Automatisk blowjob – til B & B dagen

 


Af Blogger Manden

Manden har i anledning af årets Bøf & Blowjob dag testet onani produktet Autoblow 2+ til mænd, der yder et ekstra dybt og automatisk blowjob – når som helst, lysten kommer over en. På både godt og ondt bør man dog ikke forsøge at sammenligne kærestens blowjob med det automatiske, det maskine-fremkaldte af slagsen – det lader sig nemlig ikke gøre. 

AUTOBLOW 2+ er fundet her

I alle de år, Joan har skrevet om og anmeldt alle typer af sexlegetøjs produkter, har jeg som minimum været med på sidelinjen. Hvis jeg da ikke har været en mere eller mindre aktiv del af en test eller har testet et eller flere produkter til mænd solo. Der med årene har givet mig en vis viden omkring ikke mindst sexlegetøj henvendt par og os mænd.

Bøf og automatisk blowjob, onsdag den 14. marts

Nu har jeg så atter været på en interessant testopgave af sexlegetøj til os mænd – i forbindelse med årets kommende Bøf & Blowjob dag, der løber af stablen på onsdag den 14. marts (2018).

En mandens (med stort M) dag, hvor – ja, bøf og blowjob er på menuen. Hvis man altså kan få hende derhjemme til at springe med på vognen – og at man naturligvis samtidig har gjort sig fortjent til den ret så sær-egne kombination.

Nå, men ikke alle har jo en kæreste, en fast partner – og da slet ikke her i 2018, hvor der i Danmark er flere singler end nogensinde. Hvorfor det lå lige til højrebet at finde ud af, om et automatisk blowjob, via onani produktet Autoblow 2+, på nogen måde kunne hamle op med det, kæresten kan oral-præstere? Hvis man da overhovedet bør forsøge at sammenligne de to størrelser? – og hvorfor egentlig også gøre det?

Realistisk blowjob eller ej?

Autoblow 2+, der er en videreudvikling af den de første version af Autoblow produktet (jeg dog ikke har prøvet), er i min verden ikke specielt realistisk i forhold til, at stimulatoren skal simulere et blowjob. Dermed ikke sagt – nu, hvor jeg nogle gange har benyttet mig af blowjob produktet, at det ikke er godt og effektivt. For det ER Autoblow 2+. Man bør dog bare ikke, efter min mening, lave en decideret sammenligning med at modtage oralsex af en person af kød og blod og seksuelle lyster.

Læs om lækre vandbaserede glidecremer her

Produktet er udstyret med en pænt stram silikonemund, der helt klart bør smøres med en velegnet og vandbaseret glidecreme inden brug – som kun bidrager positivt til at krydre stimuleringen yderligere. Det er dog først lidt længere inde i den automatiske masturbator, at den egentlige stimulering af penis for alvor batter.

Tre roterende perlerækker

Dette sker via tre roterende rækker/ringe med perler, der under brugen omslutter og stimulerer penis. En pirrende og vedholdende oral-oplevelse af den dybere slags, en person af kød og blod af åbenlyse årsager ikke kan fremkalde. Som igen-igen gør, at en direkte sammenligning selvfølgelig ikke bør gøres.

Du kan købe AUTOBLOW 2+ her

Indtil videre har jeg her i anmeldelsen udelukkende fokuseret på det rent fysiske ved at få et ægte blowjob kontra et maskinelt fremkaldt et af slagsen. Der, som sagt, er vidt forskellige, men som også er gode og stimulerende på hver deres unikke facon.

Men oven i dette kommer helt naturligt det mentale aspekt af oral oplevelsen. Og her er det vigtigt, når det kommer til brugen af Autoblow 2+ – samt langt de fleste andre stykker sexlegetøj, for den sags skyld, at man evner at kunne se bort fra, at det netop er et stykke sexlegetøj, man nu og her har gang i. Som nu egentlig ikke er så svært endda, hvis produktet er godt – og Autoblow 2+ er helt klart et ok produkt. Særligt hvis man sørger for at vælge en variant med den helt rigtige størrelse silikone sleeve. Porduktet fås nemlig med hele tre forskellige sleeve-størrelser – A, B og C.

Hvor meget i omkreds måler du?

Sleevet, man penentrerer, er i indgangspartiet formet som en mund, og det er fremstillet i et super blødt silikone materiale – og dybden er tilpasset alle længder af penis. Når det derimod kommer til tykkelsen af ens penis, så er der forskellige størrelser af sleeves at vælge imellem – og valget skal altså gøres i forbindelse med købet af Autoblow-produktet. Et mere passende sleeve kan dog også tilkøbes.

Sleeve størrelse A henvender sig til ham, der har 7,5-10 centimeter i omkreds af penis (på det tykkeste sted på skaftet). B er til manden, der måler 10 – 14 centimeter i omkreds. Mens C er henvendt ham, der har fra 14 centimeter og opefter i omkreds – naturligvis i erigeret tilstand. Så frem med målebåndet, drenge!

Personligt vil jeg anbefale, at du vælger varianten mindre end måleenheden herover anbefaler. Så måler du dig frem til, at du bør gå efter en størrelse B, så køb hellere en A, der vil give dig endnu mere stram oplevelse end ellers. Som meget vel kan være det sidste nøk, der skal til, for at du kan komme hele vejen i mål med Aotoblow 2+.

Flere strørrelser SLEEVES kan ses her

Super handicap venligt blowblob

I forhold til de fleste andre typer af masturbatorer til mænd, som fx de populære Fleshlight produkter, så sker pirringen og stimuleringen her helt automatisk. Samtidig er det muligt at komme godt i gang med onanien med dette produkt, uden at være fuldt ud erigeret til en start. Der gør Autoblow 2+ super handicap venlig. Desuden er produktet uden batterier, da det drives via el-nettet, ledning medfølger naturligvis.

Til gengæld så støjer produktet en smule – du nok lige bør tænke lidt over, hvis du ikke er alene hjemme. Positivt er det derimod, at det super nemt at skrue op og ned for hastigheden af den indvendige perle-stimulation. Dette foregår via et trinløst hastighedshjul placeret i bunden af produktet, hvor man også tænder og slukker for stimuleringen. Der igen gør produktet yderst handicapvenligt.

Autoblow kan ikke få mig helt i mål – endnu!

Jeg har nu prøvet og testet Autoblow 2+ en lille håndfuld gange – og jeg er endnu ikke kommet helt i mål med produktet. Og ved heller ikke, om det på en tidspunkt vil lade sig gøre for mig.

Men nu er jeg nok heller ikke den mand, skal lige siges, der på noget tidspunkt har været specielt nem at stille tilfreds i netop denne seksuelle boldgade.

Jeg kan sagtens både se og ikke mindst rent fysisk mærke, at dette onaniprodukt evner nogle ret fede ting og sager. Men det får altså ikke mig personligt hele vejen op at ringe.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre for dig. Fx krydret med at se en god pornofilm, der virker for langt de fleste af os mænd. Altså hvor det rent fysiske kombineres med et visuelt input.

Sådan rengører og passer du på produktet

Rengøring af produktet efter brug, ikke at forglemme, er forholdsvis enkelt. Husk først (naturligvis) at fjerne strømstikket, hvorpå du piller silikone sleevet ud af beholderen. Vask så sleevet i lunkent vand brug gerne intimsæbe eller sexlegetøjsrens, og tør så efterfølgende sleevet med fx et stykke fnugfrit linned. Sleevet skal nemlig ikke tilbage i Autoblow 2+ før næste gang, du skal benytte dig af produktet. Opbevar sleevet i en lukket plastikpose, kom eventuelt lidt majsmel i posen, der kun yderligere beskytter silikoneproduktet.

Læs mere om AUTOBLOW 2+ produkterne her

Fakta om Autoblow 2+

Producent: Autoblow

Materiale: Plastikbeholder og silikone sleeve

Stimulering:  Via tre indvendige ringe med perler/kugler

Antal programmer: Trinløs hastighed – sker via et hastighedshjul i bunden

Energikilde: Via el-nettet, ledning medfølger, brug aldrig Autoblow i vand (kan være livsfarligt)

Vandsikker: Nej

Pris: Ok

Fordele: Handicap venlig, ok pirring og stimulering, husk at benytte glidecreme (og kun vandbaseret)

Ulemper: Larmer lidt for meget – produktet er en smule tungt

Hvem kan få glæde af Autoblow 2+: I princippet alle mænd

Læs MANDENS test af luksus onani-produkter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud