Mr. Smooth operator….!

sponsor1

Ofte er det mine søde sponsorer, der foreslår mig nye, fede produkter, der er på vej på markedet.

”Eeeej, Joan, denne her skal du simpelthen bare anmelde….den er simpelthen for viiild!!!”

Mr. smooth

Eller en mail med: ”Denne her kommer til Danmark om små 14 dage, har du lyst til at tjekke den ud før alle andre???”. Måske kan det også være: ”Jeg har fået denne her hjem, som lover guld og grønne skove. Kan du ikke lige tjekke, om det holder stik???” Men indimellem finder jeg selv frem til gadgets, jeg bare MÅ have i test – og Mr. Smooth var en af nu efterhånden rigtig mange. Han, altså Mr. Smooth, må jeg nok indrømme, imponerede mig helt fra starten af. Liggende i en fed, lille metalkuffert, placeret i formstøbt skum, som var det en ekstra værdifuld kunstgenstand, var jeg på lige fra begyndelsen.

Han er vildt tung!!!

Selv om den ikke er særlig stor, er den faktisk helt vildt tung, størrelsen taget i betragtning, men Smooth er altså bare så fantastisk cool, at jeg sagtens kan finde på bare at sidde og pille ved den, når jeg fx sidder foran tv. Men jeg er godt klar over, at det ikke er det, den er beregnet til, så ind til sagens kerne. Egentlig havde jeg slet ingen forestilling om, hvordan jeg ville bruge den – så blandt andet lod jeg mig inspirere en smule af Betty Dodsons metoder (Læs mere om Betty her) – som siden slut 1960erne var meget fokuseret på kvindens evner til at opnå seksuel nydelse. Og det er her, at tyngden i Mr. Smooth er vigtig. Tyngden af produktet er nemlig hele årsagen til, at jeg oplevede flere forskellige måder at bruge den på.

Jeg har fundet Mr. Smooth hos Sinful.dk

operator

Her kommer mine tre favoritmetoder:

1)      Jeg tror måske, at jeg har fundet mit absolut fedeste parprodukt – nogensinde. Ikke at hverken We-Vibe eller Tiani skal lægges væk af den grund, de har bare aldrig været par-favoritter i min verden. Efter at have brugt ham som bækkenbundstræner, fandt Manden og jeg nemlig ud af, at hvis ”kroppen”, og kun ”kroppen” af Smooth (det lange stykke), er placeret oppe i skeden, og Manden samtidig også er oppe, giver det mig et ufatteligt lækkert tryk direkte på G-punktet. Det er super G-punkts stimulation fra første indtrængen. Man tror måske ikke lige, der er plads til begge, men det er der altså. Husk blot masser af glidecreme.

2)      Inspireret af Betty Dodson, (læs også her om Betty Dodson’s come back),  valgte jeg også at prøve ham til min bækkenbundstræning, og her skal kun ”hovedet” af Mr. Smooth altså op. Her vil jeg dog klart fraråde, at man træner for meget i begyndelsen. For er du vimmer, hvor er der meget vægt på!!!! Det er ren vagina-dødløft!!!! Pas på ikke at bruge for meget glidecreme her, så smutter han simpelthen bare ud igen. Læg eventuelt også pude under bagdelen, så han under træningen hænger frit.

3)      Sidst, men ikke mindst, og henvendt til de ”modige” – og jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg ikke selv er til andet end lidt lir, når det kommer til måsen. Men min fornuft sagde mig, at den måtte kunne benyttes til et og andet spændende i den forbindelse – og for satan da, det var dæleme lidt af en speciel oplevelse. Igen vil jeg sige, at den egner sig godt til par, der er en smule anal-forskrækkede, lige som jeg selv. Helt simpelt, så skal ”hovedet”, og kun ”hovedet”, ind i måsen (husk godt med glidecreme), og så skal han ellers bare have lov til at sidde der i fred og gøre sit arbejde, mens man nyder ganske almindelig vaginalsex sammen med sin partner. Og tro mig: Han gør sit job godt!!!!

Lidt lækkert musik til at inspirere lidt 🙂
[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/UM8pZw” standard=”https://www.youtube.com/v/4TYv2PhG89A?fs=1″ vars=”ytid=4TYv2PhG89A&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5949″ /]

Knus

Joanb

————–

One thought on “Mr. Smooth operator….!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud