motion Sense. Hvor vibrationerne styres af de bevægelser, man rent fysisk udsætter sin telefon for. Altså hvor man vipper og drejer og vender smartphonen, hvorpå bevægelserne omsættes til vibrationer i den lille vibrator. Om dette er egnet til selvterapi, det må man jo selv teste og overveje, men muligheden er i hvert fald til stede.

Spørger man mig personligt, så er det fedeste ved dette her produkt med tilhørende app, at man også har mulighed for at vælge imellem en række ret så terapeutiske musiknumre, der ligeledes bliver omsat til vibrationer, når man afspiller dem. Der er noget af det mest afslappende og rare, er min oplevelse, man kan benytte denne app-styrede mini vibrator til.

Se alle de andre app-styret produkter fra Magic Motion her

Altså bare putte sig i sengen med sit sexlegetøj, måske meditere lidt, hvis man kan det, og så samtidig få stimuleret alle de mange og sensitive nerveender, der findes i området nede mellem benene på en.

God forbindelse mellem sender og modtager

Skal man – og/eller vil man også gerne benytte produktet som et stykke (voksen)legetøj ude i byen, så er der en ret god forbindelse imellem sender og modtager. Hvis man altså ikke lige har tykke vægge, der svækker signalet, imellem sig. Og man skal da helst også befinde sig i samme rum. Eller udendørs, ude på gaden, på stranden, i skoven – eller hvor man nu lyster at hyggelege sammen.

Leger man med sin partner ude af huset med denne mini vibrator, så kan det være en god ide at have nederdel eller kjole på – så er det nemlig ikke er alt for tydeligt for andre, at man har vibratoren liggende i sin trusse.

iphone med app styret mini vibratorChat og sexleg sammen via smartphone appen

En sidste feature ved dette produkt, der også er meget sjov, handler om, at begge – altså både en selv og partneren, har denne samme Magic Motion app installereret på smartphonen. For så kan telefonerne nemlig tale sammen. Så er man selv eller partneren fx ikke hjemme, så kan du faktisk give ham lov til at styre din vibrator. Lige som i også kan chatte sammen vi appen, og så eventuelt køre en lille overbygning af en sexleg samtidig.

Mulighederne er mangfoldige – så det er bare med at komme i sving!

Du kan købe din egen Smart Mini Vibe Plus her

Bag produktet: Magic Motion

Materiale: Medicinsk Silikone

Stimulations niveauer: Mange!!!

Strømkilde: Genopladelige, oplader medfølger.

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem forbindelse, lang rækkevidde, stabil.

Ulemper: Lidt stor til indvendig brug.

Pris: God pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud