Start kit med dansk sexlegetøj, når det er bedst og billigst

Så har danske Sinful.dk gjort det igen. Lavet et lille mirakel. Nemlig et rigtig fint og flot starter kit, et dansk sexlegetøj starter kit, som i overført betydning må være sommerens syng med på anno 2019.

Jeg har fundet mit danske sexlegetøj, Sex Toy Starter Kit her

Her er en lækker kasse med dansk sexlegetøj, der er oplagt at tage med sig på ferien. For ikke kun indeholder den en række produkter, der kan krydre og optimere det fælles sexliv betydeligt.

Der burde heller ikke være fare for, at alarmerne i lufthaven lyder på grund af de produkter, kittet indeholder. Slet ikke hvis man sørger for at placere sit ”rejsesæt” i sin ind tjekkede kuffert. Eller alternativt i en lille kuffert, man tager med sig i kabinen.

Kasse med syv stykker dansk sexlegetøj

For at starte fra en ende af, altså selve kassen, så er den meget pudsigt i samme farve som neglelakken pt. har på mine tæer. En ret fed og anderledes farve, synes jeg helt personligt, og da mega grineren at komme op med sådan en farve, vi ikke er så vant til i sexlegetøjsbranchen.

Med hensyn til indholdet, for at gøre det helt kort og konkret, så indeholder det danske starter kit syv produkter – og man får hele baduljen for kun sølle 249 kroner.

Læs her anmeldelsen af en lige så lækker start box

Pænt opsigtsvækkende med en så billig pris

Uden at gøre alt for vild reklame, bliver jeg for god orden skyld alligevel nødt til at pointere, at det er pænt opsigtsvækkende, at – når det hele lægges sammen og gøres op, at man her får hvert produkt for under 40 kroner pr. stk. Det ser man dæleme altså ikke hver dag.

Udover at prisen er helt i bund, som for os forbrugere naturligvis er helt i top, så har Sinful også gjort en anden lille genistreg med kittet. Nemlig ved at lade det indeholde produkter, der både tiltaler og henvender sig til parret, der helt grønne ud i brugen af sexlegetøj. Nøjagtig som starter kittet er et kup for parret, der allerede i forvejen har en smule sexlegetøj derhjemme, men som gerne vil udbygge samlingen med lidt produkter, man måske ikke lige køber som det første. Det indeholder Sinful boksen nemlig også.

Bullet vibrator med syv vibrations niveauer

Helt konkret, så indeholder denne boks en lille bullet vibrator, i en middel kvalitet, vil jeg mene. Klitoris vibratoren er med tre små batterier, og der medfølger et ekstra sæt batterier.

Mini vibratoren er med syv forskelige vibrations niveauer, og man trykker blot en enkelt gang på vibratoren, så begynder den at arbejde. Herudover er der også tre forskellige hastigheder at vælge imellem, samt fire forskellige vibrations mønstre. Så der er masser af muligheder at gå i krig med. Når bullet vibratoren på et tidspunkt vibratoren igen skal slukkes, så holder man blot knappen inde.

Penisring med klitoris vibrationer

Bullet vibratoren kan og bør også benyttes til den medfølgende lille og fine penisring i sort silikone – og brugen af penisring frembringer altså en mega lækker diller, vil jeg godt lige understrege.  Inden montering, er det dog altid en god ide lige at bortskrabe de små hår rundt om roden på penis, hvor ringen nu skal sidde. Så man ikke kommer alt for meget op og slås med de små og krøllede hår.

Sæt desuden ringen på, inden dilleren er alt for stiv. Så er der nemlig garanti for en stor og flot diller med super tydelige blodårer mv.

Men ringen her er ikke kun til glæde og gavn for hans størrelse. For placerer man bullet vibratoren i ringen, så vil den under vaginalt samleje, når han er helt oppe i hende, nemlig kunne vibratorstimulere hendes klitoris. Lotus stillingen og Missionær stillingen er desuden rigtige gode at benytte, hvis hun skal have mest mulig stimulation ud af den lille vibrator.

Køb din egen Sex Toy Starter kit lige her

Stavvibrator til indvendig og udvendig stimulation

Sinful starter kittet med dansk sexlegetøj indeholder også den klassiske stavvibrator, produceret i hård plast, og her medfølger også batterier. Vibratoren fungerer via et drejehjul i bunden.

Stavvibratoren kan både benyttes indvendigt, vaginalt, samt fx udvendigt på klitten. Eller på penishovedet, på kuglerne, brystvorterne mv. Jeg vil dog kraftigt fraråde, at man benytter den analt, da undertryk, især i forbindelse med orgasme, kan ”suge” produktet med op, hvis man ikke holder ordentligt fast i det. Som dæleme ikke er ønskværdigt.

Blindfold og manchetter til hænderne

Et blindfold finder man også i boksen – og de fleste kan nok gætte sig til, hvad man bruger et sådant til. Alternativt kan man selvfølgelig også bare slukke lyset. Håndmanchetter medfølger også, så man kan lege lidt frække bindelege – og så, ikke mindst, så er der denne her ”dims”, der måske ikke tiltaler alle. Omvendt kan man altså også, hvis man giver produktet chancen, blive positivt overrasket.

Denne begynder box er også et godt box bud 🙂 Læs anmeldelsen her

Buttplug med plads til vibrator

Vi taler om en lille såkaldt analplug, en lille buttplug, der er hul, så bullet vibratoren, hvis man lyster dette, søreme også kan komme i spil her. Ved at placere vibrator i det lille buttplug, så tager oplevelsen med sexlegetøjet en ny og pirrende drejning, både mænd og kvinder kan få stor fornøjelse ud af. Lidt vibrationer i måsen kan rent faktisk være ret dejligt og ophidsende – og brugen af buttpluggen kan for kvinden gøre, at der kommer et ekstra lille skub op imod G-punktet, hvis manden samtidig penetrerer hende vaginalt.

I forbindelse med orgasme, vil netop denne form for ekstra stimulation – for de fleste kvinder – yderligere kunne øge intensiteten. Både i forbindelse med vaginalt samleje eller hvis han benytter fingrene vaginalt på hende.

Brug gerne rigeligt med glidecreme

Når man benytter en buttplug, eller andre former for sexlegetøj, hvor man penetreres analt, bør man bruge rigeligt med glidecreme. Her skal ikke spares på cremen. Hvorfor det kun er godt, at man netop også får en sådan med i købet – når og hvis man vel og mærke vælger at handle hos Sinful hen over sommeren. Vi taler her om en Sinful Aqua glidecreme, der er ganske fin at benytte.

Læs mere om Sex Toy Starter Kittet her

Brug sexlegetøjet på kryds og tværs af hinanden – kun fantasien sætter grænser

Til slut her vil jeg gerne 100 procent love, at I, som par, kan få en helt masse sjov og ballade ud af de syv stykker sexlegetøj i kassen her. Hvor produkterne aka dansk sexlegetøj, naturligvis, i høj grad også kan benyttes på kryds og tværs af hinanden. Så sæt turbo under sommer lysterne og de frække fantasier og opdag helt nye sider af jeres sexliv sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud