Fantastisk oralsex med ny slikkemaskine

 


Oralsex så det næsten opleves helt ægte, er muligt med slikkemaskinen Fantasy, der samtidig er et multi stykke sexlegetøj til os kvinder. Udover den konstant slikkende tunge, så fungerer håndtaget til produktet som dildo og G-punkts vibrator. Fantasy er fantastisk og et klart must have sexlegetøj.

Oralsex sexlegetøj – grimt med effektivt

Jeg har fået min Fantasy her

Så skete det igen. Det er nu anden gang, på de 20 år, jeg har beskæftiget mig med sexlegetøj, at jeg har måttet overgive mig fuldstændig til et produkt, jeg som udgangspunkt ikke synes er særlig pænt eller attraktivt, men hvor jeg alligevel valgte at give sexlegetøj chancen, fordi jeg havde hørt, at det skulle være det fedeste. Og ja, det er Fantasy til os kvinder altså også.

For nu 4 – 5 år siden, da var det første version af Womanizer – endda med orgasme garanti, der blev lovet mig på årets europæiske fagmesse. Et mega grimt produkt, der lignede jeg ved ikke hvad, men som altså, viste det sig hurtigt, kunne præstere 110 procent. Og nu står jeg så i samme situation igen – og må fuldstændig overgive mig til oralsex slikkemaskinen Fantasy.

Meget tæt på den ægte oralsex oplevelse

Vi taler ikke simuleret oralsex, som vi fx kender fra de her små slikkehjul, der kører rundt og rundt. Her har vi i stedet at gøre med en teknik og fysisk følelse, der ligger så tæt op ad at modtage oralsex, som jeg nogensinde har prøvet og oplevet ved at benytte et stykke sexlegetøj. Der mangler blot et par små ting, jeg senere vil komme nærmere ind på.

Helt praktisk så består dette her produkt henvendt til os kvinder af en lille og bevægelig tunge – og vil man gerne stimuleres af en ekstra blød tunge, så kan man vælge at sætte en lille silikonehætte ud over tungen, som gør at tungespidsen så bliver ekstra blød og fleksibel.

Masser af glidecreme er et must

Det man med dette produkt skal være ekstra opmærksom på, det er, at man skal sørge for at benytte en masse glidecreme. Tænk på, når man normalt modtager oralsex, her vil partneren almindeligvis også producere end masse spyt under seancen. Mens man som kvinde, når man lige så langsomt bliver ophidset, også selv lubrikerer, så det bliver super vådt.

Dette gælder også for oralsex slikkemaskinen Fantasy. Jo mere vandbaseret glidecreme, man benytter, jo bedre bliver oralsex oplevelsen med produktet også.

Du kan købe din egen Fantasy lige her

Test dig selv på låret

Helt til en start går min anbefaling dog på, at man sætter sig lidt ind i de her knapper og funktioner, sexlegetøjet her er født med. Selv fumlede jeg noget i det med knapperne til en start.

Og frem for at gå direkte efter klitoris som det første, så smør istedet lidt glidecreme på kanten af en af de to medfølgende kopper/superkopper – og så placer så produktet på låret i stedet. Så kan man nemlig lige stille og roligt prøve sig lidt frem og blive bedre bekendt med produktet: Hvor hurtigt den lille slikke- og stimulations tunge kan bevæge sig frem og tilbage. Samt ikke mindst at blive bekendt med denne her specielle suge-teknik, der gør hele forskellen – på den positive facon. For benytter man udelukkende produktet med kun tungen aktiveret og holdt nede på klitten, uden dette her sug, så dur det altså ikke – det kan ingen komme i mål af.

Sug og slik gør hele orgasme tricket

Så suge teknikken SKAL altså også slås til, og her kommer de to tilhørende hætter i spil. Hvor jeg selv personligt er mest til den ovale. Den gav mig simpelthen den største nydelse.

Når man så har fundet ud af, hvordan knapperne og oralsex maskinen virker, så er det bare at pladre skamlæberne godt til med den vandbaserede glidecreme – og som det første så fyrer man så op under tungen, inden man også slår suget til. Inden man finder frem til, hvor tungen lige nøjagtig skal slikke og stimulere en. Altså hvor oralsex stimulansen føles bedst.

Lille advarsel

En lille advarsel: Første gang, man starter suget, når denne her sugekop er placeret rundt om klitoris, så kan det i begyndelsen godt være pænt svært at koncentrere sig fuldt ud om nydelsen. For at se sit eget køn, bogstaveligt talt, lige så langsomt blive suget op i denne her gennemsigtige kop her, er altså lidt af en bizar oplevelse. Men når man først har fundet ud af, hvor fedt det føles og opleves – og hvor sindssygt stimulationen reelt er, så kan man straks meget bedre abstrahere fra synet. Ellers kan man jo altid tage en dyne over sig. Det bliver oralsex oplevelsen jo ikke mindre givende af.

Musik til slikke fornøjelsen

En rigtig god ide er det også, synes jeg, at krydre slikke oplevelsen og fornøjelsen med noget god og høj musik – jeg selv hører gerne Jung med ”Jeg skal nok vente”. Der pt. er et af mine favorit hits. Ellers er det simpelthen bare at læne sig godt tilbage og nyde denne her meget specielle og super effektive oralsex slikke oplevelse.

Helt detaljeret, hvad der sker, når tingene sker, skal jeg forsøge at forklare: Når man starter det her sug, så suger sexlegetøjet lidt, og giver så igen lidt slip på luften. Men ikke på alt luften. Så for hvert sug, så suger/hiver den kun skamlæberne længere og længere op, lige som tungen kun slikker dybere og dybere. Og her kan det for nogle blive en meget intens oplevelse. Især hvis man har valgt at sætte denne her lille silikone hætte på den bevægelige tungespids. Så kan det blive endda meget intens – når tungen igen og igen rammer direkte på klitoris.

Varmende glidecreme øger ægtheds følelsen

Noget af det, er min oplevelse, oralsex slikkemaskinen Fantasy mangler – for at kunne være endnu tættere på oplevelsen af at modtage ægte oralsex, handler simpelthen om temperaturen. En glidecreme, der bare står på natbordet, den har typisk rumtemperatur, altså noget lavere en ens krops temperatur. Eller den temperatur der nu er i munden på den, der nu giver en oralsex.

Derfor valgte jeg i test-situationen at benytte en varmende vandbaseret glidecreme: for så får man nemlig også denne her varmende fornemmelse oven i produktets fysiske oralsex stimulation af en. Der altså kun gør oplevelsen tanden endnu vildere, tær jeg godt love.

Mere effektiv end partnerens slikkeevner

Og nu kommer der så noget, der måske lyder en lille smule strengt. Men når man først har fået plantet den lille tunge helt korrekt, så bliver den jo bare ved og ved med at stimulere – og igen og igen på det helt rigtige sted. Der jo ikke altid sker, når en partner giver en oralsex. Så her overgår maskinen altså – er min vurdering, den menneskelige evne.

Et ekstra plus ved Fantasy er også, at den anden ende af produktet, altså håndtaget, er designet som en dejlig fleksibel og let kurvet G-punkts dildo. Så, det hele lagt sammen, så får man her den helt store pakke sexpakke i et og samme produkt. Nemlig forspillet, bestående af slikkende oralsex – og når man så har fået sig en lækker klitoris orgasme, så har man mulighed for at fortsætte med vaginal penetration. Krydret med stimulation af G-punktet, hvis man lyster.

Milde og drillende vibrationer

G-punkts-dildoen er også en vibrator, da man kan sætte den til at vibrere – og vibrationerne er generelt ret milde i det. De er kildende og drillende – og supplerer man eventuelt legen med at stimulere klitten med en anden vibrator, så burde der være en orgasme nummer to, tre eller fire på vej også. Hvis man altså vel og mærke overhovedet kan tåle mere klitoris stimulation, når slikkemaskinen i den anden ende af produktet først har gjort sit.

Must have slikke sexlegetøj

Under alle omstændigheder, så har jeg måttet overgive mig – og er nu blevet kæmpe stor fan. På trods af produktets lilla farve og den meget pink tunge. Men, igen-igen, sådan var det jo også med den allerførste Womanizer klitoris stimulator. Ved begge produkter har stor funktionalitet for mit vedkommende til slut vundet over æstetik og design.

Oralsex slikkemaskinen Fantasy er helt klart et super duper produkt henvendt os, hvorfor Fantasy derfor også er et must have stykke sexlegetøj.

Køb din egen Fantasy lige her

Fakta om Fantasy

Producent: Pipedream

Materiale: Silikone/hård plast/TPE

Vandtæt: Ja.

Længde: Indførbar del 12 cm

Vibrations niveauer: Vibrator 10, sugemønstre 3, tunge mønstre 7

Motorer:4

Genopladelig: Ja, via medfølgende USB-kabel

Medfølger: USB-kabel, 2 suge kopper

Pris: Meget fair

Fordele: Vil give de fleste kvinder orgasme, vildeste oralsex maskine til dato.

Ulemper: Varme mangler

Henvender sig til: Kvinder med lidt erfaring med sexlegetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud