Super Duper Kraftig Multi Wand Vibrator

 


Af blogger joanb

Test og anbefaling af super kraftig Multi Wand Vibrator, til stimulation af klitoris og G-punktet.  

Jeg har fundet min FLOWING MJUSE WAND her

Nu har jeg haft denne her Multi Wand Vibrator, der lyder navnet Flowing Mjuze Vibrating Wand, i test – og mit førstehåndsindtryk var, at der her er tale om et meget fint og lækkert helseprodukt. Bare farven, denne her lyseblå/en lille smule grønlig farve, sender i min verden i sig selv et lidt helbreds- og sundhedsmæssigt signal – og helsebringende og sundt er det jo også at kunne give sig selv en orgasme eller to.

Kraftig Multi Wand Vibrator – aka tryllestav

Vi har at gøre med en genopladelig Multi Wand Vibrator, primært til stimulation af klitoris og området lige omkring klitoris, samt til stimulation af G-punktet indvendig i skeden.

Denne her Wand aka tryllestav har desuden et ualmindeligt fleksibelt hoved. Et meget, meget, meget fleksibelt vibratorhoved, der har en normal ball-head-størrelse, men hvor vibrator-halsen altså er super fleksibel.

Læs min test af moder-wanden Hitachi Magic Wand

Fra ømme muskler til orgasmer

En Wand vibrator er som bekendt en ekstra kraftig vibrator, den nok mest kraftige af alle på markedet. Som i sin tid, for nu mere end 50 år siden, udsprang af ideen med at designe og producere et massageapparat til lindring af ømme muskler. Et produkt man kunne benytte derhjemme til at få løsnet op for infiltrationer i ryg, nakke mv.

Hurtigt fandt de kvindelige brugere af den første Wand på markedet dog ud af, at massageapparatet med stor glæde og fornøjelse altså også kunne benyttes mellem benene.

Siden da har kun få benyttet sig af Wanden til de ømme muskler – der måske også er lidt ærgerligt, for den kan som bekendt benyttes til både det ene og andet.

FLOWING MJUSE kan købes lige her

Duo Wand med ekstra heftige vibrationer

Men tilbage til 2018 og Flowing Mjuze Wand vibratoren. For når denne her Multi Wand Vibrator først bliver tændt og er kommet op i svingninger, så frembringer den en ualmindelig heftig form for vibrationer. Og, som de fleste nok snart ved, så har jeg altid været den, der har været på udkig efter vibratorer, der ikke lægger specielt meget fingre imellem – som denne altså evner.

Her er virkelig drøn på drengen. Der er så vildt, at jeg selv med en flyvedragt på (hvis jeg altså havde haft en sådan), ville kunne opnå klitoris orgasme med denne Wand. Så man behøver i princippet altså ikke engang tage tøjet af, når man skal benytte sin Flowing Mjuze.

Læs også om denne super kraftige Wand Vibrator til hende

Skaftet benyttes som G-punkt vibrator   

Desuden er Flowing Mjuze Vibrating Wand designet som en multi Wand, der er formet på en sådan måde, så den også kan benyttes som G-punkts vibrator. Når man indfører produktet i vagina fra den anden ende af. Altså modsat vibratorhovedet, der er til stimulation af klitoris.

Desuden er denne Multi Wand Vibrator dækket af silikone all over, fra top til tå, derfor er den også 100 procent vandsikker.

Skaftet til indføring, til stimulation af det indvendige og skeden, herunder naturligvis G-punktet, er relativt stort/tykt. Her skal man igen være opmærksom på, at vibrationerne, som sagt, er forholdsvis kraftige. Ikke nær så kraftige som ude i vibrator-hovedet, men stadig pænt kraftige.

Jeg har da også en god veninde, som er rigtig, rigtig glad for lige netop brugen af vibrator-skaftet på denne her Multi Wand vibrator – og fald nu ikke ned af stolen: Det er hendes mandekæreste øjensynlig også.  Altså til at benytte vibratoren analt på sig selv.

Tjek her min test af duo vibratoren Vive Shiatsu Wand

Er for alle kvinder – og en del mænd

Efter min mening så henvender denne her Multi Wand Vibrator sig umiddelbart til alle kvinder – og en del mænd. Den er desuden nem at finde ud af og betjene – der er en knap til vibrationerne i skaftet, samt en knap til at styre vibratorhovedet med. Med den tredje knap styrer man henholdsvis programmerne i enten den ene eller den anden ende af denne lækre og luksuriøse Multi Wand Vibrator. Jeg klart vil anbefale!

Du kan købe din egen FLOWING MJUSE WAND lige her

Fakta om Flowing Mjuze Vibrating Wand

Produkt: Klitoris- og G-punkt-vibrator

Materiale: Silikone og ABS

Total længde: 29,8 centimeter

Indførings længde: (G-punkt stimulation): 13 centimeter

Bredde vibratorhoved: 5,6 centimeter

Bredde G-punkt-skaftet: 4,2 centimeter

Vandsikker: 100 procent

Genopladelig: Ja

Ftalatfri: Ja

Fordele: To produkter i et, meget kraftige vibrationer, meget effektiv, kan også bruges til ømme muskler

Ulemper: Vibrationerne kan være FOR kraftige

Henvender sig til: Alle kvinder – en del mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud