Kondomet, der forlænger (sam)legen

sponsor1

 

kondom

Jeg og Joan er hverken til partnerbytte, trekanter eller til at sende hinanden i byen for at lege med fremmede, men det sker da indimellem, at vi alligevel finder et kondom frem, når vi leger sammen. Og altså ikke kun i forbindelse med fx en test, men også for med jævne mellemrum ”bare” og prøve noget nyt og andet. Mange kondomer i dag fås jo både med smag, duft og andre interessante finurligheder, der i sig selv kan bidrage til at give lidt ekstra krydderi og/eller variation i sengen.

Nå, men forleden var det så kondomet Performa, jeg bogstaveligt talt fik trukket ned over hovedet, og netop dette stykke gummi er med Benzokain-creme ude i tutten, der gør, at man kan holde noget længere end ellers. Normalt har jeg ikke de helt store problemer med at holde den kørende i så lang tid, legen nu engang står på, men det interessante her var, i hvert fald for mig, om jeg overhovedet kunne komme med et sådant stykke gummi på – og så selvfølgelig også, om det seksuelle ville være lige så givende som det plejede.

Joans ide – naturligvis!

Se her hvorfor kondomet virker.

 Lad mig lige her indskyde, at kondomet altså var Joans ide. For det kunne jo være spændende, som hun påpegede, i det mindste bare at prøve det af – også selv om udfaldet eventuelt ville være mindre positivt. For det kunne jo være, at Benzokain-cremen lagde en så stor dæmper på mine evner, at jeg slet ikke ville kunne få rejsning. Men sådan heldigvis da ikke, også selv om gummiet i sig selv, som med alt gummi, selvfølgelig ikke er helt det samme som at gøre det uden. I begyndelsen af vores leg, kunne jeg faktisk ikke mærke den store forskel, men efter kort tid, som selvfølgelig også er meningen med et sådant kondom, blev følsomhed lidt mindre end normalt. Dog heldigvis ikke i sådan en grad, at jeg på den konto helt mistede gejsten. Så selv for en mand som mig, der normalt ikke slås med at komme for hurtigt, fungerer Performa – og er i det hele taget et ret ok stykke gummi, der sidder fint, ikke falder af i utide og samtidig er forholdsvist tyndt i ”kødet”.

Kondomet er fundet hos sinful.dk

Næste issue var så, om bedøvelsescremen havde cuttet så meget af min følsomhed, at jeg ikke kunne komme. Her må lige føjes til, at udløsningen dog ikke er et must for mig – i hvert fald ikke hver eneste gang. Og så kom Joan så ellers på arbejde, endda på ret hårdt overarbejde, men at give op, det ville hun heller ikke, det skulle nemlig lade sig gøre, mente hun – om så det kostede hende både sved, blod og tårer – i hvert fald sådan mere eller mindre. Rejsningen faldt ikke, og lysten var der også hele tiden, men det var dæleme svært at nå det der sidste lille stykke. Om dette så skyldtes cremen, gummiovertrækket eller en smule præstationsangst, måske endda lidt af hvert, det er godt nok svært at svare på, men at komme – med gummiet på – det kunne jeg i situationen altså bare ikke. Men måske næste gang!

Har man dog, som sagt, problemer med at komme lidt for hurtigt, så kan Performa, efter min/vores bedste vurdering, godt være sagen – specielt naturligvis for de mænd, der alligevel benytter kondom i forbindelse med sex. Performa kan dog også anbefales til de, der ellers ikke behøver at benytte kondom. For kombinationen af gummi og bedøvelsescreme kan meget vel lige være det, der nu engang skal til, for at man evner at holde den kørende i ekstra laaaaaang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud